AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Ma 22.5. klo 19.30 Pirkkola H1
Harjoituspeli
 

AC StaSi - Kiffen/2 2-2 (2-0)

 
Avauskokoonpano:
Koivurinne, Kamppinen, Salomaa, Laitila, Viksten, Kanerva, Matilainen, Ruusu, Salonen, Benamar ja Koistinen
 
Vaihdossa:
Niini
 

13' 1-0 Kanerva (Ruusu)
26' 2-0 Benamar (Kanerva)
69' 2-1
77' 2-2

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
45' Niini (in) - Benamar (out)
54' Benamar (in) - Koistinen (out)
62' Koistinen (in) - Salonen (out)

 
 

Pieni breikki sarjassa tuli StaSin kannalta hyvään aikaan. Tappiollisten sarjamatsien takia järjestettiin harjoitusottelu kolmosen Kiffen/2:sta vastaan. Tarkoituksena oli saada puristaminen pois ja rentoutta otteisiin ennen kolmea tiukkaa peliä sarjan suosikkeja vastaan.

StaSi ottikin ottelun ohjat heti käsiinsä ja kovemmalla liikkeellä hallitsi ensimmäistä puoliaikaa. Varsinkin Kanerva ja Kamppinen olivat tulessa. He loivat nousuillaan useita vaarallisia tilanteita vastustajan puolustukselle. Ensimmäinen maali olikin Kanervan käsialaa. Hänet oli unohdettu vapaaksi rangaistusalueelle. Ruusu jatkoi laidalta tulleen keskityksen Kanervalle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin. Toinen maali oli Benamarin taidonnäyte. Kanerva eteni laidalta ja keskitti boxiin. Kahden puolustajan puristuksessakin Benamar otti pallon rauhallisesti rinnalla alas, harhautti pakit sivuun ja sijoitti pallon rauhallisesti alanurkkaan. Stasilla oli paikkoja useampaankin maaliin, mutta laukaukset suuntautuivat ohi ja yli. Vastustajan maalivahdille ei siis loppujenlopuksi paljoa hommia tullut. Stasin puolustus sijoittumisellaan ja keskikenttä liikkeellään tyrehdyttivät vastustajan hyökkäykset alkuunsa.

Toiselle puoliajalle Huttunen otti Niinin kentälle. Benamar sai tulla lepäämään. Alkuun StaSi jatkoi hyvää otettaan, mutta sitten onnetar käänsi selkänsä. Ensin loukkasi Koistinen nilkkansa ja joutui jättämään kentän. Muutama minuutti myöhemmin loukkaantui puolestaan Salonen. Koistinen nilkutti kuitenkin puolitehoisenakin takaisin kentälle. Seuraavaksi loukkaantui vielä Niini ja StaSi joutui käytännössä pelaamaan kahden miehen vajaalla puoli tuntia. Tästä johtuen Kiffen alkoi vyöryttämään hyökkäyksiä ja StaSi joutui keskittymään oman maalin varjelemiseen. Tuulimyllyjä vastaan taistelu oli kuitenkin tuhoon tuomittu ja Kiffen sai tehtyä kaksi maalia Koivurinteen parista huippupelastuksesta huolimatta.

Ensimmäinen puoliaika oli hienoa katsottavaa. Peli sujui täysin käsikirjoituksen mukaan. Toisella jaksolla väsymys iski ja se näkyi. Kokonaisuutena hyvä suoritus. Muutama vaihtomies lisää olisi todennäköisesti pitänyt otteen StaSilla ja tuloksen mukavampanan. Harjoitusotteluun tämä kuitenkin riitti. Sunnuntaina on sitten tosipaikka Spartakia vastaan.

© Huttunen
 


KANERVA

KAMPPINEN

VIKSTEN