LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala
26.7.2009


 kuin kaksi marjaa:

kuva: Tulva-lehden nimeämät mehet menneisyydestäNatsi propasgandaa: "Polnische Juden"
Natsien propagandaa                                                                     Naisasialiitto Unionin maltillista journalismiaTuossa he siis ovat: Pahuutta edustavat "miehet menneisyydestä". Ainakin Naisasialiitto Unionin Tulva-lehdessä julkaistun "Tulta munille!"- Anne Moilasen  päätoimittajana kirjoittaman viisaan kirjoituksen mukaan.  (  huvittavasti, minua nuo fasistit pelkäävät niin etteivät uskalla edes nimeä lausua :a) 
Selvää on, että kuvaan on laitettu mukaan vain kylmyyttä ja kovuutta edustavia symboleja.  Ei sillä, että minäkään kaikkia noista "miehistä menneisyydestä" niin kovin korkealle rankkaisin,  liian pyrkyrimäisiä ja enimmäkseen vain omaa uraansa ajattelevia kun heistä jokunen. Olkoon miten onkaan, verratkaapa kuitenkin käsittelytapaa. Eiköhän tuostakin kuvaparista käy selkeästi ilmi minkäluontoista suomalainen tasa-arvo ja valtavirtafeminismi on.  Ei siitä niin kovin kauaa ole kun natsismikin oli lähes koko Euroopan "valtavirtaa" ja pohjasi yhteiskunnan rahoittamaan edistykselliseen tutkimukseen - ja samoin oli asianlaita toisessakin vanhassa ystävässämme, Neuvostoliitossa.

viisaiden ja maltillisten, Yleisradionkin suosimien "Naisasia"liitto Unionin valtafeministien juttusia


Panssarimies Jokinen löytää syyn:

"MIKÄ SITTEN ON syynä kyseenalaisen miesaktivismin nousuun? Arto Jokinen löytää syyn historiasta.

´Perinteinen maskuliinisuus on ajautunut lopullisesti kriisiin. Ensimmäiset iskut tulivat jo 1960- ja 70-luvuilla, kun naiset alkoivat joukolla tasa-arvoistua. Tässä on kyseessä vanhakantaisen sukupuolikäsityksen viimeinen kuolinkouristus´, Jokinen sanoo."   
( niille lukijoilleni joille tämä "panssarimies Jokinen" on vielä tuntematon suuruus kerrottakoon, että hän on  kuullemma naistutkimuksen kriittisen miestukimuksen "Grand Old Man"  :a) 

Onko juutalainen häirinnyt tai uhkaillut sinua? - a) häirinnyt sinua puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla...........................


Natsikortti ja muita vertauksia - runoilija Jarkko Tontti 
LOL

LOL- etusivulle