(Nämä sivut ovat poliittisesti joko kantaaottamattomat tai vähintään väärässä, laitoin frametkin sekä oikealle että vasemmalle ;)

Humanisteille käskettiin tiedottaa, että myös tämä keskimmäinen lohko on frame, eivät vain nuo harmaat palstat. Enhän voisi ottaa kontolleni moista harhaanjohtamista.


Edelliset sivuni olivat ilmeisen epäonnistuneet. Kuvittelin voivani käyttää niitä foorumina masennukselleni, kanavana purkaa ahdistustani ja katkeroitunutta ajatusmaailmaani. Tilitin vaikeaa elämääni ja kroonista apatiaani. Olin niin synkkis kuin ikinä vain voin olla. Olin se Aija, joka näkee auringonpaisteessakin vain sen kuuluisan hiekkaerämaan ja lottovoitossa miljoonaverot. Olin kyyninen, epätoivoinen, yksinäinen ja säälittävä. Ja millaista palautetta sain! Olen kuulemma suuri humoristi! Voitteko käsittää: humoristi. Mihin jäivät inhimillinen ymmärrys, empatia ja lähimmäisenrakkaus saati sitten se anelemani sääli! Mihin enää voi luottaa ellei kirjoitetun tekstin voimaan? Kuka vastaa saamistani traumoista?Tässä vaiheessa joku näyttelee
yhä kiinnostunutta ja jatkaa
eteenpäin

Uutta!
Elämä urbaanien vääryyksien keskellä jatkuu.