LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle


No niin,
SARJASSAMME SUOMALAISIA VALHEITA:  
 "Suomalainen on rehellinen"

Puoliyleinen asevelvollisuus

Suomessa keskustellaan nykyään paljon siitä, onko meidän syytä säilyttää yleinen asevelvollisuus. Mitä helvettiä.  Eihän meillä ole koskaan ollut mitään yleistä asevelvollisuutta. Meillä on PUOLIyleinen asevelvollisuus.

Tällaisesta bullshit- "yleisestä" asevelvollisuudesta onkin sitten pitänyt feministiemme toimesta oikein erikseen laittaa maininta ns. "tasa-arvolakiin", ettei tämä aivan suoraan ja vain sukupuolen perusteella täysin eriarvoiseen asemaan asettaminen muka olisi Lain naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta vastaista, vaikka se on juuri ja vain sitä
 (  Yllätys, yllätys!  -  tässä feministitantoillemme sitten kyllä kelpaa oikein hienosti se heidän muutoin niin mielellään kiistämänsä ja halveksimansa "biologinen sukupuoli" - jota ei, kuulemma, eikä myöskään uusien laittomien lakiemme mukaan tarvita enää edes lisääntymiseen ...  ) .
Kansanedustajat julistautuivat feministeiksi ja vihreiden "oikeaa tietoa seksuaalisuudesta".... eli että "heteronormatiivisyydestä on luovuttava" ... etenkin lisääntymisessä..
Koomista ja surkuhupaisaa. Tarja Halosella ei ole koskaan ollut minkäänlaista asevelvollisuutta, ei edes kuukauden alokasaikaa, ei vaihtoehtoista sivaria, mutta silti hän toimii nyt puolustusvoimiemme ylipäällikkönä. Aikamoista urakehitystä.
uhhuh,

ei mies erityinen,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.