AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Su 28.5. klo 14.00 Kallio tn
4. divisioona
 

Spartak - AC StaSi 0-1 (0-1)

 
Avauskokoonpano:
Koivurinne, Salomaa, Laitila, Viksten, Kallunki, Luotamo, Kääriäinen, Ruusu, Salonen, Benamar ja Pulkkinen
 
Vaihdossa:
Niini, Pouttu, Roikonen, Silvonen, Ihalainen ja Evers
 

08' 0-1 Salonen (Benamar)

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
45' Pouttu (in) - Pulkkinen (out)
45' Roikonen (in) - Benamar (out)
70' Silvonen (in) - Ruusu (out)
80' Evers (in) - Roikonen (out)
86' Ihalainen (in) - Salomaa (out)
89' Niini (in) - Pouttu (out)

 
 

AC StaSi oli aloittanut kauden tuskaisesti ja sijoittui neljän kierroksen jälkeen lohkonsa viimeiseksi. Viidennellä kierroksella vastaan asettui lohkon kärkeen sijoittuva Spartak, ja ilmassa alkoi olla jo pakkovoiton makua.

Stasilaisten asenne oli kohdillaan ja pelin alkuminuuteista lähtien oli selvää, että jokaisesta pallosta taisteltiin viimeiseen saakka, jotta avausvoitto irtoaisi. Ensimmäisellä puoliajalla kärkiparimme Pulkkinen ja Benamar
aiheuttivat Spartakin puolustukselle monia kiireisiä hetkiä saaden tukea keskikentältä ja varsinkin Saloselta. 0-1 johto-osuman viimeistelikin Salonen, joka pelasi seinän Benamarin kanssa ja tykitti 16 metristä vastustajan vasempaan alanurkkaan. StaSi oli ensimmäistä kertaa johdossa tällä kaudella. Hieman myöhemmin Ruusu syötti Benamarille, joka testasi Spartak-maalin ylärimaa. Hyvin se kesti, eikä pallo valitettavasti löytänyt maaliin. Kolmas paikka StaSille avautui, kun Ruusu vapautti Pulkkisen puolittain läpi. Tämän laukaus meni kuitenkin valitettavasti hieman ohi. Spartak oli suorastaan helisemässä ja varsinkin Salomaa ja Luotamo loivat yllättävillä nousuillaan painetta vastustajan pakeille. Ottelu olisi pitänyt ratkaista jo ensimmäisellä jaksolla, mutta nyt meni turhan jännittäväksi.

Toisella puoliajalla kärkeen vaihdettiin tuoretta voimaa ja nopeutta Poutun ja Roikosen nimissä. Tilanteita järjestettiin, mutta terävyys viimeistelyistä tai viimeisistä syötöistä puuttui eikä edes läpiajosta pystytty viimeistelemään. Parhaat paikat avautuivat Poutulle, joka pelasi itsensä yksin maalivahtia vastaan, mutta sijoitus takakulmaan meni leveäksi, ja Eversille, joka sai pallon vapaaseen vetopaikkaan rangaistusalueen rajalle. Hänen vetonsa suuntautui kuitenkin kenttää reunustaviin aitoihin. Myös stasilaisten maalille saatiin muutama vaarallinen mylläkkä aikaiseksi, mutta taidolla ja osittain onnella takaiskuilta vältyttiin. Ottelun loppuvihellyksen tullessa olivat taululla helpottavat 0-1 numerot ja kauden ensimmäinen voitto oli tosiasia.

Ottelun voiton ratkaisi stasilaisten suurempi tahto voittaa, joka näkyi varsinkin kaksinkamppailuissa. Periksi ei annettu eikä varmasti anneta seuraavissa otteluissakaan. Raskaan pelin jälkeen välipäiviä ei ole tosin kuin yksi, koska tiistaina vastaan asettuu lohkokärki Kontu/Arctic vieraskentällä.

© Kallunki & Huttunen
 


SALOMAA

SALONEN

LUOTAMO