LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala
30.7.2009

Backuptoiminto -
keskustelun palautus:
..

VOI JEESUKSEN KEVÄT:


Vallankumouksellista.
Akuliina Saarikoski
Arvoisa patriarkaalisen Saarikoski-isin Akuliina-tyrär makeilemassa.

Akuliina Saarikoski on seuraava Anne Moilanen valtion suojatyöpaikassa.Tässä tarjoan teille
Vihreästä langasta sensuroidun keskustelun, kaikkine keskustelun tallennushetkellä muhineine mausteineen. Viihtyisiä lukuhetkiä, olkaa hyvät arvoisat syksylaiskiaiset!

:a]
rebel rebel, ja sitten kahvia.
 
 

Akuliina Saarikoski on seuraava Anne Moilanen

28.5.2009

Yle aloittaa radio ykkösessä kesäkuussa uuden Bensaa liekkeihin! -ohjelman, jota vetää Akuliina Saarikoski.

Akuliina Saarikoski
Bensaa liekkeihin! Akuliina Saarikosken radio-ohjelma tuo vastarintaa valtamediaan.
Kuva: Yle

Ohjelma tulee Anne Moilasen Tulta munille! -ohjelman paikalle. Viimeinen Tulta munille! -lähetys kuullaan ensi lauantaina.

Tulta munille! -ohjelman Anne Moilanen sai ohjelmasta kovan nosteen. Akuliina Saarikoski, tuleeko sinusta seuraava Anne Moilanen?

"En ole seuraava Anne Moilanen, hän on tietenkin oma henkilönsä. Sen sijaan voisin olla seuraava maailman presidentti, jos sellaista virkaa tarjottaisiin", Saarikoski sanoo.

Yhteisiä piirteitä Moilaselta ja Saarikoskelta löytyy.

"Niin sanottu provoasteeni on varmasti yhtä korkea kuin Moilasella. Luulen, että ihmisistä, jotka nostavat uusia keskustelutapoja esille, yritetään aina tehdä julkisuudessa yksiulotteisia narrihahmoja. Kaikki eivät halua kuunnella uusia keskustelunavauksia. Tämä minulla ja Moilasella lienee yhteistä."

Saarikoski on toiminut muun muassa Oikeutta eläimille -yhdistyksen tiedottajana ja osallitunut talonvaltaus- ja seksuaalipoliittisten liikkeiden toimintaan.

"Suomessa tarvitaan vastarintaisempaa poliittista keskustelua valtamediassa, kuin mitä nyt on käyty", Saarikoski sanoo.

Hän sanoo pyrkivänsä käsittelemään vastarintaa laajempana ilmiönä, kuin minä se on julkisessa keskustelussa tähän asti ymmärretty.

"Vastarinta ei ole vain mielenosoittamista, vaan sitä voivat olla hyvin pienet teot."

Ensimmäisen 6. kesäkuuta esitettävän lähetyksen aiheena on seksuaalianarkismi.

"Ohjelmaan tulee sellaisia vieraita, jotka pystyvät puhumaan poliittisista aiheista vapaammin, koska heillä ei ole sellaista edustusperiaatetta jota suomalaisilla politiikassa usein on."

Noora Jussila
Teksti: Noora Jussila
Avainsana:  media

.


....................    Sensuroidu kommentit: .............................................

.

Ou jee.

Kopernikus | 28.05.2009 11:59

Feministi- ja radikaalilinja siis jatkuu. Valtion toimesta Akuliina Saarikoski ovat siis henkilöitä joita veronmaksajien enemmistö ehdottomasti haluaa kuunnella. Tällaiset päätökset laittavat miettimään, mikähän olisi Akuliinan ja Moilasen markkina-arvo? Tai jonkun "Voimala"-ohjelman? Kuka olisi valmis maksamaan näille sankareille palkkaa ja olisiko yrityksiä jonottamassa mainostamiseen?
Ai ei vai.
No, onneksi on YLE joka rahoittaa kaikkea mikä ei ketään kiinnosta "kulttuurina" ja painottuu pelkästään näihin feministiradikaaleihin. Akuliina on ehtinyt julistaa heterokulttuurin kuolemaa "queerjihadin" alla, joten vihaa seksuaalisen suuntautumisen perusteella lietsovat henkilöt ovat siis YLE:n mielestä ihan jees. Mielenkiintoista että valtion mielestä vihanlietsonta enemmistöä vastaan on cool ja siitä myönnetään kuukausipalkkaa. Kritiikki ja vihanlietsonta ovat toki eri asioista, mutta kritiikkiin Akuliina ei ole kyennyt, vihanlietsontaan kylläkin. Ja muuhunkin sontaan.

