AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

La 1.4. klo 18.30 Talin halli keinonurmi
Harjoitusottelu (60min)
 

AC StaSi - MPS/A2 2-1 (1-1)

 
Avauskokoonpano:
Koivurinne, Ihalainen, Laitila, Viksten, Ruusu, Kanerva, Luotamo, Salonen, Koistinen, Pulkkinen ja Keskimäki
 
Vaihdossa:
Niini ja Kosonen
 

21' 1-0 Keskimäki (Koistinen)
24' 1-1
45' 2-1 Koistinen (Pulkkinen)

 
Varoitukset:
Ulosajot: Pulkkinen (59')
 

Vaihdot:
30' Niini (in) - Salonen (out)
30' Kosonen (in) - Keskimäki (out)
35' Keskimäki (in) - Kosonen (out)
42' Salonen (in) - Niini (out)
51' Niini (in) - Salonen (out)

 
 

Liigacupin välierien jälkeen Talissa nähtiin harjoitusottelu AC StaSi:n sekä MPS/2:n ja seuran A-junioreista kootun yhdistelmäjoukkueen välillä. Halli oli täynnä ihmisiä ja se aiheutti ilmanlaadun heikkenemistä ja sitä kautta hieman hitaampitempoisen pelin.

AC StaSi lähti otteluun tiukemmalla asenteella ja ottikin alussa keskikentän haltuunsa. Malmilaisten maalille alkoi tulla tilannetta toisensa perään. Hyökkäykset vyöryivät monipuolisisti koko kentän leveydeltä. Kuparisen rikkomista pääsivät vuorollaan yrittämään Pulkkinen, Koistinen, Keskimäki ja Salonen. Ottelua oli pelattu 21 minuuttia, kun Koistinen keskitti vasemmalta ja Keskimäki pääsi vapaasti puskemaan pallon verko perukoille. Johtoa kesti ainoastaan kolme minuuttia, kun MPS sai vapaapotkun noin 20 metristä. Keltaisten pelaaja latasi "once in a lifetime"-kudin vastustamattomasti yläkulmaan. Koivurinne maalissa oli hyvin mukana, mutta ei mahtanut maalille mitään. Tilanne 1-1. Heti seuraavasta hyökkäyksestä AC StaSin Pulkkinen latasi pallon tolppaan. Tauolle poistuttiin kuitenkin tasatilanteessa 1-1.

Toiselle puoliajalle StaSi vaihtoi kaksi pelaajaa. Vaihdosta kentälle tullut stasi-ikoni Niini pääsikin pian kokeilemaan pyssynsä tehoja Pulkkisen hyvästä tarjoilusta. Rangaistusalueen rajan tuntumasta lähtenyt laukaus meni kuitenkin niukasti yli. Puoliajan puolessa välissä Pulkkinen karkasi jälleen vartioijaltaan ja ajoi boxiin sisään. Epäitsekkäällä ratkaisulla hän löysi maalilta Koistisen, joka sai nautiskella ja laittaa pallon tyhjään maaliin. Loppupelistä vastustaja sai hieman otetta, kun he hakivat ahneesti tasoitusta. Stasin puolustus natisi liitoksistaan, mutta kesti maalivahti Koivurinteen johdolla. Lopputulos 2-1.

Voitto oli ansaittu. Maaleja olisi ollut tarjolla enemmänkin. Seuraavaksi StaSin taidot saapuu perjantaina PK-halliin mittaamaan HooGee1.

© Huttunen
 


KOISTINEN

PULKKINEN

SALONEN