GOLF HARRASTAMINEN  QUARTEIRA - VILAMOURA ALUEELLA.
 Vila Sol Golf-turnauksen järjestelyvastaavat:
 
Kilpailujen vetäjinä toimii Heikki Horstia puh: +351 969416929 heikki.horstia@gmail.com ja Jorma Vesterinen +351 912982614  jorma.vesterinen@kolumbus.fi
 

Tietoturvalauseke:


Golffareiden nimi- ja yhteystietoja säilytetään lain vaatimalla tavalla tietoturvan säilyttämiseksi ja niitä käytetään vain golf kilpailujen tiedottamiseen ja järjestämiseen. Vila Sol turnauksen järjestäjät eivät luovuta yhteistietoja ulkopuolisille esimerkiksi mainospostin yms. lähettämistä varten.

Jos haluat, että tietosi poistetaan tältä listalta,  niin ilmoita siitä sähköpostitse nimi ja sähköpostiosoitteesi ilmoittamalla: jorma.vesterinen@kolumbus.fi
 


TÄSSÄ TÄRKEÄ OHJE SELAIMEN SIVUJEN AUTOMAATTISEEN PÄIVITTÄMISEEN!

Ohje on Windows 10 EDGE-selaimelle, mutta vastaavan toimenpiteen voit suorittaa myös muille Windows käyttöjärjestelmien selaimille niiden omien ohjeiden mukaisesti!

1. Avaa selaimesi. 2. Ylärivissä ... (kolme pistettä) = Asetukset ja muuta. 3. Klikkaa pisteitä. 4. Valitse valikosta ASETUKSET. 5. Klikkaa asetukset. 6. Kohdassa TYHJENNÄ SELAUSTIEDOT klikkaa "valitse tyhjennettävät kohteet. 7. Kruksaa kohdat: Selaushistoria, Evästeet ja tallennetut sivutiedostot, Välimuistissa olevat tiedot ja tiedostot, Talteen siirretyt ja äskettäin suljetut välilehdet, Lataushistoria, Verkkosivustoluvat. ÄLÄ KRUKSAA: Lomaketiedot, Salasanat, Mediakäyttöoikeudet. 8. Klikkaa "Tyhjennä" 9. Laita päälle liukukytkimestä (käytössä): Tyhjennä tämä aina, kun suljen selaimen.
Nyt selaimesi pitäisi päivittyä uusilla sivuilla joka kerta avatessasi selaimesi uudelleen!

Uudet selainsivut päivittyvät ko. sivun kohdalla myös painamalla F5- painiketta näppäimistön yläriviltä, mutta se pitää tehdä joka kerta uudelleen.

 

 
 TURNAUS JATKUU VILA SOLIN KENTÄLLÄ 2018-2019 SEURAAVASTI:
 

Kunkin kilpailun ‘Lähimmäksi lippua / hole in one’ ja ‘paras scratch tulos’ palkitaan.
Lsäkilpailujen tarkka sisältö ja säännöt kerrotaan ennen kuhunkin osakilpailuun ilmoittautumista.

Lisäkilpailujen parit ja joukkueet muodostetaan lähtölistan ja pelitasoitusten perusteella kilpailun johdon toimesta ohjenuoranaan oikeudenmukaisuus ja rehti kilpailu.


 KILPAILUKUTSUT SYKSY 2018-KEVÄT 2019:  [ 1/7 ] [ 2/7 ] [ 3/7 ] [ 4/7 ] [ 5/7 ] [ 6/7 ] [ 7/7 ]


1/7 VILA SOL, TORSTAINA 25. LOKAKUUTA 2018 klo 8.06-9.27, väylät:  Challenge 10 -18 + Prestige 19-27 . Pistebogey + Parikilpailu
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 13 palkitaan. Vieraspelihinta 45,00€, CNIG -kortilla 35,00€

Miehet tasoitus 19  ja alle keltaisilta, naiset punaisilta, yli 19,1 miehet sinisiltä, naiset punaisilta. Paras pistebogeytulos / väylä = joukkueen tulos

Parikilpailussa muodostetaan parit seuraavasti : Sarjan hcp-listalta ensimmäinen ja viimeinen on pari, toinen ja toiseksi viimeinen on pari jne.
Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla slopella pelaava pari on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka toisella pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus.
Sarjansa kolme parasta joukkuetta palkitaan.


2/7 VILA SOL, TIISTAINA 13. MARRASKUUTA 2018 klo 8.15-9.36, väylät: Prestige 19-27 + Prime 1-9. Pistebogey + Kyläkilpailu

Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 25 palkitaan. Vieraspelihinta 45,00€, CNIG -kortilla 35,00€

Kilpailun vuonna 2017 joukkueet: (joukkueet voivat muuttua ilmoittautumistilanteen mukaan vuonna 2018)
Joukkue 1 = Vilamoura + Almancil 11 pelaajaa.
Joukkue 2 = Quarteira + Loule 11 pelaajaa,
Joukkue 3 = Portimao 11 pelaajaa,  
Joukkue 4 = Monchique, Alvor, Carvoeiro, Tavira 11 pelaajaa.