Voi tätä

Nimetön | 28.05.2009 12:32

Voi tätä tyttöstä

"Aikuistumiseen kun Akuliinan iskäksi tunnustautuneen (YLE:n punaeliittiä edustavan) Jyrki Saarikosken varoilla ja kasvatusmetodeilla ei näytä olevan kiire."

- eipä todellakaan

http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/?s=akuliina+saarikoski&search...

YLE

YLEn ystävä | 28.05.2009 12:54

Valtion toimesta Akuliina Saarikoski ovat siis henkilöitä joita veronmaksajien enemmistö ehdottomasti haluaa kuunnella.

YLEllä on paljon ohjelmia joita veronmaksajien enemmistö ei halua katsoa tai kuunnella. Luojan kiitos! YLEn tehtäviin kuuluu ohjelmien tekeminen pienille yleisöille, vähemmistöille jne.

Kuka olisi valmis maksamaan näille sankareille palkkaa ja olisiko yrityksiä jonottamassa mainostamiseen?

YLE maksaa heille palkkaa. Ei YLEn tarvitse miettiä mitään markkina-arvoja. Se on kaupallisten kanavien tehtävä.

Kuuntelin kaikki Tulta munille! -jaksot ja aion kuunnella myös Akuliinan ohjelmaa. En odota häneltä yhtä paljon kuin mainiolta Moilaselta, mutta toivon hänen saavan aikaan räväkkää ja radikaalia yhteiskunnallista keskustelua.

räväkkätä...

Glowing | 28.05.2009 13:08

YLE: "toivon hänen saavan aikaan räväkkää ja radikaalia yhteiskunnallista keskustelua."

-Niinku tämmöstä ratikaalia ja yhteiskunnallista:

"Kuolema heterokulttuurille!
Vihaamme jokaista heterokulttuurin instituutiota ja ilmentymää."

http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/06/29/akuliina-haluaisi-...

-No kiva, jospa minäkin alan vallan yhteiskunnalliseksi:

" Kuolema homokultturille! Vihaan jokaista homokulttuurin instituutiota ja ilmentymää"

- Ja Mainio Moilanen oli todellakin mainio:
"Kun lähiöstä seuraavan kerran löytyy pikkulapsi harhailemasta kadulla keskellä yötä, ja äiti löytyy lähikapakasta, onko mahdollista, että ymmärtäisit myös sen naisen tilannetta? Se nainen voisit olla sinä!"

"Kuolema homokultturille!

YLEn ystävä | 28.05.2009 13:42

" Kuolema homokultturille! Vihaan jokaista homokulttuurin instituutiota ja ilmentymää"

Kuulostaa hyvältä. Voisiko tuon taisteluhuudon lausuja olla kenties homoseksuaali, joka on tympääntynyt homobaareihin ja homojen nykyiseen tapaan tuoda itsensä esille mediassa ja värikkäillä marsseilla ja ylläpitää stereotypioita?

Lisää vain tällaisia julistuksia ja pamfletteja!

Äääääh

Kyllästyttää... | 28.05.2009 14:04

Jotenkin hassua, että Akuliinan ja Moilasen kaltaiset hemmotellut eliittifeministit halutaan nähdä jonkinlaisina alakulttuurin ilmentyminä ja säväyttäjinä...

Ihan kuulkaa establishmentin osia ovat molemmat, kova palkka juoksee ja kapinana pidetään Suomen suurimman mediatalon mikkiin räyhäämistä, 60 vuotta sitten vallinneista epäkohdista. YLE tarjoaa vielä pullakahvit kahdelta ja sitten isä/puoliso hakee autolla töistä.

Ei helevatu mitä touhua...

Moilanen haluaa jättää lapset heitteille!!!111

YLEn ystävä | 28.05.2009 14:08

"Kun lähiöstä seuraavan kerran löytyy pikkulapsi harhailemasta kadulla keskellä yötä, ja äiti löytyy lähikapakasta, onko mahdollista, että ymmärtäisit myös sen naisen tilannetta? Se nainen voisit olla sinä!"

