AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

Päivitetty 28.4.2018


OTTELURAPORTTI

Pe 19.5. klo 18.15 Tali H1
4. divisioona
 

AC StaSi - ToTe/Avauspotku 1-1 (1-1)

 
Avauskokoonpano:
Koivurinne, Viksten, Salomaa, Kallunki, Silvonen, Matilainen, Kääriäinen, Pouttu, Niini, Koistinen ja Roikonen
 
Vaihdossa:
Salonen, Kamppinen, Kosonen ja Pulkkinen
 

12' 0-1
45' 1-1 Salomaa (rp)

 
Varoitukset: Silvonen (77')
Ulosajot:
 

Vaihdot:
22' Salonen (in) - Niini (out)
61' Pulkkinen (in) - Pouttu (out)
61' Kamppinen (in) - Koistinen (out)
74' Kosonen (in) - Roikonen (out)

 
 

Neljä tappiota alla ja vastassa toinen nollakerholainen. Stasin leirissä oli hieman nyt, tai ei koskaan tunnelma, kun valmistauduttiin illan otteluun. Poissaolot kuitenkin olivat edelleen joukkueen kiusana ja pöytäkirjaan saatiin raavittua vain 15 enemmän ja vähemmän pelikuntoista pelaajaa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Stasin puolustus näytti alkuun jopa löytäneen kadonneen itsevarmuutensa. Kuitenkin pelikellon näyttäessä 12 minuuttia ToTe sai pelattua yhden hyökkääjän läpi ja seurauksena sissit olivat jälleen tappiolla jo ottelun alkuhetkillä. Sen jälkeen kentällä nähtiinkin vain yksi joukkue. Jakson puolivälissä StaSi olisi ansainnut rangaistuspotkun vastustajan puolustajan pelattua johnterrymäisest palloa kädellään omalla rangaistusalueellaan. Tuomari ei kuitenkaan tilanteeseen reagoinut. Sen lisäksi StaSilla oli muutama aika selkeä maalintekopaikka ensimmäisellä jaksolla, mutta ainoa maali syntyi jakson viimeisellä minuutilla, kun tuomari ei voinut jättää toista kertaa viheltämättä pilkkua. Salomaa sijoitti pallon vastustamattomasti maalivahdin ulottumattomiin ja tauolle poistuttiin tasatilanteessa 1-1 Stasin hallitessa selvästi pelitapahtumia.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. StaSi hallitsi ja ToTe sai ainoastaan muutaman vastahyökkäysyrityksen aikaiseksi. Nekin StaSin puolustus Vikstenin johdolla katkoi heti alkuunsa. Maaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi, vaikka paikkoja oli lähemmäs kymmenen. Tällä kertaa suurimpana tuhlailijan kunnostautui Kääriäinen. Myös Kososella oli pari hyvää paikkaa ratkaista ottelu. Erityisesti Roikonen kunnostautui paikkojen luomisessa. Harmi, ettei viimeistelijää löytynyt. Lopputulos siis 1-1.

Tulosta lukuunottamatta ottelusta jäi positiivinen kuva. Pelissä näkyi jo harjoitusotteluista tuttu meininki. Tilanteita luotiin ja puolustus pysyi kohtuullisesti kasassa. Vielä pientä hienosäätöä, niin pisteitä alkaa ropisemaan ja nousu taulukon pohjalta toteutuu hiljalleen. Seuraavissa peleissä vastaan asettuvat kuitenkin sarjan ennakkosuosikit Spartak, Kontu/Arctic ja HerTo. Eli vaikeita aikoja on edessäkin. Toisaalta yksikin voitto noista otteluista voi kääntää kurssin ja itseluottamuksen ylöspäin.

© Huttunen
 


ROIKONEN

VIKSTEN

MATILAINEN