LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala
3.10.2009

LakiasiaaHallituksen esittämä"Mediamaksu"
on täysin laiton

Antti Heiskala  |  3.10.2009 17:14
 


Perustuslakimme edellyttää, että  "Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."Eli on täysin mahdoton ajatus, että ihmiset voitaisiin laittaa eriarvoiseen asemaan pakollisen "mediamaksun" suhteen sen perusteella asuvatko he yksinään tai vaikka kommuunissa.

Lakiesitys on täysin laiton.


m.o.t.


Hallituksen toimet ovat laittomuuteen tähtääviä.  ( joku juristikin voisi välillä tehdä jotain )


pari muuta huomiota vielä:
ylen huippua journalismia
Antti Heiskala  |  3.10.2009 13:44

Porvarihallituksemme haluaa laittaa ihmisen verolle pelkästään olemassaolonsa vuoksi ja kutsuu sitä "mediamaksuksi" ( hallitus voi muuten jo erota ).


Tämä "mediamaksu" olisi ensimmäinen laki jossa ihminen laitetaan verolle pelkästään olemassaolonsa vuoksi, ilman että tätä olisi sidottu mihinkään mitä hän tekee tai ilman että hän voisi siihen mitenkään vaikuttaa. Matti Vanhasen sanoin: "Yle on kuin Stalinin Neuvostoliitosta" - samoin kuin Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n ja Vihreiden muodostama hallituksemmekin.
Ainoa toinen vähän vastaava laki joka muistuu mieleen, on se osuus kirkollisveroa joka yhteisöille on hyvin oudosti sälytetty, samanlaisia uskonnollisia viitteitä ja väitteitä, pappeja ja papittaria toki molemmat ahkerasti esiin tuovat, ja kertovat ihmisille tarinoita jotka eivät pidä paikkaansa.

Yksittäisille ihmisille toista vastaavaa porvarien nyt kaavailemaa selkeän fasistista lakia ei ole. Sukupuolten tasa-arvoisuuden vastaisesti vain kaikille miespuolisille henkilöille linnan uhalla sälytetty "yleinen" asevelvollisuus perustuu pakkotyövelvollisuuteen ( joka on toki rahassa mitattavissa sekin, mutta ei mitata, kumma juttu eikö vaan, kun aina unohtuu niistä "Naisen euro"- laskelmista mitä Yleisradio aivan uskomattoman korkeatasoisten journalistiensa voimin tekee )

"Yleinen" asevelvollisuus on toki määrätty vain syyllisille, Yleisradionkin todistamasti kaikkeen pahaan, kuten sotiin, syylliselle sukupuolelle. Siinä se palkinto mikä Yleisradiolta on saatu vastineeksi rahoille.
Ylenmääräisestä ahneudesta
Antti Heiskala  |  3.10.2009 13:59

Katsopaanpa minkä kokoisesta ( varastetusta ) rahapotista
Mikael Jungner nytkin edelleen vaikertaa. Jotta ihmisiltä varastettavan summan suuruus olisi helpommin laskutoimituksessa havainnollistettavissa, käytän seuraavassa laskelmassa myös markkamääräistä summaa, 175 euroa = n. 1000 markkaa.

Suomessa lienee varovaisenkin arvion mukaan vähintään 2.000.000 asuntokuntaa. Kun jokainen noista "asuntokunnista" laitetaan tämän avoimen "lakiin perustuvan" ryöstön kohteeksi 175 euron / 1000 markan saaliilla, saadaa 2.000.000.000 markkaa, eli 2 MRD markkaa tai 350.000.000 euroa.

Ja mitä saamme tällä summalla? Siitä myöhemmin lisää, arvoisat "Tulta munille"- Anne Moilanen, " "Kuolema heterokulttuurille"- Akuliina Saarikoski, "Päätoimittajan työ ei vaikuta mitenkään hänen johtamansa media sisältöön" - Johanna Korhonen, "Isänpäivä"- Päivi Istala, Kirsi Virtanen ja muut rikostoverit.
Tuon lisäksi on siis vielä vaan  ( kuten jo aiemmin totesimme ):Mikko Alatalo
Antti Heiskala  |  2.10.2009

Ihan väärinhän tämä meni. Kotikeikkoja tekevä yksin elävä siivooja maksaa vain 250 euroa firmansa rahoista "mediamaksua" + henkilökohtaisen 175 euroa,  yhteensä 425 euroa, vaikka ei katsoisi Ylen ohjelmia, ei omistaisi televisiota, kun Nokia-konserni taas joutuu pulittamaan siihen nähden aivan kohtuuttomat 630 euroa! 


"Keskustan Mikko Alatalo on tyytyväinen ratkaisuun"

Siinä vasta saavutus Mikolta. Mitä muuta hän on eduskunnassa tehnyt?


ahne mammutti
Antti Heiskala  |  2.10.2009 22:59

YLE:n vuosikertomuksesta:


"Vuoden 2008 lopussa YLEn vakinaisen henkilöstön määrä oli 3 243 "

MTV3 pyörittää omaa toimintaansa käsittääkseni alle 500 hengen voimin, ja sillä se pyörittää uutisiaan, kaikkia kanaviaan, ja markkinoi vielä itsensä niin että saa ohjelmilleen mainoksiakin, eikä käy katselijoidensa kukkarolla. Miten ihmeessä Ylestä on voinutkin paisua tuollainen ahne ja ilkeä mammutti. Ja miksi.

mikä mikä maassa,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
.


...........................yleisradion-ohjelmapolitiikasta-seka-tutkintapyynto-suomen-amnesty-internationalin-toiminnasta.html

tutkintapyynto-poliisille-presidentti-tarja-halosen-toiminnan-lainmukaisuudesta-seka-suomen-yleisradion-toiminnan-lainmukaisuudesta.html

vastineeni-tulta-munille!-moilasen-vakivalta-manifestit.html

selvityspyynto-poliisille-yleisradio-ja-toimittaja-anne-moilanen.html

the-finnish-FALSIFICATION-of-the-convention-on-the-rights-of-the-child.html

mediapaivat_ammattilaisille_esiintyja-vanha-satama.html

feministista-huumoria-ja-journalistin-etiikka.html

Tappajan nauru - "en voi suositella kenellekään Yleisradion lupamaksujen maksamista"

nimittain-akuliina-saarikosken-hassu-hattu-heteroseksuaalisuus-on-nimittain-maailman-epavakain-konstruktio-kerettilaisen-vinkki-paaministeri-matti-vanhanen.html

feminismi-yleisradion-naisasialiitto-unionin-ja-anne-moilasen-&-kumppanien-vuodesta-toiseen-propagoiman-tulta-munille-miesvihan-tuloksia.html

suomineidon-morsian-akuliina-saarikoski-ja-kuolema-heterokulttuurille-yleisradion-ohjelmapolitiikka.html

yleisradion-ohjelmapolitiikka-tulta-munille!-ja-SUOMALAINEN-PERHEVAKIVALTA.html

kuule-YLE-kuka-tasta-jokavuotisesta-isien-ilahduttamisesta-YLEssa-oikein-vastaa.html

akuliina-saarikoski-on-seuraava-anne-moilanen-vihreasta-langasta-sensuroitu-keskustelu.html

KANTELU-OIKEUSKANSLERILLE-lapsen-oikeuksien-sopimuksen-suomennoksesta.html

selvityspyynto-poliisille-kuka-kantaa-vastuun.html

valinpitamattomyys-ja-vaikeneminen-YKn-yleissopimus-lapsen-oikeuksista-TASA-ARVOPANELI-ja-lapsen-oikeudet.htmlLOL


LOL -ETUSIVULLE