Mitäs vikaa tilanteen ja lähtökohtien ymmärtämisessä on? Mikä ajoi naisen kapakkaan? Puhdas välinpitämättömyys ja itsekkyys? Ei välttämättä. Köyhän ja kaltoinkohdellun yksinhuoltajan suora tuomitseminen ei ole järkevää, jos halutaan ylläpitää naisten välistä solidaarisuutta. Jokaisella on hetkiä, jolloin tulee laiminlyötyä lapsiaan.

Pitäisikö näistä lainauksistasi nyt jotenkin tyrmistyä?

Vaiko näin?

Kyllästyttää... | 28.05.2009 14:15

"Seuraavan kerran kun kotoa löytyy vaimo mustalla silmällä ja mies lähikapakasta, koita ymmärtää tätä miestä. Mikä ajoi hänet lyömään? Puhdas väkivaltaisuus? Ei välttämättä. Köyhän ja kaltoinkohdellun miehen suora tuomitseminen ei ole järkevää, jos halutaan ylläpitää miesten välistä solidaarisuutta. Jokaisella on hetkiä, jolloin tulee lyötyä vaimoaan."

Eikun näin

Glowing | 28.05.2009 14:41

"Mitäs vikaa tilanteen ja lähtökohtien ymmärtämisessä on? Mikä ajoi naisen kapakkaan? Puhdas välinpitämättömyys ja itsekkyys?"

Ei kun se Patriarkaatti!
Lapsensa kadulle jättänyt, karaokebaarissa kännipäissään hoilaava äiti on Patriarkaatin uhri!

Ei pidä tyrmistyä, pitää hakea syitä miehistä.

Lisää kapinaa... :)

Glowing | 28.05.2009 14:45

Varasta jotain!

http://tyl.utu.fi//main/?p=1640/

V..ttu, mitähän pullamössö-Akuliinalta ottaisi?

Nyt mennään jo sivuraiteille

YLEn ystävä | 28.05.2009 14:51

Jokaisella on hetkiä, jolloin tulee lyötyä vaimoaan.

Jokaisella ei ole hetkiä, jolloin tulee lyötyä vaimoaan. Lyöminen on eri asia kuin lapsen päästäminen haahuilemaan hetkeksi. Edelleen kysyn: mitä vikaa tilanteen ja lähtökohtien ymmärtämisessä on, jos halutaan parannuksia? Millä tavalla miestä on kaltoinkohdeltu? Käyttääkö nainen henkistä väkivaltaa? Jne.

...

YLEn ystävä | 28.05.2009 15:10

mitähän pullamössö-Akuliinalta ottaisi?

Eihän tuossa Akuliinaa haastateltu. Akuliina oli vain kirjoittanut Yomango-ilmiötä käsittelevän jutun.

Joskus on rationaalista tehdä pieni rikos.

"Jokaisella ei ole hetkiä,

Kyllästyttää... | 28.05.2009 15:12

"Jokaisella ei ole hetkiä, jolloin tulee lyötyä vaimoaan. Lyöminen on eri asia kuin lapsen päästäminen haahuilemaan hetkeksi."

Heh joopa joo. Meinaat, että jokainen nainen sitten joskus jättää lapsensa yksin himaan ja lähtee itse ryyppäämään? Ja kyllä se heitteillejättö vaan on rikos siinä missä lyöminenkin, sori.

Mutta entäs näin:

"Seuraavan kerran kun konttorilta löytyy kopeloitu nainen ja mies lähikapakasta, koita ymmärtää tätä miestä. Mikä ajoi hänet kopeloimaan? Puhdas sikamainen himo? Ei välttämättä. Köyhän ja kaltoinkohdellun miehen suora tuomitseminen ei ole järkevää, jos halutaan ylläpitää miesten välistä solidaarisuutta. Jokaisella on hetkiä, jolloin tulee kopeloitua naisia."

Niin siis sitä vaan meinaan, ettei ymmärtämisessä mitään vikaa, kovasti se ymmärrys vaan suuntautuu noihin mokaileviin naisiin... Kalapuikkoviiksille ja muille miehille ei sitten ymmärrystä löydykään.

Joskus on rationaalista tehdä pieni rikos...

