AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Ti 30.5. klo 18.00 Kontula H
4. divisioona
 

FC Kontu/Arctic - AC StaSi 2-1 (1-0)

 
Avauskokoonpano:
Koivurinne, Salomaa, Laitila, Viksten, Kallunki, Luotamo, Kääriäinen, Ruusu, Salonen, Benamar ja Pouttu
 
Vaihdossa:
Roikonen, Silvonen, Kosonen, Matilainen, Kanerva, Pulkkinen ja Kamppinen
 

23' 1-0 rp.
51' 2-0
86' 2-1 Salonen (Kamppinen)

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
37' Matilainen (in) - Ruusu (out)
45' Roikonen (in) - Benamar (out)
45' Kanerva (in) - Kallunki (out)
55' Pulkkinen (in) - Roikonen (out)
69' Kamppinen (in) - Luotamo (out)
71' Silvonen (in) - Kääriäinen (out)
71' Kosonen (in) - Pouttu (out)

 
 

Edellisestä ottelusta hienot kolme pistettä ottanut StaSi sai seuraavaksi kärkikolmikosta vastaansa Kontu/Arcticin. Hyviä otteita oli tarkoitus jatkaa ja hieman hämmentää lohkoa lisää.

Heti alusta alkaen Stasi näytti ottelun suunnan. Arcticin puolustus ja varsinkin puolustuksen keskustan pelaajat olivat tutisemassa kuin vanhat rollaattorilla liikkuvat mummot. Ainoastaan maalivahti pystyi pitämään idän ihmeet pelissä mukana. Kokeilemaan pääsi useampikin Stasin pelaajista, mutta tulosta ei syntynyt. Kun reilu kaksikymmentä minuuttia oli pelattu Arctic heitti jälleen yhden epämääräisen purkupallon omalta alueelta. Stasin puolustuksen ja maalivahdin sekoillessa, kuka ottaa pallon, sinipaitaisen kotijoukkueen hyökkääjä pääsi iskuetäisyydelle. Stasin puolustaja yritti suojata palloa, mutta sattui hieman tarttumaan vastustajan paitaan. Erotuomari näytti pelin jatkuvan, mutta avustava halusi isompaa roolia itselleen ja liputti tilanteesta rangaistuspotkun. Seurauksena altavastaajana ollut kotijoukkue johtoon. Stasi ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi painostamista ja tauolle poistuttiin positiivisissa tunnelmissa, vaikka tappiolla oltiinkin.

Toisen jakson alku oli hieman tasaväkisempää. Viiden minuutin pelin jälkeen Arctic sai vastahyökkäyksen oikealta laidalta. Muutaman pompun ja yhden torjunnan kautta pallo ajautui vapaana olleelle hyökkääjälle, joka sai sijoittaa rauhassa numeroiksi 2-0. Tämän jälkeen alkoikin tapahtumaan ihmeellisiä. Arcticin kapteeni ajoi takaapäin törkeästi StaSin Roikosta. Mäkkiä emme todennäköisesti ihan heti kentällä näe. Ikävää toimintaa pelaajalta, joka tietää, että vastustaja on juuri toipunut vuoden kestäneestä loukkaantumisesta. Tuomaria ei kiinnostanut reagoida tilanteeseen lainkaan. Mikä lie pillipiipari oli. Hetkeä myöhemmin Arcticin keskikenttäpelaaja rappasi turhautuneena kostomielessä Salosta suoraan takaapäin jaloille. Tässäkään tilanteessa vastustajalla ei ollut mitään mahdollisuuksia tavoittaa palloa. Selkeä ulosajon paikka. Tuomarin mielestä ei. Ainoastaan keltainen kortti. Noin kymmenen minuuttia ennen ottelun päättymistä sama Arcticin kapteeni tuli taas pääpalloon takaapäin kyynärpää edellä Kososta selkään. Ei varoitusta myöskään tästä tilanteesta. Kolme selkeää punaista korttia jäi käytännössä viheltämättä ja näiden lisäksi paljon pikkurikkeitä. Toivottavasti tämä tuomari ei tule enää koskaan tunaroimaan tälläkään tasolla. Itse peli oli tuon 2-0 johtomaalin jälkeen lähinnä Arcticin varmistelua ja ajanpelaamista. StaSi ei kuitenkaan luovuttanut. Viisi minuuttia oli aikaa jäljellä, kun Salonen pyssytti Kamppisen pitkästä sivurajaheitosta ansaitun kavennuksen. Ottelun lopputulokseksi jäi kotivoitto 2-1.

Tuloksesta huolimatta pelitapahtumat antoivat selkeän kuvan StaSilaisten paremmuudesta. Tällä pelillä tullaan ottamaan vielä paljon pisteitä. Jos Kontu/Arcticin tasoinen joukkue on sarjan kärkipäässä vielä kauden lopuksi, niin heikko on lohkon taso. Seuraavaksi StaSi kohtaa viikon päästä HerTon, joka myös kärsii valitettavista loukkaantumisista.

© Huttunen
 


SALONEN

POUTTU

SALOMAA