LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
25.8.2009


Vihreästä langasta SENSUROITU keskusteluJeff Hearn teki miehen työn

20.8.2009
.

RUOSINKIELISEN (sic) kauppakorkeakoulun Hankenin professori Jeff Hearn on palkittu Miehen työ 2009 -palkinnolla. Palkinnon jakaa vuosittain tasa-arvoasiain neuvottelukunta Tane.

Palkittu. Europarlamentaarikko Heidi Hautala luovutti palkinnon Jeff Hearnille. Taustalla Tanen miesjaoston puheenjohtaja Kari Uotila.
Kuva: Jyrki Vesa / Tane

”Hänen vahva asiantuntemuksensa kriittisen miestutkimuksen, sukupuolistuneen väkivallan sekä organisaatioita ja uusia teknologioita koskevan sukupuolentutkimuksen alueilla on ollut tärkeää suomalaiselle tutkimuskentälle”, perustellaan Tanen tiedotteessa.

Hearn on ollut perustamassa Suomessa Profeministimiehet -kansalaisjärjestöä sekä ollut käynnistämässä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista White Ribbon -kampanjaa.

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Heidi Hautala luovuttaa palkintona kuvataitelija Heta Kanasen taideteoksen Jäniksen syksy.

Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia.Lasse Leipola
Teksti: Lasse Leipola
Avainsana:  tasa-arvo
Linkit:......................................................................................Vihreästä langasta  SENSUROITU keskustelu:
Vitsi?

Nimetön | 20.08.2009 17:37

Siis jos tämä on vitsi, se on huono vitsi. Palkitaan ihmisiä, jotka aktiivisesti toimivat lapsen ja siinä sivussa miesten edun vastaisesti. Kudotaan valheiden verkkoa tasa-arvoa raivokkaasti vastustavien feministein ja heidän tolkuttomien patriarkaattiteorioidensa hyväksi. Inhottavaa!

Miehen Työ - Jeff Hearn

Glowing | 20.08.2009 17:51

Että vitsi. Tervetuloa todellisuuteen.

Feministi Heidi Hautala toki sopii mitä parhaiten luovuttamaan palkinnon feministi Jeff Hearnille tästä "miehen työstä".

Voi Jeesus... Voiko tätä enää ylittää? Ihan varmasti voi, odotetaan.

Jeff Hearn:
”Usko, toivo, hakkaus - tutkimuksessa todettiin, että 50 % kaikista jo päättyneessä suhteissa eläneistä naisista oli joutunut entisen kumppaninsa väkivallan tai uhkailun kohteeksi.
Tämäntyyppinen väkivalta on siis yleistä ja sitä voidaan tässä mielessä pitää yleisenä osana monien suomalaisten miesten identiteettiä. Kyse ei siis ole vain muutamasta poikkeavasta yksilöstä.”

- Yleinen osa
suomalaisen miehen
identiteettiä -

Suomen Amnesty ja Jeff Hearn käräjille ihmisoikeusrikkomuksista?

Antti Heiskala | 20.08.2009 19:28

Tässä oma vastineeni tuosta "Miehen työstä":

Suomen "Amnesty", Jeff Hearn, Heidi Hautala ja TANE käräjille ihmisoikeusrikkomuksiin kiihottamisesta?

Tarkoituksellisesta, omaa etua tavoittelevasta Kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja Syrjinnästä

http://www.lapsenoikeus.info/suomen-amnesty-tane-ja-jeff-hearn-karajille...

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Aikaisempia "Miehen töitä" - rakenteellista väkivaltaa

Antti Heiskala | 20.08.2009 19:52

"MIEHEN TYÖ"-palkinto 2002

"Tänä vuonna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto on päättänyt esittää palkinnonantoa miestutkija Arto Jokiselle. Jokinen on pyrkinyt pitkään edistämään kriittisen miestutkimuksen vakiinnuttamista ja järjestäytymistä. Hän on toiminut muun muassa kriittisen miestutkimuksen koordinaattorina. Kirjassaan Panssaroitu maskuliinisuus (Tampere University Press, 2000) hän on selvittänyt miesten ja väkivallan kytköksiä antaen näin lisäpontta aktivistien työlle...."