YLEn ystävä | 28.05.2009 15:18

...erityisesti jos sattuu olemaan pienituloinen ja mahdolliset sakot ja kiinnijäämisen todennäköisyys ovat pieniä. En yhtään ihmettele, että jonkun tekee mieli varastaa ruokaa. Suomessahan heitetään muutenkin ruokaa hukkaan 200 kg vuodessa per suomalainen.

Liekkejä varmasti luvassa

Markus Moisio | 28.05.2009 15:28

Akuliinan periaatteisiinhan kuuluu, että lakeja saa rikkoa jos pienessä mielessä luulee omaavansa ylemmän moraalin.

Hih

Nimetön | 28.05.2009 15:52

"Akuliinan periaatteisiinhan kuuluu, että lakeja saa rikkoa jos pienessä mielessä luulee omaavansa ylemmän moraalin."

Vähän niin kuin maahanmuuttokriitikot, jotka tykkäävät keräillä sakkoja ja syytteitä. Maahanmuuttokriitikoiden sakot taitavat olla huomattavasti suurempia kuin vaikkapa näpistelijöiden.

Täh?

Kyllästyttää... | 28.05.2009 16:34

Miten se maahanmuutto nyt taas tähän tuli?!? :D

Mitä siellä hihitellään?

Nimetön | 28.05.2009 17:14

Mitenköhän nuo maahanmuuttoasiat tähän liittyvät? Akuliina tietää, että esimerkiksi turkistarhaiskut ovat lakien mukaan väärin, mutta ei välitä siitä. Sananvapauskysymyksissä lakien tulkinta taas on aika vapaata, toisin kuin esim. näpisyksissä tai turkistarhaiskuissa.

Jos vastarinta valtamedialle kiinnostaa

Antti Heiskala | 28.05.2009 18:32


"Bensaa liekkeihin! Akuliina Saarikosken radio-ohjelma tuo vastarintaa valtamediaan."

Mitä ihmettä te siellä nyt oikein höpötätte?

Jos Yleisradio päästäisi minut tai Henry Laasasen eetteriin voitaisiin kenties alkaa puhua vastarinnasta valtamediassa. Tuollainen kirjoittelu mitä tuossa lainasin on nyt kyllä aivan täyttä bullia, ei mitään muuta.

Jos vastarinta valtamedialle oikeasti sinua kiinnostaa, niin etköhän sinäkin poikkeaisi sivuilleni! tervetulo:a]

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
Saarikosket "vastarinnassa" valtamediassa  -  *hohhoijaa*

Antti Heiskala | 28.05.2009 18:43

Onko tämä Akuliina muuten sukua Saska Saarikoskelle - tuolle niin Hesarissa kuin Ylessäkin ( siis varsinaisessa vastamediassa ) enemmän tai vähemmän onnistuneesti seikkailevalle suurelle älyköllemme?

"Suomessa tarvitaan vastarintaisempaa poliittista keskustelua valtamediassa, kuin mitä nyt on käyty", Saarikoski sanoo

No kuule Akuliina, täältä sinä sitä löydät ( ja piilotat sitten sen sinäkin pikaisesti, aivan sopimattomana, aivan varmasti ), senkus nostat esiin vain valtamediaan, jonne sinut hyvin turvallisena ja vallanpitäjille täysin harmittomana hahmona nostettiin.

www.lapsenoikeus.info
antti heiskala

vastarinnasta vielä mitätön pikku huomio:

Antti Heiskala | 28.05.2009 20:00

Juuri tällaisten yhteiskunnassamme valtaa pitävien tahojen arvoja ja arvomaailmaa kritiikittä valtamediassa pönkittävien pikku akuliinojen ja surkeiden tulta-munille-moilasten vuoksi en voi suositella kenellekään YLE:n lupamaksun maksamista.

Hiiviskelkööt fasistit, urkkikoot, josko joku sittenkin luvatta ahnehtii Yleisradion säälittävää valtavirta- valtamediapropagandaa, siis sitä mitä sinäkin Akuliina nyt tulet tuottamaan - no hyvä on - kenties sitä edes itse ymmärtämättäsi, nuorena sitä kun ollaan usein niin innokkaita, ettei aina tule huomattua missä sitä mukana ollaan, **** stalinistit.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

vastarintaa

Glowing | 28.05.2009 20:11

Joo,
jos vastakulttuuria oikeasti haettaisiin niin Heiskala olisi ihan paikallaan radioon.
Nythän mennään tämmöiselllä mukakriittisellä-kapina-pelleilyllä, joka moilastyyliin on pelkkää tunnustuksellista valtiofeminismiä.

