AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Ti 9.5. klo 19.15 Vuosaari H
4. divisioona
 

FC Kuitu - AC StaSi 4-0 (3-0)

 
Avauskokoonpano:
Gustafsson, Salomaa, Viksten, Kanerva, Ruusu, Matilainen, Kääriäinen, Pouttu, Salonen, Kamppinen ja Roikonen
 
Vaihdossa:
Kallunki, Koistinen, Laitila, Ihalainen, Evers, Kosonen ja Luotamo
 

10' 1-0
23' 2-0
28' 3-0
87' 4-0

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
27' Ihalainen (in) - Ruusu (out)
32' Koistinen (in) - Kamppinen (out)
45' Luotamo (in) - Salomaa (out)
57' Kallunki (in) - Pouttu (out)
64' Evers (in) - Salonen (out)
70' Kosonen (in) - Roikonen (out)
70' Laitila (in) - Kääriäinen (out)

 
 

AC StaSi painiin ennennäkemättömissä ongelmissa ja tiedossa oli vaikea vierasottelu Itä-Helsingin perukoilla Vuosaaressa FC Kuitua vastaan. Latautuminen ennen ottelua oli kova ja tarkoituksena oli kääntää tappioputki voitoiksi.

Alku enteilikin positiivista lopputulosta. Kuitu sai pari hyökkäystä, mutta StaSin puolustus piti. Jo viiden minuutin pelin jälkeen Roikonen vapautti loistavalla syötöllä Poutun puoliksi läpi. Vastustajan puolustaja kerkesi kuitenkin sen verran häiritsemään, että maalia ei syntynyt. Ote kuitenkin katosi piakkoin ja Kuitu sai muutamia todella vaarallisia paikkoja. Peliä oli pelattu ainoastaan kymmenen minuuttia, kun vastustajan hyökkääjä karkasi StaSin puolustukselta eikä erehtynyt. Sissit olivat jälleen jo ottelun alkuhetkillä takaa-ajoasemissa. Parikymmentä minuuttia myöhemmin Kuitu teki kaksi maalia lisää ja tilanne oli 3-0. StaSillakin oli paikkoja jo ensimmäisellä jaksolla, mutta hyökkääjillä oli ilmeisesti kengät väärissä jaloissa, kun yksikään veto ei suuntautunut vastustajan maalia kohti.

Toisella jaksolla StaSi haki vimmatusti kavennusta ja omat paikkansa saivat Pouttu, Roikonen, Salonen ja Kosonen. Kosonen oli ainoa, joka sai laukauksensa suunnattua maalia kohti. Valitettavasti suoraan maalivahdin syliin. Ottelun hienoin suoritus oli Salosen uhrautuva syötönkatko toisella jaksolla. Hän näki selkeästi kuinka vastustajan puolustaja valmistautui avaamaan pitkällä syötöllä hyökkääjän läpi, mutta onnistui kivusta ja tuskasta huolimatta blokkaamaan syötön. Valitettavasti Salonen joutui jättämään tuskaisena kentän. Kuitullakin oli paikkansa StaSin hakiessa riskillä kavennusta. Yksi vastahyökkäys ottelun loppupuolella tuottikin tulosta ja loppulukemat 4-0 olivat valmiit.

Ei paljon jäänyt tästäkään ottelusta jälkipolville kerrottavaa. Puolustus vuotaa, keskikenttä ei auta, eikä hyökkäys saa paikoista sisään. Täysin ansaittu tappio. No excuses.

© Huttunen
 


SALOSEN SYÖTÖNKATKO

LUOTAMO

IHALAINEN