LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulleHerooinen omakuva mäkkärin vessassa 19.2.2008

Kevennykseksi ensin muutamia musiikkivalintoja,  tästä teille ikävää musiikkia
Antti Heiskala

Hiukan taustatietoa itsestäni:


Minulla on maailman paras poika: Noel  - harrastaa lätkää, jalkapalloa ja tietokonepelejä, ja muuta kivaa, kouluakin hiukan harrastaa. ( hmm...). Muu perheeni puolestaan on minua sikiävämpää sorttia, kolmella sisaruksellani on yhteensä yksitoista lasta, ja näillä puolestaan on jo viisi lasta, joten tuttuja on lasten jutut monelta taholta.

Koulutukseni:

Opintoja Teknillisessä Korkeakoulussa / Arkkitehtiosasto, sekä Taideteollisessa Korkeakoulussa / Valokuvataiteen osasto  - jonka jälkeen olen toiminut sekä vapaana valokuvaajana että kuvataiteilijana, keskittyen pääasiassa maalaustaiteeseen. Olen pitänyt useita näyttelyitä niin Suomessa kuin maan rajojen ulkopuolellakin.

Olen tavallinen keski-ikäinen suomalainen mies  - harrastan siis kaikkea paitsi kansantanhuja.  No ei, ennen kaikkea harrastan ammattini ohella elokuvia, historiaa - filosofiset pohdinnat ovat mitä mukavinta viihdettä - pohdinnat on viileitä vai mitä! - tähtitiede ihmeellistä, hyötyliikuntaan, puuhailua pihalla ei voita mikään, pelleilyä poikani ja hänen ystäviensä kanssa, musiikin kuuntelua, joskus hiukan rämpytystäkin.  Ja - pakko myöntää tämäkin - myös tietokonepelejä ( poikani minut tähän paheeseen kylläkin usutti ).

Mutta mitä siitä, takaisin tärkeimpään, näihin sivustoihin liittyen: viimeiset vuodet olen keskittynyt käytännössä  päätoimisesti lasten oikeuksien ja oikeusturvan esiintuomiseen, vaikuttamiseen: Apuanne tavoitteeseen todella  tarvitaan -  siis :


 Hjälp! - Pliis, Ladies and Gentlemen!


ystävällisesti,
aina aurinkoisesti
isä :a]


LOL- etusivulle


LOL