GOLF HARRASTAMINEN  QUARTEIRA - VILAMOURA ALUEELLA.
 Vila Sol Golf-turnauksen järjestelyvastaavat:
 
Kilpailujen vetäjinä toimivat Heikki Horstia puh: +358400210181, +351 969416929 heikki.horstia@gmail.com ja Jorma Vesterinen +358400609045, +351 912982614  jorma.vesterinen@kolumbus.fi
 

Tietoturvalauseke:


Golffareiden nimi- ja yhteystietoja säilytetään lain vaatimalla tavalla tietoturvan säilyttämiseksi ja niitä käytetään vain golf kilpailujen tiedottamiseen ja järjestämiseen. Vila Sol turnauksen järjestäjät eivät luovuta yhteystietoja ulkopuolisille esimerkiksi mainospostin yms. lähettämistä varten.

Jos haluat, että tietosi poistetaan tältä listalta,  niin ilmoita siitä sähköpostitse nimi ja sähköpostiosoitteesi ilmoittamalla: jorma.vesterinen@kolumbus.fi
 
 
 TURNAUS JATKUU VILA SOLIN KENTÄLLÄ 2019-2020 SEURAAVASTI:
 

Suomen golfkauden hiipuessa voimme iloita tulevasta golfkaudesta Portugalissa…

Oheisena pieni kannustus ahkeralle pelaamiselle eli ote Wodehousen kirjasta Kuolemattomia golftarinoita v 1926.  

"Miehet, jotka eivät tukevasti seiso kunnollisen golfharjoittelun luomalla pohjalla, ovat taipuvaisia joutumaan huonoille teille. Äkillisen ahdistuksensa ajamina he ryhtyvät ryyppäämään, heittäytyvät irstailuun ja kirjoittavat vapaamittaista runoutta."  

Ja kas. Näin tuli vapaamittainen runouskin käsiteltyä…. 

PÄÄKILPAILUNA ON AINA PISTEBOGEYKILPAILU. (Poikkeuksena kilpailu 4/7)

KILPAILUISSA ON 2 SARJAA: TASOITUS 19,0 JA ALLE SEKÄ TASOITUS 19,1 JA YLI. Miehet keltaisilta ja naiset punaisilta.

Lisäkilpailujen tarkka sisältö ja säännöt kerrotaan ennen kuhunkin osakilpailuun ilmoittautumista. Lisäkilpailujen parit ja joukkueet muodostetaan lähtölistan ja pelitasoitusten perusteella kilpailun johdon toimesta ohjenuoranaan oikeudenmukaisuus ja rehti kilpailu.

Pelikorttiin: A pelaajan lyönnit ja C merkkarin lyönnit. Merkkarin nimi myös tekstaten epäselvyyksien tulkitsemiseksi.

Jos kilpailussa on ‘Lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä / hole in one’ niin tasatuloksessa voittaja on korkeamman tasoituksen omaava pelaaja. 
Kaikissa kilpailuissa  ‘paras scratch tulos’ palkitaan.


 TASOITUKSET!

Muistutamme että nämä kilpailut eivät muuta tasoituksianne järjestäjien toimesta, koska emme edes tiedä onko golf-seuranne Portugalissa vai Suomessa.

Sääntöjemme mukaan sinun tulisi ilmoittaa ilmoittautumisesi yhteydessä voimassa oleva EGA tasoituksesi tai vastaava Portugalin virallinen tasoitus, ei itse ylläpitämäsi harjoituspelien kautta laskemasi tasoitus. Jos haluat muuttaa tasoitustasi niin sinun tulee itse ilmoittaa kilpailutuloksesi golf-seurallesi.


 KILPAILUKUTSUT SYKSY 2019-KEVÄT 2020:  [ 1/7 ] [ 2/7 ] [ 3/7 ] [ 4/7 ] [ 5/7 ] [ 6/7 ] [ 7/7 ]


1/7 VILA SOL, 24. LOKAKUUTA 2019 klo 8.06, väylät: 10 + 19. Pistebogey + Parikilpailu.

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.

Muutamassa kilpailussa kokeilemme lähimmäksi lippua kisan sijasta lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä kuitenkin hole in one voittaa aina.
Tasatuloksessa voittaja on suuremmalla tasoituksella pelaava pelaaja.

Paras scratch ja lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä / hole in one väylällä 13 palkitaan.

Parikilpailussa pistebogeytuloslaskenta: 1 väylältä paras, 2 väylältä molemmat, 3 väylältä paras, 4 väylältä molemmat jne.  = joukkueen tulos.

Parikilpailussa muodostetaan parit seuraavasti : Hcp-listalta ensimmäinen ja viimeinen on pari, toinen ja toiseksi viimeinen on pari jne.
Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla slopella pelaava pari on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka toisella pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus.
Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Vieraspelihinta 45,00€, CNIG -kortilla 35,00€2/7 VILA SOL, 14. MARRASKUUTA 2019 klo 8.15, väylät: 19 + 1. Pistebogey + Kyläkilpailu

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.

Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 25 palkitaan.

Kyläkilpailun vuonna 2018 joukkueet:
Joukkueet: 1. Portimao I = 7; 2. Portimao II = 7; 3. Vilamoura = 8; 4. Quarteira = 8; 5. Tavira-Monchique = 8 pelaajaa.
Joukkueita vahvistettu lähialueen yksittäisillä pelaajilla.

Kyläkilpailussa otetaan 5 parasta pistebogey -tulosta per kylä yhteistulokseen.
Palkitaan voittajajoukkueen kaikki 5 pelaajaa, kakkosen 3 parasta pelaajaa, kolmannen 2 parasta ja neljännen paras pelaaja.

