AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Pe 7.4. klo 21.00 PK-halli keinonurmi
Harjoitusottelu (60min, kokoonpano 8+1)
 

AC StaSi - HooGee/1 7-4 (2-1)

 
Avauskokoonpano:
Gustafsson, Salomaa, Viksten, Kallunki, Silvonen, Pouttu, Niini, Koistinen ja Yrjänä
 
Vaihdossa:
Ihalainen ja Keskimäki
 

02' 0-1
15' 1-1 Koistinen
26' 2-1 Pouttu (Niini)
40' 3-1 Keskimäki (Pouttu)
41' 4-1 Pouttu
42' 4-2
46' 5-2 Salomaa
48' 6-2 Keskimäki
50' 6-3
52' 6-4
58' 7-4 Koistinen

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
30' Ihalainen (in) - Viksten (out)
30' Keskimäki (in) - Niini (out)

 
 

Huhtikuisena perjantai-iltana pelattiin Pihlajamäen PK-hallissa harjoitusottelu AC StaSin ja HooGeen välillä. Molemmat joukkueet olivat nousseet viime kaudella nelos-divisioonaan. StaSi Helsingin piirissä ja HooGee Uudenmaan piirissä. Samalla saatiin hieman vertailupohjaa piirien välisille tasoeroille. PK-hallin kenttä on selkeästi normaalia pienempi ja sen takia pelattiin kahdeksalla kenttäpelaajalla. Tuloksetkin ovat yleensä sen mukaiset. Maaleja oli siis lupa odottaa.

AC StaSin valmentaja Toni Huttunen oli valinnut otteluun aika niukan miehistön. StaSi lähti otteluun ainoastaan kahdella vaihtomiehellä. Tarkoituksena oli hommata paikalla olleille pelaajille tärkeitä minuutteja ennen ensi viikon Suomen Cupin toisen kierroksen ottelua.

Itse ottelu sai salama-alun Hoogeen iskiessä jo toisella minuutilla avausmaalin. Stadin Sissit eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan alkoivat pitää palloa ja hallita peliä. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla keskikentän kolmikko Pouttu-Niini-Koistinen osallistui peliin aktiivisesti molempiin suuntiin. Hallinta tuotti tulosta, kun ottelua oli pelattu 15 minuuttia. Niini kiskaisi rankkarialueen kulmalta tiukan vedon, jonka vastustajan maalivahti torjui eteensä. Seuranneen härdellin jälkeen Koistinen sai laittaa pallon vapaasti maaliin. StaSin johtomaali oli hieman vastaavanlainen. Keskikentän muutaman hyvän syötön jälkeen Niini sai vapaan vetopaikan ja paukautti komean kudin. Vastustajan maalivahti oli voimaton, mutta hänen paras kaverinsa - Mr Ylärima - pelasti hetkellisesti HooGeen. Pallo kimposi kuitenkin Poutulle, joka sijoitti sen verkon perukoille. Johto oli täysin ansaittu. Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty enempää maaleja, vaikka varsinkin StaSilla oli paikkoja useampaankin. Tauolle siis tilanteessa 2-1.

Toiselle puoliajalle StaSi vaihtoi kaksi pelaajaa. Keskikenttää ensimmäisellä jaksolla komentanut Niini tuli ulos ja hänen tilalleen kentälle kirmasi Keskimäki. Puolustuksessa Viksten teki tilaa Ihalaiselle. Puoliajan alku oli hieman hakemista vaihtojen jälkeen, mutta kymmenen minuutin pelailun jälkeen StaSi iski kaksi maalia minuutin sisään. Ensin Keskimäki puski Poutun sivurajaheiton sisään ja hetken päästä Pouttu itse kuljetti pallon keskialueelta vetopaikkaan, eikä erehtynyt. Tilanne 4-1 ja ottelu vaikutti ratkenneelta. Yllättäen StaSilta katosi kuitenkin pelikuri ja pelaajat halusivat ainoastaan lisää maaleja. HooGee oli kuitenkin asiasta eri mieltä. Kavennusmaali tuli minuutin päästä. Sitten StaSi iski jälleen kahdesti. Salomaa pääsi kulman jälkitilanteesta pyssyttämään 5-2 johtomaalin ja pari minuuttia myöhemmin Keskimäki riisti pallon vastustajan jalasta, karkasi vartijastaan ja sijoitti 6-2 johtomaalin. Vieläkään HooGee ei antanut periksi. Seuraavat kaksi maalia saatiinkin poimia StaSin verkosta. Tilanne 6-4 ja ottelu vielä täysin auki. Aivan pelin loppuhetkillä Koistinen pääsi maalinedustalla pomppineesta pallosta kaunistelemaan vielä numeroita. Lopputulos 7-4 StaSille.

Ensimmäinen puoliaika oli StaSilta hyvää peliä. Toinen muistutti lähinnä jotain pihafudista. Kurinalaisuudesta ei ollut tietoakaan. HooGeen vahvuus oli erikoistilanteissa. Onneksi tämä oli viimeinen hallimatsi ja seuraavaksi päästään ulos isolle kentälle. Tosin Helsingin kenttätilanne on todella heikko venyneen talven ansiosta.

© Huttunen
 


NIINI

VIKSTEN

POUTTU