LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
22.1.2010Akuliina, vallankumous ja 13-vuotiaat tytöt


.

"Arvoisa" Akuliina Saarikoski hyvä,

Esittelet itsesi poliittiseksi visionääriksi. Lainaan alempana muutamia aggressiivisesti propagoimiasi visioitasi. Kirjoitustesi perusteella ei-rasistinen visiosi tuntuu olevan lesbopedofilia ja sen propagoiminen yhteiskuntaan kaikilla mahdollisilla tavoilla, niin laillisilla kuin laittomillakin, sekä luonnollisestikin hetero(mies)vihan lietsominen.

Akuliina, kirjoitat seuraavasti: "Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli ’10 % is not enough, recruit recruit recruit!’. Nuoret ovat lähtökohtaisesti perverssejä ja kokeilunhaluisia. Kasvatusoppaiden mukaan ’13-vuotiaana monet tytöt ovat kiinnostuneita omasta sukupuolestaan, mutta ei hätää, se menee kyllä ohi’"

”Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla.”

"Seksin alaikärajaa laskettava (nyt 16 vuotta): JAA" 

Akuliina, viittaat kirjoituksissasi ilmiselvästi lesbojen erityisesti alaikäisten tyttöjen parissa "käytännön harjoituksilla" toteuttamaan lesboksi käännyttämiseen. Kerrot myös, että "seksuaalianarkistina" (siis pedofiilinä?) haluat myös hajottaa perinteisen perheinstituution. Se lieneekin pedofiileille heitä yhdistävä yhteinen tavoite.

Ilmeisesti kuvittelet olevasi jonkinlainen kaiken yläpuolella oleva "vallankumouksellinen lesbo". Täytät seuraavaksi jo ikäneidon 28 vuotta, ja suojaikäraja lasten suojelemiseksi, myös saalistavilta ikäneito-lesboilta, on edelleen olemassa. Toki tiedossa on, että laki ei ole miehille ja naisille sama, ei heteroille ja lesboille, joten saatat selvitä. Kiitos tästä kuuluu etenkin armaalle presidentillemme, harrastuksiensa mukaan. Lesbomielinen femimedia kyllä suojelee. Mutta riittääkö se? 

Akuliina, kirjoitat myös: “Laki on vain sopimus siitä, miten asiat yhteiskunnassa järjestetään. Sopimuksia voi muuttaa ja niitä voi tarvittaessa rikkoa."

"Arvoisa" Akuliina Saarikoski, koska epäilys elää, niin kysyn sinulta suoraan, oletko pedofiili?


Tässä vielä hiukan lisää tulkintaani avoimia vihapuheita harrastaville...maan parhaille...kolumnisteille / Uusi Suomi, siis eiku lisää Uuden Suomineidon auvoisia morsiamia:


Anja 0 kävi täällä


Sofin valinta

Patriarkaatti alistaa

Nimittäin Akuliinan Hassu Hattu

http://www.city.fi/artikkeli/Akuliina+Saarikoski/3...

http:/www.a

psenoikeus.info/gayshame-kuolema-heterokulttuurille.jpg

ystävällisesti ain:a]
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info


and still more feminatsism

kuolema heterokulttuurille

feminist fisting
........................................................LOL


LOL -ETUSIVULLE.