GOLF HARRASTAMINEN  QUARTEIRA - VILAMOURA ALUEELLA.
 Vila Sol Golf-turnauksen järjestelyvastaavat:
 
Kilpailujen vetäjinä toimii Heikki Horstia puh: +351 969416929 heikki.horstia@gmail.com ja Jorma Vesterinen +351 912982614  jorma.vesterinen@kolumbus.fi
 
 
TÄSSÄ TÄRKEÄ OHJE SELAIMEN SIVUJEN AUTOMAATTISEEN PÄIVITTÄMISEEN!

Ohje on Windows 10 EDGE-selaimelle, mutta vastaavan toimenpiteen voit suorittaa myös muille Windows käyttöjärjestelmien selaimille niiden omien ohjeiden mukaisesti!

1. Avaa selaimesi. 2. Ylärivissä ... (kolme pistettä) = Asetukset ja muuta. 3. Klikkaa pisteitä. 4. Valitse valikosta ASETUKSET. 5. Klikkaa asetukset. 6. Kohdassa TYHJENNÄ SELAUSTIEDOT klikkaa "valitse tyhjennettävät kohteet. 7. Kruksaa kohdat: Selaushistoria, Evästeet ja tallennetut sivutiedostot, Välimuistissa olevat tiedot ja tiedostot, Talteen siirretyt ja äskettäin suljetut välilehdet, Lataushistoria, Verkkosivustoluvat. ÄLÄ KRUKSAA: Lomaketiedot, Salasanat, Mediakäyttöoikeudet. 8. Klikkaa "Tyhjennä" 9. Laita päälle liukukytkimestä (käytössä): Tyhjennä tämä aina, kun suljen selaimen.
Nyt selaimesi pitäisi päivittyä uusilla sivuilla joka kerta avatessasi selaimesi uudelleen!

Uudet selainsivut päivittyvät ko. sivun kohdalla myös painamalla F5- painiketta näppäimistön yläriviltä, mutta se pitää tehdä joka kerta uudelleen.
 

 
NÄILLÄ NÄKYMIN TURNAUS JATKUU VILA SOLIN KENTÄLLÄ LOKAKUUSSA 2018 TAAS 7 KILPAILUN TURNEENA    KATTAEN TALVIKAUDEN 2018-2019.