LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
 20.1.2010Anja 0 kävi täällä:

Anja O

"Luuseri ja Intelligentsia"


Kirjailija Anja Snellman hyvä,

Kirjoititte uusimmassa kolumnissanne
Ajatteleva lukija - ja se Toinen
( Tiistai 19.1.2010 klo 04.56 ) seuraavasti:
http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2010011810948066_k0.shtml


"Kaari Utrion viime syksyinen ET-lehden kolumni vanhustenhoidosta ja niin sanotuista kuolemanpillereistä pani sen Toisen lukijan aivan sekaisin. Blogipalstat pursusivat fasisti-haukkuja ja Facebook-yhteisöt elämöivät. Suosikkikirjailija kärjisti ja käytti krouvia ironiaa saadakseen ihmiset ajattelemaan."

 - Mutta kuulkaapas nyt kirjailija hyvä, haluaisin kysyä teiltä, että onko kirjailijan tai kolumnistin ihan pakko olla
sanoissaan niin surkea, että esimerkiksi hänen, teidän sanojenne mukaan "burleskia parodiaansa" tai "ironiaansa"ei kukaan täysijärkinen huomaa, muuta kuin tahattomasti kirjailijaan itseensä ja hänen kyhäelmiinsä kohdistuvana? Sekin vielä, arvoisa kirjailija hyvä, että eivätkö ihmiset ajattele ellei kirjailija kärjistä kökösti.


Anja Snellman
hyvä, jatkoitte näin:  "Myöhemmin syksyllä tuli toinen nainen ja toinen kirjailija, joka pani sen Toisen lukijan tolaltaan. Sofi Oksanen kertoi Tanskan televisiolle antamassaan haastattelussa, että Suomessa on paljon parisuhdeväkivaltaa. Ja taas ne Toiset vetivät herneen nenään, ja taas blogipalstat pursuilivat ja Facebook-yhteisöt remusivat. Feministiksi tunnustautuneen kirjailijan elämäntapavalintoja ja ulkoista habitusta pilkattiin räävisti."

- Ettette te nyt vain
, Anja hyvä, olisi sittenkin aivan tarkoituksellisesti unohtanut tuostakin kolumnistanne jotain oleellista, siis sen miten tuo tietämätön ja yksinkertainen ( ja myöskin, omia kriteereitänne mukaillen, täysin alaluokkainen ja kouluttamaton ) luuseri, Sofi Oksanen, töppäsi haastattelussaan karkeasti jo aivan kaikkein alkeellisimmallakin asiatasolla ja antoi väärää todistusta sen minkä kerkesi. Kuuluuko tällainen kenties Ajattelevan femina-kirjoittajan keinovalikoimaan?
Sohvi-täti osoittaa estyneitä tunteitaan

Arvoisa Sofi Oksanen ei kyennyt ilmaisemaan tunteitaan, ja löi sen vuoksi mieskansanedustajaa, kun tämä osoitti Oksaselle lämpimiä tunteitaan.


Suomalaisten miesten väkivaltaisuus-feminismi

Anja hyvä, kirjoititte myös näin: "Kaikki kolumnistit tietävät, että on olemassa tulenarkoja aiheita: vanhukset, sotaveteraanit, Mannerheim, suomalaisten miesten väkivaltaisuus, feminismi - ja juuri kuolleet kansansuosikit. Journalististenkin perinnetapojen mukaan kuolleista ei revitellä. De mortuis nil nisi bene - kuolleista ei pahaa sanaa."


"suomalaisten miesten väkivaltaisuus, feminismi"
 - No comments needed here.
Die dulci fruimini.


Anja hyvä, jatkoitte edelleen: "Mutta kuinkas kävikään? Nyt on jälleen nainen, ja ammatikseen kirjoittava, asialla. Kaarina Hazard kirjoitti kolumnin, jonka Ajatteleva lukija saattaa tulkita burleskiksi parodiaksi ja mediakritiikiksi, mutta se Toinen lukija vain julmaksi ja ylimieliseksi vainajan pilkaksi."

- Ehkä kysytte itseltänne myös kysymyksen. "Ajatteleva lukija" ja "se Toinen lukija" vai sittenkin vain Ajattelematon ja kehno kolumnisti?
  Mutta kuulkaas kirjailija-Anja, haluatteko hiukan parodiaa itsestänne, vai onko parempi jos kohde on kuitenkin tuo Toinen epänaisellinen ja yksinkertainen pulloposkikolumnisti, Kaarina?