....."Erityisesti perinteiseen miehisyyteen ja sukupuolijärjestelmään kyseenalaistavasti suhtautuva kriittinen miestutkimus mahdollistaa miesten tutkimisen" .......

....."Tilaisuuden jälkeen samassa tilassa jatketaan Miesten rooli tasa-arvossa ja feminismissä – paneelilla..."

................................................

"MIEHEN TYÖ"-palkinto 2003

"Miehen työ -palkinto Jussi Nissiselle SETA:sta"

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta palkitsee vuosittain tasa-arvotyötä tehneitä miehiä. Näin pyritään osoittamaan, ettei tasa-arvo ole vain naisten asia, vaan koskettaa monin tavoin myös miehiä. Samalla kannustetaan myönteisen esimerkin antaneita miehiä jatkamaan työtään."...

"Tänä vuonna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto on päättänyt esittää palkintoa Jussi Nissiselle, joka toimii Seksuaalinen tasavertaisuus eli SETA ry:n pääsihteerinä. Hän on pitkäaikainen ihmisoikeusaktivisti, joka on työskennellyt kolmisenkymmentä vuotta sen eteen, että miesten ja naisten moninaisuus ja erityisesti homo- ja biseksuaaliset sekä transsukupuoliset ihmiset huomioitaisiin yhteiskunnan palveluissa ja että heidän asemansa tunnustettaisiin tasa-arvoiseksi. Samalla hän on pyrkinyt laajentamaan mielikuvaa ihmisten, miesten ja naisten, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta. Nissisen työ seksuaalisuuden, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuuden puolesta on tärkeä osa tasa-arvon puolesta tehtävää työtä."...

................................................

"MIEHEN TYÖ"-palkinto 2004

"Miehen työ -palkinto ohjaaja, kirjailija Reko Lundánille
15.6.2004

Taide tasa-arvon edistäjänä

......"Tasa-arvoasiain neuvottelukunta korostaa, että taiteen avulla voidaan merkittävällä tavalla käsitellä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, joka on viime vuosina Suomessa saanut osakseen kasvavaa huomiota."...

:a(

http://www.lapsenoikeus.info/suomalaista-rakenteellista-vakivaltaa-STM-T...

Sent: Monday, November 13, 2006 2:40 PM
Subject: Tasa-arvoministerimme jakoi Vuoden Isä - palkinnon isänsä surmaavasta pojasta väitöskirjansa tehneelle Hannu Säävälälle

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvoministerimme-jakoi-vuoden-isa-palk...

:a[

Ei voi olla totta!

Joku Raja | 20.08.2009 19:53

Jeff Hearn on kieltämättä kunnostautunut oman sukupuolensa demonisoimisessa, ihan normaalin ja terveen maskuliinisuuden avoimessa halveksimisessa, ja feministiseen paradigmaan nojaavan "sukupuolistuneen väkivallan" propagandan levittämisessä. Tämä on siis nähtävästi TANElle ja Heidi Hautalalle mieluista "Miehen Työtä"

TANE ja STM:n Tasa-arvoyksikkö ovat toki aidosta tasa-arvosta puhuttaessa olleet suuri vitsi (joka ei tosin naurata), mutta tämä palkinto on paitsi isku vasten todellisen tasa-arvon kasvoja, myös mielestäni puhdasta v..uilua.

Äärimmäisen huono vitsi, rikollista toimintaa

valtioterrori | 20.08.2009 22:17

Suomen valtion tasa-arvopolitiikka on muuttunut Tarja Halosen ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan ansiosta aivan DDR:n meininkiä muistuttavaksi terroriksi. Mahdollisimman huonoksi vitsiksi.

miesvihaa?

