AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Ti 2.5. klo 18.00 Pallokenttä 6
Suomen Cup 3. kierros
 

AC StaSi - HIFK Soccer/1 0-6 (0-3)

 
Avauskokoonpano:
Gustafsson, Silvonen, Kallunki, Viksten, Kanerva, Luotamo, Matilainen, Roikonen, Salonen, Pulkkinen ja Pouttu
 
Vaihdossa:
Niini, Ruusu, Kosonen, Koistinen, Laitila, Evers ja Salomaa
 

15' 0-1 Tynkkynen
17' 0-2 Ax
42' 0-3 Ax
69' 0-4 Granlund
78' 0-5 Roswall
82' 0-6 Granlund

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
33' Koistinen (in) - Roikonen (out)
45' Salomaa (in) - Silvonen (out)
45' Laitila (in) - Viksten (out)
65' Ruusu (in) - Pulkkinen (out)
75' Evers (in) - Luotamo (out)
75' Niini (in) - Koistinen (out)
82' Kosonen (in) - Salonen (out)

 
 

Suomen Cupin kolmannella kierroksella AC StaSi sai vastaansa kovassa nousussa olevan HIFK/Soccer:in ykkösjoukkueen. HIFK nousi edellisellä kaudella selkeästi kolmoseen ja satsaukset joukkueessa ovat aivan eri tasolla kuin StaSilla. Toiminnasta paistaa selkeästi eteenpäin pyrkimisen meininki. Sissit taas kärsivät muutamien avainpelaajien loukkaantumisista.

Alku näytti kuitenkin lupaavalta. Pouttu sai hienon syötön rangaistusalueelle. Hän otti pallon hallitusti komentoonsa ja pelasi itsensä irti vartioinnista. Laukaus vain suuntautui maalin yli. Hiljalleen komento kuitenkin siirtyi HIFK:lle. Vierasjoukkueen liike ja syöttöjen tarkkuus ja kovuus repivät StaSin puolustuksen rikki useita kertoja pelissä. Hienon syöttökuvion seurauksena syntyikin 0-1 avausmaali. Seuraava maali oli StaSin kannalta todella harmittava. Pallo kaarsi suoraan kulmapotkusta takakulmaan ja tilanne oli samantien 0-2. Aivan ensimmäisen jakson lopulla HIFK teki vielä kolmannen maalin ja ottelu vaikutti ratkenneelta.

Tauolla StaSi päätti vielä kuitenkin yrittää ja toiselle puoliajalle lähdettiin kuitenkin selkä suorana pelamaan omaa peliä. StaSi saikin pari kohtuullista tilannetta luotua, mutta viimeistely tökki edelleen. Jakson puolivälin jälkeen tuli sitten lopullinen ottelun ratkaissut 0-4 osuma. Loppuaika olikin sitten vain pelailua ja HIFK sai kaunisteltua lukemia vielä parilla maalilla. Lopputulos 0-6 punapaidoille.

Tulos oli täysin oikeudenmukainen. HIFK oli parempi kaikilla osa-alueilla. Varsinkin pelaajien liikkeessä sekä syöttöjen tarkkuudessa ja kovuudessa tuli hieno oppitunti. AC StaSi toivottaa HIFK:lle onnea seuraavalle kierrokselle ja sarjakauteen.

© Huttunen
 


POUTTU

SALONEN

KOISTINEN