LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE


----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: leena.luhtanen@om.fi ; tuula.haatainen@stm.fi ; johannes.koskinen@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; tiina.astola@om.fi ; tytti.solantaus@stakes.fi ; vappu.taipale@stakes.fi ; sirpa.taskinen@stakes.fi ; niina.laajapuro@amnesty.fi ; pentti.kotoaro@unicef.fi ; Inka Hetemäki ; irja.avonius@ykliitto.fi ; paivi.hirvela@om.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; Tomi Timperi ; varanka@mappi.helsinki.fi ; ben.zyskowicz@eduskunta.fi ; ........................jne...................... oras.tynkkynen@eduskunta.fi
Cc: tuula.tamminen@pshp.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hannele.torronen@etu.inet.fi ; helena.hiila@vaestoliitto.fi ; raisa.cacciatore@vaestoliitto.fi ; maarit.tastula@yle.fi ; matti.virtanen@yle.fi ; susanne.paivarinta@yle.fi ; ruben@moskito-tv.fi ; kari.tervo@tarinatalo.fi ; satu.miettinen@yle.fi ; jan.andersson@yle.fi ; mika.pettersson@stt.fi ; hs.paakirjoitus@sanoma.fi ; hs.politiikka@sanoma.fi ; hs.kotimaa@sanoma.fi ; hs.kulttuuri@sanoma.fi ; hs.sunnuntai@sanoma.fi ; hs.kuukausiliite@sanoma.fi ; nyt@sanoma.fi ; hs.tanaan@sanoma.fi ; janne.virkkunen@sanoma.fi ;  .................................jne jne.
Sent: Thursday, February 15, 2007 3:08 PM
Subject: Asiaton kysymys puoluejohtajien tasa-arvopanelissa

Antti Heiskala
15.2.2007
kansanedustajaehdokas
puolueidenulkopuolelta
Oikeusturva vaalilista
nro 341
Uudenmaan vaalipiiri
 


Asiaton kysymys puoluejohtajien tasa-arvopanelissa
TANE:n "tasa-arvo"paneelissa sentit saivat jälleen kyytiä!

Kävin eilen Tasa-arvoasian neuvottelukunnan järjestämässä puoluejohtajien "tasa-arvopanelissa". Siellä Vasemmistoliiton Matti Korhonen tiesi kertoa, että  "naisen euro oli enää 77 senttiä"  ja "naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa", mistä hän oli tiedon  kaikesta tästä saanut, sitä hän ei meille kertonut,  itse epäilen samaista Tanea, ja muutamaa muuta sylttytehdasta.  Mutta enimmäkseen oltiin kiinnostuneita  rahasta ja vallasta, mikä lieneekin sydäntä lähinnä monille panelisteille. Yksi oli panelissa kuitenkin varmaa: miesten ja lasten näkökulma loisti totaalisella poissaolollaan, ja kaikkinainen ihmisoikeusnäkökulma, mitä minä nyt hiukan yritin hätäpäissäni.  Mutta enpä saanut vastauksia, paitsi Päivi Räsäseltä, jolla sentään on jonkinlainen etiikka mukana päätöksenteossa.

"Jaa" ja asiaton kysymys.

Paneelissa puoluejohtajat luettelivat tuon maagisen väkivaltaluvun "90 000", kuin ulkomuistista vain, nostelivat punaisia sydämiä - "jaa"- aina kun Laxen ehdotti naisille joitain etuuksia. Jos vastasi "ei", piti nostaa kylmänkeltainen suorakaide, mutta vain täysin sydämetön panelisti sellaiseen.  Että niin olivat kansanedustajat siellä kuin Tikut ja Takut nostelemassa lämpimiä sydämiä aina kun käskettiin. - Kuinka asiantuntematonta ja kritiikitöntä joukkoa!

Naisjärjestöjen tukiakin vaadittiin taas lisättäväksi. Ja jälleen nostettiin lisää lämpimiä punaisia sydämiä.  Minä huutelin jotain miesjärjestöjen tuista, sanoin, "että kun näin tasa-arvopaneelissa ollaan". Mutta Sirkka Liisa Anttila tiesi kertoa paremmin: niitä sellaisia järjestöjä kuulemma ole. Arvuuteltiin, sitä kuinka monta täysipäiväistä tasa-arvotyöntekijää onkaan tällä hetkellä valtion palkkalistoilla. Minusta vaikuttaa siltä, ettei sellaista työtä tee maassamme yksikään palkattu - 22 oli tuo maaginen luku - sitten pyysin Marianne Laxenia kertomaan noiden työntekijöiden sukupuolijakauman, mutta kysymykseni oli asiaton, eikä siihen vastattu.


Tervaa ja höyheniä, aggressiivisestipa tietenkin


Sirkka Liisa Anttilan mukaan siis Suomessa ei ole yhtään tasa-arvotyötä tekevää miesjärjestöä. Edes miessakit eivät kelpaa, muuta kuin lyömään itseään, siihen saa kyllä tasa-arvorahaa, jos kieriin tervassa ja heittelee höyheniä päälleen, vaikka tämä osoittaakin tietenkin miestyypillistä aggressiivisuutta, josta päästään tasa-arvoeroon vain kastroimalla miehet, kuten valveutunut miessakkien sivuilla kirjoittanut "Suomi neiti" Suomi neidon fiksuja tasa-arvoajatuksia yleisemminkin tulkitsi.


Ystävänpäiväkortti

Myös ystävänpäiväkortteja olivat paneelitilaisuuteen tasa-arvosta aina niin tarkat tasa-arvoviranomaisemme kiikuttaneet. Niissä luki "äänestä naista" - otin tietenkin yhden talteen ja uppouduin täysin asiattomiin ajatuksiini panelin laadusta.
 


ystävällisesti päivää
nyt aina yhtä aurinkoinen kansanedustajaehdokas!
isä a
antti heiskala
LOL -ETUSIVULLE


  LOL!

.