LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
31.8.2005


 
----- Original Message -----
Sent: Wednesday, August 31, 2005 11:11 AM
Subject: Sosiaaliportin "Syrjimmekö miehiä?" -keskustelusta poistettu kirjoitukseni : This is Finland - the land of thousand lakes

31.08.2005
Antti Heiskala
 
 
 
Arvoisa Stakesin johto,
     
 

Alla kirjotukseni STAKESIN ylläpitämän sosiaaliportin  "Syrjimmekö miehiä?"- keskusteluun.
Mielestäni todellakin syrjitte -  tällä kertaa poistamalla kriittisen kirjoitukseni syrjinnästä Suomessa -  ja poistamalla käyttöoikeuteni : KÄYTTÖOIKEUTESI ON POISTETTU
 
 
 
 
 
         

This is Finland - the land of thousand lakes.  (Antti Heiskala, 30.08.2005 23:54)

 

Kuten varmaan arvasitte, viittasin edellisessä kommentissani käynnissä olevaan hedelmöityshoito- keinohedelmöityslakiin, ja sen valmisteluun.Laissahan on isän ja lapsen kannalta kyse seuraavasta:Hedelmöitys"hoito"laissa


yksinäisten naisten ja lesbojen keinotekoista biologista vanhemmuutta perustellaan

miesten niin luonnollisen biologisen kuin sosiaalisenkin isyyden merkityksen kieltämällä.


Eikö olekin hieno suoritus?
 
 

Huomaatteko mitään erikoista? Moni ei ole huomannut, ei edes tuollaisessa loukkaavassa ja sukupuolirasistisessa yhtälössä, niin syvältä suljetut silmät taitavat olla.

Lakia ahkerasti lobanneet tahot ovat puhuneet "tasa-arvosta", ja niin syvällä suossa tuonkin käsitteen kanssa Suomessa ( the land of thousand lakes ) nykyään ollaan että tasa-arvo siis tarkoittaa nykyään synonyymiä miesten sukupuolisyrjinnälle.

Tasa-arvovaltuutettu vastasi minulle muutamia vuosia sitten isyyden alisteista asemaa koskeviin kysymyksiin välinpitämättömästi seuraavasti:

"koska jo lakia asettaa sukupuolet eriarvoiseen asemaan jälkeläisiinsä nähden ei tämän lain noudattaminen ole sukupuolisyrjintää"

Niinpä niin. Ei varmaan. Mutta ainakin tasa-arvovaltuutetun toimita oli pelkkää silkkaa puhdasta sukupuolisyrjintää, mikä siis on synonyymi suomalaiselle tasa-arvolle, virallisesti.

Kuten olen ennenkin todennut, silloin kun viranomainen toimii järjestelmällisen syrjivästi jotain kansanosaa kohtaan voidaan jo puhua sen rakenteisiin pesiytyneestä fasismista. Suomessa ei tuota vaikeuksia nimetä sukupuolifasistisia viranomaistahoja.

 
Takaisin hedelmöityshoitolakiin ja sen perusteisiin:


Olen silmäillyt myös Tytti Solantauksen STM:lle tekemää tutkimusraporttia, tässä muutama huomio:

Solantauksen STM:lle tekemä tutkimusraportti esitteli vain tutkimusaineistoa

- jossa tutkittujen määrät olivat vain kymmenissä, eikä yhdessäkään tutkimuksessa lapset olleet saavuttaneet täysikäisyyttä

- Tutkittujen perheiden lapset olivat iältään vain 4-8 vuotta, keskimäärin 9-10 vuotta, jne.
Näistä kuitenkin sitten tehtiin päätelmiä lasten tulevasta elämänkaaresta. Miten se oli mahdollista?

- Tutkimuksissa tutkimuksen tekijät itse myös määrittelivät sellaisia seikkoja kuin "feminiinisyys" jne.


- Tutkimuskatsauksesta "kävi ilmi" myös että lesbojen tyttäret olivat "feminiinisempiä" kuin heteroäitien tyttäret.

- jne.

Tasa-arvon ja kohtuuden vuoksi muutama käännös siitä mikä miehiä ja heidän vanhemmuuttaan, isyyttään kohtaa tässä maassa joka päivä - sitten joku ihmettelee jos vaikka joku joskus -"korottaa turhaan äänensä" - "eihän sentään ole mitään tarvetta korottaa ääntään" - jne.

 
 
 


niin, arvon rouvat ja neidit, miltäpä kuulostaa:


"Äidin puuttumisesta ei ole havaittu koituvan lapselle mitään haittaa".

ja

"Turha pelätä äidittömyyden vaikutuksia"


Tuo on kuitenkin sitä sukupuolisyrjivää ( = tasa-arvo ) arkea mitä me miehet Suomessa näissä kysymyksissä elämme, ja kuitenkin tuossakin on kyse kaikkein tärkeimmistä arvoistamme - suhteesta lapsiimme, ja niin lasten kuin meidänkin ihmisoikeudet.


 


Vielä muistutus ihmisyyden puolesta: Senaatin torilla nälkälakossa ollut isä on nyt ollut nälkälakossa 18 vrk , kaksi viikkoa ja neljä päivää.

 

 

who cares.
 

This is Finland - the land of thousand lakes.

 

 

 

tasa-arvoterveisin, ah........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.