Mutta kyllähän Akuliina toki Antin kutsuu ohjelmaansa?

No huh huh

Nimetön | 28.05.2009 20:43

"Mitenköhän nuo maahanmuuttoasiat tähän liittyvät?"

Teillä kaikkialle (http://www.vihrealanka.fi/uutiset/muukalaiset-verottavat-taloutta-miljar...) tunkeutuvilla nettispämmääjillä nyt ei ole mitään oikeutta esittää tuota kysymystä.

Jääkiekkoilija kehiin

Nomen Nescio | 28.05.2009 21:19

Näyttää siltä, että tarvitaan joku jääkiekkoilija kertomaan parlamentaarikoille että tasa-arvoyksikön on kansoittaneer radikaalifeministit, jotka kieltäytyvät hallinnoimasta demokraattista yksikköään niin, että sinne saisi edes yhden henkilön ottamaan kantaa miesnäkökulman puolesta.

Kun Iltasanomien toimittaja kuukausi sitten tiedusteli yksikön johtavalta virkanaiselta ( Tarja Heinilä-Hannikainen )onko kommenttia, hän piti toimittajan tiedusteluja eimerkkinä miten paljon häirintää suomalaiset naiset joutuvat kokemaan.

Ehkä pitäisi laittaa Timo Jutila tiedustelemaan?

Vihreän Langan kommenttiosasto

Huoh | 28.05.2009 22:06

Vihreän Langan kommenttiosastolle kirjoittelee enää pelkkiä maahanmuuttokriitikoita, "konservatiiveja" ja muita sen laidan edustajia. Kommenttien sävy on sitä luokkaa, että ainakaan mitään keskustelua he eivät halua. Mitä he sitten haluavat? Vattuilla vihreille? Häiriköidä?

Ehkä kommentointimahdollisuus pitäisi poistaa kokonaan. Mitään järkevää funktiota sillä ei tällä hetkellä ole. Yksi Hommaforum riittää.

kepa ja viha - Queer Jihad!

yleisradion teemana viha | 28.05.2009 23:16

http://www.kepa.fi/kumppani/arkisto/2008_9/6621

/ Akuliina Saarikoski 2.9.2008 | 12:30

Queer Jihad!

Nimetön | 28.05.2009 23:42

Luitko edes tuota Queer Jihad -juttua? Siinähän vastustetaan vihaa ja väkivaltaa, joka kohdistuu viattomiin ihmisiin. Mitä nämä jihadistit itse sitten vihaavat? Syrjinnän ja väkivallan avulla ylläpidettyä heteronormatiivisuutta.

Lainaus jutusta:

[Homoseksuaaliset mielenosoittajat] pakenivat maasta turvalli­suussyistä. Mutta minne tässä maailmassa voi paeta? Homoseksuaaliset teot on kriminalisoitu 85 valtiossa, monessa kuolemantuomiolla. Vaihtoehdot ovat: normaali tai näkymätön.

Homot ovat oikeutettuja tuntemaan vihaa tuollaisia instituutioita kohtaan ja YLE tai kukaan järkevä ihminen tuskin on tästä eri mieltä. Minun mielestäni he ovat lisäksi oikeutettuja käyttämään väkivaltaa.

Ennen kuin joku tarttuu tähän

Nimetön | 29.05.2009 1:04

Minun mielestäni he ovat lisäksi oikeutettuja käyttämään väkivaltaa.

Tarkennetaan nyt vielä, että tällä tarkoitin lähinnä noita kuolemantuomiomaita. Niissäkään ei ole oikeutettua kohdistaa väkivaltaa viattomiin.

Hyvä YLE!

Nimetön | 29.05.2009 13:43

Minusta on hienoa, että Akuliina Saarikoski on vain kehottanut varastamaan mutta ei tappamaan, toisin kuin edeltäjänsä Anne "tulta munille" Moilanen. YLE:ssä on havaittavissa edistystä. Ehkä seuraava tuolla ohjelmapakalla ainoastaan innostaa potkaisemaan eläkeläistä.

Saas katsoa kuinka kauan tämä totuus saa olla Vihreän Langan sivuilla.

Äänestin muuten juuri Umayya Abu-Hannaa, vaikka läpimenon mahdollisuuksia ei taida olla. Meinasin äänestää Relanderia, mutta sitten ajattelin, että Tukevasti ilmassa on liian hyvä ohjelma.

