LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE

MOTTO:

"Boikotoi ja buuaa koomikoita, jotka hyökkäävät verbaalisesti naisten kimppuun esityksessään."
--
ProfeministimiehetVaisun poliitikon sanomaa, Lotta Backlund,

sekä pikaisia huomiotani hänen puisevasta kirjoituksestaan vihreässä langassa:

Foto: Johannes Jansson

"niin kuin pitäisi itseään yhtä alhaisena"
--  Lotta Backlund
"En mä mikään...

20.2.2009"


"Stand up- koomikko" Backlund kirjoittaa:
.

"Olen huomannut, että kun ihminen aloittaa lauseen sanoilla ”En mä mikään…”, niin hän yleensä on.

Sietää ehkä vähän selventää. Henkilö, joka aloittaa lauseen sanoilla ”En mä mikään rasisti ole, mutta…” yleensä jatkaa lausettaan jollain kammottavan rasistisella kommentilla."


Taitaapa hyvinkin olla myös niin että kun vaikkapa jokin heikkolahjainen  feministikoomikko (  perin outo, melkeinpä mahdoton yhdistelmä muuten)  sanoo ajavansa tasa-arvoa, tarkoittaa se yleensä tämän vastakohtaa.

Sietää ehkä vähän selventää. Henkilö, joka aloittaa lauseen sanoilla ”Olen feministi, ja ajan tasa-arvoa …” yleensä  jatkaa lausettaan jollain kammottavalla toisen sukupuolen tai lapsen syrjintään tähtäävällä kommentilla.

"On tietenkin ymmärrettävää, ettei edes rasisti halua tulla leimatuksi rasistiksi, koska onhan se nyt universumin top-vitosessa asioista, mitä ei ole kosher olla.

Hämmentävää onkin se, että tuota lausetta kuulee myös usein ihan positiivisten määreiden kohdalla. Kuinka monta kertaa onkaan kuullut, että ”En mä mikään feministi ole, mutta…”."


Fasisti tai feministi,  Ganz egal  ( ei kosher ), molemmat henkilöitä jotka suurella paatoksella kertovat meille kuinka  joku toinen ( "rotu" tai toinen sukupuoli - ganz egal )   on syyllinen kaikkeen pahaan maailmassa. Heillä itsellään ei ole tähän mitään pienintäkään osuutta.

.

Koomikko Backman:
"niin kuin pitäisi itseään yhtä alhaisena"

.

"Ihan kuin feministinä oleminen olisi jotenkin hävettävää; vähän niin kuin pitäisi itseään yhtä alhaisena kuin jotain rotutohtoria tai muuta rasistia."


 Lotta hyvä, alat olla oikeilla jäljillä: "niin kuin pitäisi itseään yhtä alhaisena"

Ihmisoikeusrikoksia, kaikenlaista vilunkia, hämäräpeliä, kiihottamista kansanryhmään vastaan, vihapropagandaa,  laitonta virkamiestoimintaa. Ei mikään pikku juttu.
Niin, mutta kumpi nyt on kyseessä, natsi vai tavanomainen suomalaisfeministi? Toiminta on perusteltua. On se.

Toiminta  perustellaan tuollaisella heppoisella, kaikkivoipaisella ideologisella uskonnollisella sonnalla, viidenpennin hömpällä, mutta kun oikein Tampereelta asti saaduilla virallisilla kirkkoveneleimoilla aivan todeksi varmasti todistettua on kuitenkin. Toki tällainen aina puhuttelee kovin yksinkertaista poliitikkoa, stand up-koomikkoa.

Ja sitten vitsaillaan. Niin vitsailtiin ennenkin..."niin kuin pitäisi itseään yhtä alhaisena "...

"Miksi sitten nuoret naiset eivät halua olla feministejä?"

Arvoisa poliittinen  push up-koomikko, Lotta Backlund, pääset asiassa kenties eteenpäin jos pohdit mikseivät suinkaan kaikki ilahdu fasismistakaan. 
Monet ihmiset eivät näet ilahdu myöskään, juuri sen enempää, yli muiden kävelevistä karkeista kaljamahaisista spermapankkeihin vaativia - aivan Olennaisia - naiseus-vierailujaan tekevistä keski-ikäisistä aggressiivisista rekkakuskiämmistä tai koomikoista ja heidän "naisasiastaan".

Pikku feministilotta hyvä, kerronpa sinulle tässä nyt vielä erään kauhean asian, asian jota sinun voi olla tuskallista kuulla: Spermapakeissakin miehet alistavat naisia. 
Sielläkin on se alistaminen meneillään. 

Kaljamahaiset keski-ikäiset luuserimiehet siellä alistavat naisia runkkaamalla pikkuisia kalujaan vessoissa, likaisen naista alistavan pornonsa äärellä!  -Voitko kuvitellakaan.   Etköhän tekisi tälle kauhealle asialla jo jotain sinäkin,  arvoisa Kookoomuksen pikkuinen feministilotta hyvä.  Tuollaisen on loputtava. Olen samaa mieltä kanssasi,   alistamisen on loputtava.

ettei totuus unohtuisi:

"Boikotoi ja buuaa koomikoita, jotka hyökkäävät verbaalisesti naisten kimppuun esityksessään."
--
Profeministimiehet Vaisu poliitikko, Lotta Backlund, jatkaa:
 
"Halutaan uskoa tasa-arvoon, saada samasta työstä samaa palkkaa, ehkä jopa arvostusta ja etenemismahdollisuuksia työpaikoilla, mutta ei suostuta kutsumaan itseään feministeiksi. Miksi?"

