AC STADIN SISSIT ry.

Johtoryhmä

Ota yhteyttä

 

JALKAPALLO:

 

Edustusjoukkue 6. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Europort 7. div

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

KKI35 YKKÖNEN

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

Naiset 5. div

Kalenteri

Taustahenkilöt

 

FUTSAL

 

Edustusjoukkue

Kalenteri

Historia

Saavutukset

Taustahenkilöt

 

 

Päivitetty 28.12.2017


OTTELURAPORTTI

Ti 25.4. klo 18.00 Finnair Stadium
4. divisioona
 

AC StaSi - Zenith 0-3 (0-2)

 
Avauskokoonpano:
Gustafsson, Salomaa, Laitila, Viksten, Kanerva, Matilainen, Kallunki, Pouttu, Luotamo, Ruusu ja Yrjänä
 
Vaihdossa:
Niini, Ihalainen, Kosonen, Kamppinen, Pulkkinen, Koistinen ja Salonen
 

14' 0-1 Penttilä
16' 0-2 Kerokoski
87' 0-3 Kammonen

 
Varoitukset:
Ulosajot:
 

Vaihdot:
15' Koistinen (in) - Yrjänä (out)
45' Kamppinen (in) - Ruusu (out)
45' Salonen (in) - Luotamo (out)
74' Ihalainen (in) - Kamppinen (out)
75' Pulkkinen (in) - Pouttu (out)
85' Niini (in) - Salomaa (out)
87' Kosonen (in) - Koistinen (out)

 
 

Pitkään odotettu sarja-avaus ja paikkana Finnair Stadium. Latauksen ja pelihalujen piti ainakin olla kohdallaan. Toisin kävi. Poissaoloja oli taas pitkä lista ja kokoonpanoon jouduttiin ottamaan puolikuntoisia pelaajia. Lisäksi komeat puitteet ja uusi sarjataso loivat ilmeisesti jonkinmoisen tärinän Sissien jalkoihin.

Zenith oli ilmeisesti tietoinen StaSin hyvästä harjoituskaudesta ja tuli hyvin valmistautuneena otteluun. Alla heillä oli mukava murskavoitto Suomen Cupista. Avausmaali syntyi, kun Pouttu kaadettiin hyökkäyspäässä ja StaSin pelaajat jäivät odottelemaan vaparia. Zenith ja ottelun vihellellyt kolmikko olivat kuitenkin toista mieltä. Nopea vastahyökkäys ja kaveri yksin läpi. Tilanne 0-1. Kaksi minuuttia myöhemmin Zenith sai todella heppoisesti vaparin kuudentoista alueen kulman tuntumasta. Pallontavoittelutilanteessa molemmat rikkoivat ja tuomari vihelsi tilanteen hyökkäävän joukkueen eduksi. Kova sisäänpäin kaartava vapari, johon Zenithin pelaaja pääsi ensimmäisenä. Tiukka pusku painuni vastustamattomasti Gustafssonin ohi maaliin. Tervetuloa neloseen StaSi! Hiljalleen kotijoukkue alkoi kuitenkin luomaan tilanteita ja oli selkeästi hallitsevampi osapuoli. Zenithin puolustus kuitenkin kesti. Pukukoppiin lähdettiin huilaamaan tilanteessa 0-2.

Tauolla StaSi suoritti pari vaihtoa ja kokosi itsensä. Toinen puoliaika oli täysin yhtä maalia. Aina jostain vain tuli valkopaitaisten Zenithin ruumiinosia pallon tielle ja kuparinen jäi StaSilta vielä nelosessa rikkomatta. Aivan ottelun loppuhetkillä Zenith kaunisteli vielä numeroiksi 0-3. StaSin puolustajat nostelivat kättä paitsion merkiksi ja jäivät ihmettelemään, kun vastustaja karkasi taas läpi. Tuomio oli täysin oikea. Vastustaja lähti omalta kenttäpuoliskolta ja StaSin pakit vain seisoivat keskiviivan tuntumassa. Herätys pojat!

Ensimmäinen puoliaika oli kamalaa katsottavaa. Toisella jaksolla StaSi sai oman pelin jo kulkemaan. Ainoastaan maalit jäivät puuttumaan. Tästä on kuitenkin hyvä parantaa. Syytä ainakin olisi. Ensi viikolla Suomen Cupissa vastaan asettuu HIFK ja sarjassa kolmosesta pudonnut SUMU.

© Huttunen
 


SALONEN

KALLUNKI

KANERVA