"Kuolema heterokulttuurille"

Yle ja väkivaltaan kiihottaminen | 29.05.2009 15:41

Taisit iloita liian varhain.

Jep Winston Smitheiltä suut tukkoon.

Nimetön | 31.05.2009 10:23

"Vihreän Langan kommenttiosastolle kirjoittelee enää pelkkiä maahanmuuttokriitikoita, "konservatiiveja" ja muita sen laidan edustajia. Kommenttien sävy on sitä luokkaa, että ainakaan mitään keskustelua he eivät halua. Mitä he sitten haluavat? Vattuilla vihreille? Häiriköidä?

Ehkä kommentointimahdollisuus pitäisi poistaa kokonaan. Mitään järkevää funktiota sillä ei tällä hetkellä ole. Yksi Hommaforum riittää."

Totta. On väärin, että vääriä mielipiteitä sa esittää vapaasti, Kyllä sensuuri on poikaa kun puollustetaan oikeita mielipiteitä!

Foorumeista

Jussi Savola | 31.05.2009 14:13

"Ehkä kommentointimahdollisuus pitäisi poistaa kokonaan. Mitään järkevää funktiota sillä ei tällä hetkellä ole. Yksi Hommaforum riittää."

Ehkä näin tosiaan olisi hyvä. Vihreät voivat jatkaa keskusteltuaan oman puolueensa suljetulla palstalla keskenään. Samaa mieltä olevien kanssa keskustelu on ehkä se paras tapa parantaa maailmaa.

Hommaforum, vaikka onkin avoin kaikille, on kuitenkin täynnä väärää mieltä olevia ihmisiä eikä sinne siksi kannata mennä.

Asia on mietityttänyt itseänikin; täällä on aidosti vihreiden ja erityisesti hyvien vihreiden argumenttien suhteen määrä laskenut.

Ovatko aidosti vihreät lopettaneet foorumiaktiviteettinsä vai siirtyneet keskustelemaan keskenään suljetuille palstoilleen?

Tukeeko tällainen hyvää dialogia vai ... poteroihin kaivautumista?

Olikohan tämä viesti nyt sitten häiriköintiä, vattuilua vai mitä?

Yllätys yllätys, YLE tukee

Parta | 23.07.2009 12:35

Yllätys yllätys, YLE tukee ihmisryhmiä kohtaan vihaa levittäviä ihmisiä. Jos minä tahdon tappaa kaikki Kristityt, saanko minäkin töitä YLEltä?
Saisin todennäköisesti jopa oman radio-ohjelmani!

"manifesti 4" - Pol Pot

Antti Heiskala | 24.07.2009 14:07

Patriarkaalisen Pena-runoilijan jälkeläinen kirjoittaa eräässä surkuhupaisassa "manifestissaan" ( nro 4 ) näin:

"Talouskasvu on käännettävä laskuun. Tehtaat on suljettava. Ruokatuotanto on remontoitava kokonaan. Ei enää eläintuotantoa, eikä maata tuhoavaa monokulttuuriviljelyä. Mitään ei saa enää rakentaa. Maata ei saa louhia. Metsiä ei saa kaataa. Kaikki turha, kuten luksusasunnot, citymaasturit ja lentokoneet on hävitettävä, eikä uusia enää saa tuottaa."

Ei ihme, että Akuliina Saarikoski on sitä mieltä että "Hitler ei ole kuollut" ( "manifesti" nro 3 ), hyvinhän se hänenkin teksteissään elää, vaikkakin enemmänhän tuo vaikuttaa Pol Potin vallankumoukselliselta politiikalta, melkein identtiseltä itse asiassa.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Samantekevään mitä skeidaa jauhetaan...

Meidän rahoilla? | 24.07.2009 20:27

...mutta että meidän rahoilla! Uittu!

Liiallista pilailuako patriarkaalisen-Penan osalta?

Antti Heiskala | 24.07.2009 22:01

Pilailin tuossa aiemmin hiukan myös patriarkaalisen Pena-runoilijan kustannuksella, mutta sitten huomasin etten oikeastaan ole varma tuosta sukulaisuussuhteesta, vaikka näköä on. Wikipedia ei ainakaan vahvista sitä. Mutta miten tämä juttu oikein on Pena-runoilija -paran kohdalta, joutuuko kääntyilemään haudassaan?

