LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
9.2.2006


---- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To:
leena.luhtanen@om.fi ; tiina.astola@om.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; presidentti@tpk.fi ; tuula.haatainen@stm.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; .....................@eduskunta.fi ; oras.tynkkynen@eduskunta.fi
Cc: ;
niina.laajapuro@amnesty.fi ; anu.tuukkanen@amnesty.fi ; ilpo.kiiskinen@amnesty.fi ;...........; varanka@mappi.helsinki.fi ;
Sent: Thursday, February 09, 2006 12:57 PM
Subject: Setan puheenjohtaja Tiia Aarnipuu Vasemmistoliiton nettisivuilla ns. hedelmöityshoitolaista


Antti Heiskala
9.2.2006


"Lapset joiden ei annettu syntyä"Hedelmöityshoitolakiesitykseen liittyen,

Setan puheenjohtaja Tiia Aarnipuu kertoo:
 

lainaukset / : http://www.vas.fi/uutiset/marraskuu _2005/fi_FI/1131022309929/
http://www.vas.fi/fi_FI/ Vasemmistoliiton Verstas-nettisivutAarnipuu: ”Jos laki säädettäisiin yksinäisten naisten tai naisparien kannalta huonoksi, Aarnipuun mielestä ei ole oleellisinta, mitä naiset sen jälkeen tekisivät.”

- Mitä ihmettä Setan puheenjohtaja Aarnipuu tällä tarkoittaa? Sitäkö että lain ja lasten ihmisoikeuksien kunnioittaminen on setalaisille tuntematon ajatus?

Aarnipuu jatkaa: ”Tärkein seuraus olisi viesti, jonka lainsäädäntö välittäisi. Laki sanoisi meille, jotka olemme saaneet apua klinikoilta, että lapsemme eivät olisi saaneet syntyä.”

- Ei tietenkään sanoisi, vaan viesti olisi se, että syntyneiden lasten ihmisoikeuksia on kunnioitettava, sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta. Mitäpä muuta.
Kukaan ei ole estämässä lesboa, tai yksinäistä naista, hankkimasta lasta, vain estämässä häntä loukkaamasta lapsen ihmisoikeuksia, omien ylimääräisten keinotekoisten oikeuksiensa lisäämiseksi.

”Tämä laki on keskustelunaihe, joka selvästi tuntuu joidenkin mielestä esimerkiksi uhkaavan mieheyttä ja isyyden tärkeyttä, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä koko aiheen kanssa”, Aarnipuu sanoo.
 
- Niin sanoo Setan puheenjohtaja, lesbosuhteessa elävä Tiia Aarnipuu. Hänkö siis on maamme ylin isyyden asiantuntija?
Entä mitä hän sanoo niistä yksinäisten miesten ja homoparien lapsista, ”joiden ei anneta syntyä”?


ystävällisesti, määrätietoisesti ja toimeliaana
Antti Heiskala

........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.