AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Ti 6.6. klo 18.00 Tali H1
4. divisioona
 

AC StaSi - HerTo 1-3 (1-2)

 
Avauskokoonpano:
Koivurinne, Salomaa, Laitila, Kanerva, Matilainen, Luotamo, Kääriäinen, Ruusu, Salonen, Kosonen ja Pouttu
 
Vaihdossa:
Kamppinen, Ihalainen, Niini, Evers
 

22' 0-1
38' 0-2
40' 1-2 Kosonen (Luotamo)
81' 1-3

 
Varoitukset: Salonen (2')
Ulosajot:
 

Vaihdot:
72' Kamppinen (in) - Ruusu (out)
77' Ihalainen (in) - Kosonen (out)
82' Niini (in) - Salonen (out)
87' Evers (in) - Laitila (out)

 
 

Talin hiekalla pelattu ottelu oli ennalta käsin hyvin mielenkiintoinen, sillä molemmilla joukkueilla oli paljon pelaajia loukkaantuneena ja siten pois kokoonpanosta. Tunnelmaa lisäsi vielä Herton 10 hengen fani ryhmä, joka hurjasti kannatti
omiaansa voittoon .Stasin ja Herton fanien huuto taisi mennä suhteellisen tasan. Herton sarjasijoituksen perusteella oli odotettavissa painopisteeltään hyvin Stasin päässä pelattava ottelu. Ottelun alku olikin hyvin Herto -painotteinen, mistä paistoikin Herton hyvin sujuneen alkukauden tuottama itseluottamus ja Stasilla taas puolestaan hiukan mollivoittoisemmin sujuneen alkukauden tuottama epävarmuus. Stasi pääsi kuitenkin hyvin peliin mukaan alkuminuuttien jälkeen ja pystyi luomaan vaarallisimmat tilanteet Herton maalille. Suhteellisen tasaisen vaiheen keskellä Herto sai kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta Herton pelaaja potkaisi 16 ulkopuolelta maalia kohti menevän kaaripallon, joka painui auttamattomasti maaliin. Stasin pelaajat tosin hiukan avittivat tilannetta protestoimalla tuomarille maalin edessä syntynyttä veskan estämistä ja eivät niinkään olleet kiinnostuneita pelin jatkumisesta. Peli jatkui kuitenkin tasaisena tästä eteenpäin aina 38 minuutille asti, jolloin Stasin puolustus siirteli pienessä tilassa palloa varomattomasti ja Herto kiitti, peli 0-2. Tässä kohtaa peli siirtyi, voisi sanoa totaalisesti, Stasille ja ansaittu kavennus nähtiinkin heti muutaman minuutin perästä, kun Luotamo hienolla vaparikeskityksellä vapautti Kososen pään maalintekoon. Pelitilanne oli 1-2 ja näissä lukemissa mentiin tauolle.

Toisella puoliajalla Stasin paine ja vyöryntä Herton maalia kohti vain jatkui. Herto keskittyi roiskimaan palloa ylös ja yksinäinen kärki näennäisesti hiukan yritti karvata. Tässä kohtaa Stasilla oli niin sanotusti pisteen avaimet käsissään, mutta kun maalia ei muutamastakaan metristä saatu sisään olisi Herto voinut pelata melkein vaikka ilman veskaria, sen verran heikkoa oli Stasin viimeistely useasta avopaikasta huolimatta. Viimeinen Herton maali syntyi pelin loppupuolella, kun Stasi haki suurella riskillä kavennusta ja Herton roiskepallo pomppi tilanteessa kärkkyvälle Hertolaiselle. Lisäloukkaantumisiltakaan ei vältytty, sillä keskikentän todellinen raataja Kääriäinen sai puskutilanteessa tikattavan vekin päähänsä yhdessä vastakumppaninsa kanssa. Pelin voi helposti kiteyttää kahteen asiaan, kun annat vastustajallesi kaksi eteen ja oma maalintekoprosentti on alle 10, niin Herton tasoista joukkuetta on vaikea voittaa, vaikka kuinka pallo pyörii omilla ja luodaan tilanteita. Maalinteko -pelistä kuitenkin on loppujen lopuksi tässä kysymys. Nyt Stasin miehet keskittyvätkin Juhannushumuissa harjoittelemaan, miten pallot pannaan pussiin. Kyllä se vielä irtoaa ja taistelusta se ei ainakaan tule jäämään kiinni.

©
 


KOSONEN

SALONEN

RUUSU