AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

To 20.4. klo 18.30 Pirkkola H1
Harjoituspeli
 

AC StaSi - PP FC 2-5 (0-1)

 
Avauskokoonpano:
Pohjalainen, Ihalainen, Laitila, Salomaa, Silvonen, Matilainen, Ruusu, Koistinen, Niini, Kamppinen ja Pouttu
 
Vaihdossa:
Kosonen ja Luotamo
 

6' 0-1
54' 0-2
76' 0-3
80' 1-3 Koistinen (Kosonen)
83' 1-4
85' 2-4 Pouttu (Kosonen)
89' 2-5

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
18' Luotamo (in) - Pouttu (out)
30' Kosonen (in) - Niini (out)
58' Pouttu (in) - Kosonen (out)
72' Kosonen (in) - Kamppinen (out)
77' Kamppinen (in) - Laitila (out)

 
 

Viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua pelattiin surkeissa olosuhteissa Pirkkolan hiekalla (tai ennemminkin kuralla). Vettä oli tullut koko päivän ja kenttä oli pehmeä ja täynnä isoja vesilammikoita. Vastassa oli nelosen suosikkeihin lukeutuva PP FC. Poissaolot StaSin miehistöstä jatkuivat, eikä paikalle oltu saatu kuin 13 pelaajaa.

Peli saikin StaSin kannalta shokkialun. Kuuden minuutin kohdalla pallo pelattiin Stasin oikean pakin taakse, josta vastustajan kärkimies kuljetti sen maalia kohti. Rangaistusalueen kulmalla hän päätti yrittää laukaista. Kierteinen veto kaarsi takatolppaan ja kimposi siitä kentälle päin vain osuakseen maalivahtiin, josta pallo kimposi maaliin. Ensimmäisen jakson loppupuolella Kososelta hylättiin selvä tasoitusmaali paitsiona. Lisäksi Kamppisen laukaus oli jo painunut maalivahdin ohi, mutta pysähtyi maalin edessä olevaan Pirkkolan kesäuimalaan. Taukotilanteeksi jäi 0-1.

Toinen jakso olikin sitten varsinaista hurlumheitä. Molemmat joukkueet hyökkäsivät vuorollaan Stasi ehkä enemmän, mutta PP FC tehokkaammin. Pari terävää vastahyökkäystä vierasjoukkueelta ja peli vaikutti ratkenneelta. Taululla komeilivat luvut 0-3. Kosonen pelasi kuitenkin Koistisen vapaaseen paikkaan ja StaSi näytti vihdoinkin toipuvan alkujärkytyksestä. Kavennusmaali oli tosiasia. Ilo oli kuitenkin lyhytaikaista. Ainoastaan kolme minuuttia myöhemmin StaSin puolustus lopetti kokonaan pelaamisen ja PP FC siirtyi jälleen kolmen maalin johtoon. Lopuksi molemmat joukkueet tekivät vielä yhden maalin. Ensin Kosonen alusti Poutulle 2-4 kavennusmaalin ja sitten PP FC lisäsi jälleen johtoaan. Lopputulos 2-5.

Koko StaSin alakerta pelasi surkean ottelun. Jos viisi maalia menee omiin, niin ei siinä paljon selitellä kannata. Hyökkäyksessäkin olisi kaivattu lisää terävyyttä. PP FC oli selkeästi parempi myös kaksinkamppailuissa.

© Huttunen
 


KOSONEN

KAMPPINEN

POUTTU