Kyläkilpailussa otetaan 5 parasta pistebogey -tulosta per kylä yhteistulokseen.
Palkitaan voittajajoukkueen kaikki 5 pelaajaa, kakkosen 3 parasta pelaajaa, kolmannen 2 parasta ja neljännen paras pelaaja.


3/7 VILA SOL, TIISTAINA 4. JOULUKUUTA 2018 klo 9.00-10.21, väylät:  Prime 1-9 + Challenge 10-18.  Pistebogey + Parikilpailu.
Molempien yhteenlaskettu pistebogeytulos / väylä = joukkueen tulos
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 4 palkitaan. Vieraspelihinta 45,00€, CNIG -kortilla 35,00€

Parikilpailussa muodostetaan parit seuraavasti : Sarjan hcp-listalta ensimmäinen ja viimeinen on pari, toinen ja toiseksi viimeinen on pari jne.
Tuloksissa molempien pb-tulokset lasketaan yhteen. Tasatuloksissa pienimmällä yhteenlasketulla slopella pelaava pari on voittaja. Jos vielä menee tasan, niin voittaja on joukkue, jonka toisella pelaajalla on ALIN TARKKA tasoitus.
Viisi parasta joukkuetta palkitaan.


4/7 VILA SOL, Tammikuu 2019. Tasoituksellinen lyöntipeli + Naisten kilpailu.
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 20 palkitaan.
Miehet tasoitus 19 ja alle keltaisilta, naiset punaisilta, yli 19,1 miehet sinisiltä, naiset punaisilta.

Pelimuotona henkilökohtainen tasoituksellinen lyöntipeli, johon sovelletaan ns. ruotsalaissääntöä, jonka mukaan maksimi lyöntien määrä on ko. väylän par + 5.
Kilpailussa palkitaan lisäksi viisi parasta naispelaajaa erillispalkinnoin!


5/7 VILA SOL, Helmikuu 2019.  Pistebogey + 4-ryhmäkilpailu (1-2-3-4)
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua / hole in one väylällä 15 palkitaan.

Jaetaan pelaajat tasoitusten mukaan neljän (4) ryhmiin ja pelataan 4-ryhmäkilpailu eli ensimmäisellä väylällä joukkueen tulos on paras pistebogey-tulos, toisella väylällä joukkueen tulos on 2 parhaan yhteenlaskettu pistebogey-tulos, kolmannella väylällä 3 parasta pistebogey-tulosta yhteenlaskettuna jne. Eli jokaisella väylällä ainakin yhden pelaajan tulos jää pois laskusta. Ryhmäjaon tekee kilpailutoimikunta.
Kaksi parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi sponsori palkitsee naisten parhaan scratch tuloksen pelaajan!6/7 VILA SOL,  Maaliskuu 2019. Pistebogey HCP-puolitasoituksin + parikilpailu
(Paremman tulos/väylä = JOUKKUEEN TULOS/VÄYLÄ)
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua tai hole in one väylällä 13 palkitaan.
Kolme parasta joukkuetta palkitaan.
 

7/7  VILA SOL, Huhtikuu 2019.  Pistebogey + "Lisä"pistebogeykilpailu.
Myös paras scratch ja lähimmäksi lippua tai hole in one väylällä 7 palkitaan.

TURNAUSTULOSTAULUKON "rahakisaan" osallistuvat ne pelaajat, joilla on mahdollisuus nousta sarjansa kolmen parhaan joukkoon. Näin ollen he pelaavat vain sarjansa "rahakilpailun" pisteistä eivätkä osallistu "lisä"pistebogeykilpailuun.  
Muut pelaajat osallistuvat sekä "rahakilpailun" pistebogeykisaan että samanaikaisesti pelattavaan "lisä"pistebogeykisaan . Näin kaikilla on mahdollisuus voittaa oma sarjansa myös viimeisessä kilpailussa. Rahakilpailun 3 parasta palkitaan sääntöjenmukaisin rahapalkinnoin.
Lisäksi sarjansa "lisä"kilpailun 3 parasta palkitaan.

Pelikorttiin: A pelaajan lyönnit ja C merkkarin lyönnit. Merkkarin nimi myös tekstaten.
Käänteinen turnaustaulukon pistetilaston lähtöjärjestys soveltuvin osin! (buggy, pitkämatkalaiset, lähtöaikatoivomukset jne.)


LOUNAS Huhtikuu 2019 PALKINTOJENJAKO. (Ravintola voi vaihtua kevään tilanteen mukaan)

Turnauksen viimeisen kilpailun päättäjäislounas ja palkintojenjako ? Ravintola Sul Mar, Benagil (Carvoeiro)
Menu ja hinta 2018 oli =Alkupalat + Ankkaa uunissa + Jälkiruoka + Kahvi + Viinit ja Vesi. Hinta 20,00€
Ravintolaan sopii sisälle 50 henkilöä, etuoikeus pelaajilla, sitten heidän seuralaisillaan ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa riittää!

Ps. Sponsori on lupautunut päättäjäislounaalla palkita - määrittelemillään ehdoilla - pelaajia ns. " Olumppia pelaajia" …
Kannattaa siis osallistua myös päätöstilaisuuteen…
 

Paluu sivun alkuun tästä!