IN MEMORIAM

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2010011310917932_k9.shtmlKaarina Hazardin puolloposket

Upea Naisasialiitto Unionin Kaarina se sitten osaa sanansa vainajasta asettaa:

"Mies oli huumeisiin ja laittomiin aseisiin uponnut sekakäyttäjä, joka oli saanut pysyvän aivovamman. Iso ukko, joka surkeana ja säälittävänä katkokäveli ja sammalsi viimeiset elinvuotensa, jotka päättyivät lehtitietojen mukaan oman käden kautta."

Kai tuon kirjoittajaa
sentään odottaa jo jokin journalistipalkinto ja Tarja-presidentin myöntämä kunniamerkki.Feministisika initiativ

Suikkapuikot uudiskäytössä ja kirjailijan vihapuheet


Kirjailija-Anja hyvä, kirjoititte myös näin: "Jälleen blogimaailma tulvii vihapuhetta ja Facebook-sivustot rellestävät puolin ja toisin. Myös kirjoittajan fyysisiä ominaisuuksia on arvioitu karkeasti; liian paksu kolumnistiksi!"

- Vaan minkälaista puhetta kirjoittikaan tämä Toinen alaluokkainen, kouluttamaton ja Ajattelematon kolumnisti, kolumnisti-Kaarina, "Feministisika initiativ" Hazard?  Ettei se vaan sittenkin ollut tuota mainitsemaanne jatkuvaa inhaa loputonta vihapuhetta, sitä siis jota olen huomannut teidänkin, Anja, usein kirjoituskyhäelmissänne suosivan?


Anja hyvä, jatkoitte sitten näin:

"On toki sanottava, että aiemmin mainittuihin kirjailijoihin verrattuna nyt ovat myös mediaeliitin ja pressiklubien ikiomat kodinturvajoukot olleet sankasti liikkeellä, kolumnistitoveria puolustamassa.

Mistä on kysymys? Luuserien ja intelligentsijan välisestä kuilusta, politikoinnista, eettisistä pelisäännöistä, väärinarvioinneista, kiireestä? Ehkä kaikista noistakin, mutta väitän, että Toisten lukijoiden määrä kasvaa samassa suhteessa kuin kaunokirjallisuuden lukeminen vähenee. Kyky hahmottaa, eritellä ja tulkita katoaa. Ironia, satiiri ja parodia ovat enää harvojen herkkuja. Nyanssit katoavat yksinkertaisen, raaistuvan (internet)kielenkäytön alta. Ei tässä medialukutaidosta ole kysymys, vaan kirjoitetun sanan sävyjen lukemisen taidosta."


"Kyky hahmottaa, eritellä ja tulkita katoaa. Ironia, satiiri ja parodia ovat enää harvojen herkkuja."

- Anja hyvä, senkin uhalla, että saatatte näistä opastavista sanoistani loukkaantua, minun on kuitenkin omaksi parhaaksennekin pakko teitä neuvoa. Ikävä kyllä, te ette esille nostamaanne  herkkuun näytä kykenevän, joten olisi kirjoitustenne kannalta paljon parempi kun vain pitäytyisitte  tuossa teille tutussa puisevassa ja junnaavassa kirjoitustyylissänne. Kyllä se vielä myy, olkaa huoleti, kunhan te vain muistatte lisätä tekstiinne aina muutaman sukkapuikonpiston ja vihapuheen sinne tänne, emansipoitunutta lukijaanne ilahduttamaan. Miljoona kärpästä on kyllä oikeassa, ja saatte taas syödä lisää herkkuja."Luuserien ja intelligentsijan välisestä kuilusta"

Muistutanpa teitä, Anja hyvä, siitäkin, kuinka te kilistelitte telkussa, mm.
Utrion Kaarin kaa: "Naisten aggressiolle", kuin mikäkin täydellinen pölkkypää ja tietämätön alaluokkainen luuseri. Se näytti aika tökeröltä, jos tämänkin neuvon teille vielä suon.


ystävällisesti ja maltillisesti teidän,
sukkapuikkokirjailija-Anja hyvä.
Dic mihi solum facta, domina.

:ah


Kysynpä tässä tieltä vielä Anja Snellman,
nyt kun tilaisuus on, että miksi te vaihdoitte aivan hyvän tyttönimenne, Kauranen, tuollaiseen kovin sanoisinko patriarkaalisen ja tärkeilevän oloiseen Snellmanniin, oliko tuo teille aito Kauranen teille liian rahvaanomainen ja alaluokkainen ja sivistymätön?  Seuraavan kerran kun muutatte nimeänne niin ehdotan, olisiko Einstein teille liian vaatimaton nimi?


Anja Einstein


........................................................

Sofin valinta

Patriarkaattiteoriaa: Feministisika Initiativ

Perheväkivalta Suomessa - tilastoja

Akuliina, vallankumous ja 13 vuotiaat tytötLOL


LOL -ETUSIVULLE.