:a?

Viimeinen naula

Nimetön | 29.07.2009 16:47

Akuliinan nosto radioääneksi on omalla kohdallani se vihoviimeinen naula YLEn uskottavuuden arkussa.

Akuliina osaa syyllistää enemmistöjä (ja ei, seksuaalisuus ei ole valinta, et ole paha ihminen jos olet hetero), olla lapsellinen, aiheuttaa mielipahaa, ja ihannoida väkivaltaa.

Samalla Junger lähettelee sööttejä heteronormatiivisia YouTube-videoita.

Mitä tekevät kaikki naisista pitävät miehet?

Mitä sanoo Amnesty?

Suomen "Amnesty" ja ihmisoikeusrikokset

Antti Heiskala | 29.07.2009 17:53

"Mitä sanoo Amnesty?"

Suomen "Amnesty" Akkaryhmineen
( en keksinyt tuota itse vaan ryhmä on todellakin nimeltään Akkaryhmä, ja jälki on ollut sitten sen mukaista )

Todennäköisimmin Suomen "Amnesty" Akkaryhmineen on parhaillaankin hyvin kiireinen, kehitellessään aina vain uusia tapoja miten lobata ja rohkaista suomalaismiesten ja lasten ihmisoikeuksien loukkaamiseen, sekä keksiessään uusia tapoja miten valehdella kansainväliselle Amnestylle ja medialle.

Edellisillä kerroilla Suomen Amnestyn porukka on aina jäänyt kiinni ihmisoikeusrikkomuksiin kiihottamisestaan, mutta en usko että siellä mitään muutosta olisi tapahtunut, sillä ei juuri kukaan tässä maassa sellaisista mitään välitä, kunhan vain kohde on oikea, ja sen oikean kohteen Amnestyn häikäilemätön Akkaryhmä kyllä tietää.

eräs asiaa sivuava postini tässä:
http://www.lapsenoikeus.info/suomen-amnesty-joku-raja-vetoomus.html

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
.... Tässä sitten iski viher kenties valtiollisen suojatyöpaikan kerkevä sensuuri................


........................................................................................................Akuliina Saarikoski ja Hitlerin otteet


 Suomineidon morsiamen,  Akuliina "Isän tytär" Saarikosken hommia:

kuolema heterokulttuurille

niin että näin hyvin Hitler edelleen voi myös omassa maassamme ja Goebbelsin perintö Yleisradiossa.


ystävällisesti ( tietenkin! )
mikä mikä maassa,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
.

(vide mitä juntteja Mikael Jungner ja muut nöösipoikamme ovatkaan:a).
.
Sensuurista ja natseista:Muita Vihreästä langasta sensuroituja keskusteluja:


23.8.2009   NATSIKORTTI ja muita vertauksia Jarkko Tontti -  Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu

25.8.2009  Jeff Hearn teki Miehen työn -Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu

Lakisääteinen feminismi ( Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu) - Kevät Nousiainen - Syksy Laskiainen ja kuinka sitten kävikään - Jeff HearnMuuta viherfemifasismia:


Viherfemifasismia läjäpäin - Jussi Halla-aho ja Jeff Hearn - Vankeuden uhka vai  Miehen työ-palkinto - Vihreat naiset ry ja Heidi Hautala ja Tuija Brax

Vastaukseni-hallituksen-oikeusPOLIITTINEN-selonteko-oikeusministeri-tuija-brax.html

hys-hys - Tarja Halonen se vain siellä lasten kustannuksella kähmii
.
...........................

katso lisää Suomineidon morsiamesta tästä:


Tappajan nauru ja miten se hiljennetään ...Heiskalan tyyliin


Tappajan nauru - "en voi suositella kenellekään Yleisradion lupamaksujen maksamista"

Suomineidon morsian - Akuliina Saarikoski ja kuolema heterokulttuurille / YLE


 Suomen queer-tutkimuksen seura
Suomen Akatemia - pornoakatemia
Queer-seminaari - pervopöytäkirjat


Poliittinen lesbolaisuus - lesbofeminismi Suomessa - kytköksiä poliitikkoihimme

..............................................................

LOL

LOL -ETUSIVULLE
  :AH YEAH! - Rebel Yello:a]
http://www.youtube.com/watch?v=E2DSe6iL7j8&feature=related