Oi miksi, oi miksi ei.

Että miksikö ei?  Kuules nyt koomikko, juuri sen takia että sinun pikkuinen feminismisi ei edusta mitään tasa-arvoa vaan on räikeä fasistinen rusinatpullastawhocares- alistuskone. Itsekkyyden huippu.  Karkea pila.

.

Koomikko Backlund:

"Feministi-sana on aktiivisesti torpedoitu haukkumasanaksi."

Voi voi,  kuinka oikein  harmittaakin tuollainen, mutta kukas tämän on valehtelullaan ja hörhöilyllään aiheuttanut?

.

"Tasa-arvo itsessäänhän on sangen tervehenkinen ja tavoittelemisen arvoinen ideologia, mutta nykyään sana feministi yhdistetään valittaviin ruotsalaisiin vasemmistotäteihin ja liiallisiin, absurdeihin tavoitteisiin."

Arvoisa koomikkopoliitikko Backlund,  tuossahan ei ole mitään epäloogista: Tasa-arvo on hieno asia. 

Suomessa feminismi yhdistetäänkin jo nykyään luontevasti mm. lapsia vastaan tehtyihin räikeisiin ihmisoikeusrikoksiin,  se mielletään, ja aivan oikein, nimenomaan tervehenkisen ja tavoittelemisen arvoisen tasa-arvoa tavoittelevan ideologian vastakohdaksi.

.

"Monesti saattaa kuulla ukkovuodatusta siitä, miten Suomessa ei edes ole tasa-arvo-ongelmaa ja että feministitanttojen marinat ovat viheliäistä kuunneltavaa. Näin on, nyökyttelevät seurueen muut keski-ikäiset, valkoiset miehet."

Ja mitä tekevät samaan aikaan erään toisen seurueen leveäperseiset, kaikesta miehiä syyttävät  valkoiset keski-ikäiset  ihramahaiset feministit, poliittiset koomikot ja  ämmät, rekkakuskit?

"Sivuan stand up –komiikkakeikoillani joskus feminismiä. Yleensä kysyn yleisön naisilta, ketkä heistä ovat feministejä. Yleensä ehkä yksi tai kaksi naista taputtavat."

Tämähän on hienoa, Lotta. Taputetaanko sinulle stand up keikoillasi useinkin tuollaiselle hauskuudelle?

.

"Miksei meillä naisilla selkärangasta lähde automaationa aina tuohon kysymykseen vastaus KYLLÄ? Miten on mahdollista, että niin moni nainen edes pitää vaihtoehtona olla olematta feministi? Eikö se jo ole jonkinlaista rintamakarkuruutta?!"

"Miksei meillä saksalaisilla selkärangasta lähde automaationa aina tuohon kysymykseen vastaus KYLLÄ?
Miten on mahdollista, että niin moni saksalainen edes pitää vaihtoehtona olla olematta natsi? Eikö se jo ole jonkinlaista rintamakarkuruutta?!"

"Sukupuolten tasa-arvo ja asennevammojen korjaaminen on tulevaisuudessa yhtä utopistista kuin kaloriton, rasvaton suklaa, jos kaikki eivät osallistu."

Got the Point!  - Juuri tämän takia maassamme kauheaa jälkeä tekevää feminismin hirmuvaltaa pitää vastustaa kuin ruttoa, natsismia tai stalinismia konsanaan.

.

"Niin kauan kuin tasa-arvotyön hedelmiä käyvät deletoimassa kaiken maailman ninamikkoset ja muut, jotka ”vastaavat yhteisen linjan mukaisesti”, voimme olla aika varmoja, että tasa-arvon saavuttaminen tulee kestämään tuplasti kauemmin."

Arvoisat kaiken maailman lottabacklundit, nämä "kaiken maailman ninamikkoset" on juuri teille niin rakkaiden keski-ikäisten feministitanttojenne toimesta sinne "olkiukoiksi" raahattu.  Pah!  Parempaan vastukseen kun feministitantalla ei ole kykyä vastata.

.

"Olisiko se nyt tosiaan niin kamalaa pitää puolensa, ja kutsua itseään feministiksi?

Ei suinkaan, tee niin. On erinomaisen hyvä että feministit paljastavat sen mitä ovat, aivan kuten hyvä on sekin että natsit paljastavat sen mitä ovat. Sitten ei tule väärinkäsityksiä siitä minkälaisen porukan, tai kuinka koomisen poliitikon kanssa sitä onkaan tekemisissä.

"Kirjoittaja on stand up -koomikko, kokoomuslainen poliitikko ja tv-toimittaja."

ei paljo naurata, stand up- koomikko, samainen Kokoomuksen pikkuinen  push up -poliitikko sen sijaan kylläkin, jonkin verran.

.


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
kirjoittaja ei ole koomikko

"Isien oikeuksien liike on taantumuksellinen, antifeministinen"
 -- Profeministimiehet,

 ................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE
.