Vieraspelihinta 45,00€, CNIG -kortilla 35,00€3/7 VILA SOL, 12. JOULUKUUTA 2019 klo 10.48, väylät:  1 + 10.  Pistebogey + Parikilpailu.

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.

Myös paras nais ja mies scratch ja lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä / hole in one väylällä 4 palkitaan.

Parikilpailussa molempien yhteenlaskettu pistebogey-tulos / väylä = joukkueen tulos

Parikilpailussa muodostetaan parit seuraavasti : Sarjan hcp-listalta ensimmäinen ja viimeinen on pari, toinen ja toiseksi viimeinen on pari jne.
Tuloksissa molempien pistebogey-tulokset lasketaan yhteen. Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla slopella pelaava pari on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka toisella pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus.
Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Vieraspelihinta 45,00€, CNIG -kortilla 35,00€4/7 VILA SOL, ?. TAMMIKUUTA 2020 klo ?. Väylät: ? + ?. Tasoituksellinen lyöntipeli + Naisten kilpailu.

PÄÄKILPAILUNA ON TÄSSÄ KILPAILUSSA TASOITUKSELLINEN LYÖNTIPELI. (Rahakilpailun pisteet pistebogey tulosten mukaisesti)
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 7 palkitaan.

Miehet tasoitus 19 ja alle keltaisilta, naiset punaisilta, yli 19,1 miehet keltaisilta, naiset punaisilta.

Pelimuotona henkilökohtainen tasoituksellinen lyöntipeli, johon sovelletaan ns. ruotsalaissääntöä, jonka mukaan maksimi lyöntien määrä on ko. väylän par + 5.
Kilpailussa palkitaan lisäksi viisi parasta naispelaajaa erillispalkinnoin!5/7 VILA SOL, ?. HELMIKUUTA 2020 klo ?. Väylät: ? + ?. Pistebogey + 4-ryhmäkilpailu (1-2-3)

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 20 palkitaan.

Jaetaan pelaajat tasoitusten mukaan neljän (4) ryhmiin ja pelataan 4-ryhmäkilpailu eli ensimmäisellä väylällä joukkueen tulos on paras pistebogeytulos, toisella väylällä joukkueen tulos on 2 parhaan yhteenlaskettu pistebogeytulos, kolmannella väylällä 3 parasta pistebogeytulosta yhteenlaskettuna, neljännellä väylällä  paras pistebogey tulos jne. Eli jokaisella väylällä ainakin yhden pelaajan tulos jää pois laskusta. Ryhmäjaon tekee kilpailutoimikunta. Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla tasoituksella pelaava joukkue on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka  pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus.
Kaksi parasta joukkuetta palkitaan.6/7 VILA SOL,  ?. MAALISKUUTA 2020 klo ?. Väylät: ? + ?. Pistebogey HCP-3/4 tasoituksin + parikilpailu

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua tai hole in one väylällä 15 palkitaan.

Paremman tulos/väylä = JOUKKUEEN TULOS/VÄYLÄ
Parikilpailussa muodostetaan parit seuraavasti : Sarjan hcp-listalta ensimmäinen ja viimeinen on pari, toinen ja toiseksi viimeinen on pari jne.
Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla 3/4-tasoituksella pelaava pari on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka toisella pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus.
Kolme parasta joukkuetta palkitaan ja sponsoreiden lisäpalkinto neljännelle joukkueelle..

Koska kilpailu alkaa niin myöhään, että tuloksia ei ehditä laskea ajoissa, on kilpailulautakunta päättänyt että illallinen siirretään seuraavalle illalle keskiviikolle 13.3.2019 klo 19.00 Restaurante Jin Du:hun Quarteiraan.7/7  VILA SOL, ?. HUHTIKUUTA 2020 klo ?. Väylät: ?+ ?. Pistebogey + "Lisä"pistebogeykilpailu.

PÄÄKILPAILUNA PISTEBOGEYKILPAILU.
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua tai hole in one väylällä 7 palkitaan.

TURNAUSTULOSTAULUKON "rahakisaan" osallistuvat ne pelaajat, joilla on mahdollisuus nousta sarjansa kolmen parhaan joukkoon. Näin ollen he pelaavat vain sarjansa "rahakilpailun" pisteistä eivätkä osallistu "lisä"pistebogeykilpailuun.  
Muut pelaajat osallistuvat sekä "rahakilpailun" pistebogeykisaan että samanaikaisesti pelattavaan "lisä"pistebogeykisaan . Näin kaikilla on mahdollisuus voittaa oma sarjansa myös viimeisessä kilpailussa. Rahakilpailun 3 parasta palkitaan sääntöjenmukaisin rahapalkinnoin.
Lisäksi sarjansa "lisä"kilpailun 3 parasta palkitaan.


Käänteinen turnaustaulukon pistetilaston lähtöjärjestys soveltuvin osin! (buggy, pitkämatkalaiset, lähtöaikatoivomukset jne.)


PALKINTOJEN JAKO + LOUNAS ?. HUHTIKUUTA 2020.

Turnauksen viimeisen kilpailun päättäjäislounas ja palkintojenjako Ravintola Sul Mar, Benagil (Carvoeiro)
Menu = Runsaat alkupalat + Ankkaa uunissa + Jälkiruoka + Kahvi + Viinit ja Vesi. Hinta ?,00€
Ravintolaan sopii sisälle 50 henkilöä, etuoikeus pelaajilla, sitten heidän seuralaisillaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa riittää!

Ps. Sponsori on lupautunut päättäjäislounaalla palkita - määrittelemillään ehdoilla - pelaajia ns. " Olumppia pelaajia" …
Kannattaa siis osallistua myös päätöstilaisuuteen…
 

Paluu sivun alkuun tästä!