Nimetön | 21.08.2009 0:28

Onko tässä itse asiassa kyse palkinnonjakajien miesvihasta?

Itseään inhoavat miehet valtion roolimalleina

Hautalan voisi erottaa | 21.08.2009 3:20

Aivan puhtaasta miesvihasta on kyse niin palkinnon antajien kuin palkinnon saajienkin puolelta.

Kuin märkä rätti päin kasvoja

Turo | 21.08.2009 11:09

Se, että suomalainen tasa-arvoviranomainen palkitsee Jeff Hearnin, on kuin pilkkaa kaikkia suomalaisia miehiä (ja kaikkia muitakin todellisesta tasa-arvosta kiinnostuneita) kohtaan.

Kannattaisi tutustua Hearnin esittämiin ajatuksiin liittyen miehiin ja miettiä, edistävätkö hänen tarjoamansa jäsennykset todella tasa-arvon kehittymistä Suomessa.

Kovin valitettavaa

mies.asia | 21.08.2009 12:19

On harmillista, että tasa-arvon edistämisen nykytila kiteytyy tällaisen palkinnon antamiseen henkilölle, joka ei edes yritä nostaa miesten tasa-arvo-ongelmia esille, vaan päinvastoin yrittää syyllistää kaikkia miehiä ja osallistuu kyseenalaisia faktoja käyttäviin kampanjoihin.

Profeministinen näkökulma on vahvasti ideologinen.

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia"

Kuten sanottu, Tane haluaa näemmä osoittaa palkinnolla ja sen historilla lähinnä sen, että naisten tasa-arvo on molempien sukupuolten asia, miesten tasa-arvo ei ilmeisesti ole kenenkään asia.

Tai ei ainakaan valtiollisen koneiston.

-- http://mies.asia/

Kuvottavaa "tasa-arvo"-politiikkaa

jmit | 21.08.2009 12:35

Niin annettiinhan miehentyö-palkinto kerran sellaisellekkin miehelle, joka oli tehnyt väitöskirjan isänsä murhanneesta pojasta. Haluttinkohan tällä korostaa sitä, että poika oli tehnyt miehentyön, vai mitä siinä haluttiin viestittää?

Joku raja

Nimetön | 21.08.2009 13:37

Onkohan jossain sellainen raja, jonka ylitettyään feministit ja profeministit menettävät uskottavuutensa niin laajoissa piireissä, että joutuvat perääntymään? Että yleisön odotettavissa oleva viha estäisi tässä uutisoidun tapaiset iskut vasten tasa-arvon ja säädyllisyyden kasvoja.

Selvästi on havaittavissa, että suuri joukko on jo kyllästynyt valheisiin ja vihanlietsontaan.

Silti tietoisuus feminismin antisosiaalisesta luonteesta ei ole tavoittanut esim. toimittajia. Aika säännöllisesti naisten väkivaltaisuudesta kertovien uutisten yhteydessä toimittajat tuntuvat olevan aina vain yllättyneitä, vaikka on tiedetty jo vuosikausia, että naiset ovat määrällisesti miehiä väkivaltaisempia parisuhteessa.

Opetetaanko feministien propagandaa jossain toimittajakoulutuksessa vai mistä johtuu, että totuus vain ei tavoita toimittajia? Ovatko suomalaiset toimittajat vain niin selkärangattomia, että eivät uskalla lähteä valtiovallan erityissuojelussa olevan liikkeen kimppuun? Vai pelätäänkö feministiverkostojen kostoa?

"Taustalla Tanen miesjaoston

Glowing | 21.08.2009 16:02

"Taustalla Tanen miesjaoston puheenjohtaja Kari Uotila"

Että tämä mieserityinen Kari Uotila siellä maireasti hymyilee taustalla :)

Orwellilta puuttui mielikuvitusta

Joku Raja | 21.08.2009 16:10

Ei olisi liikaa toivottu ja olisi kaikille selkeintä, että palkinnon nimi muutettaisiin. Nimi voisi jatkossa olla:
"Vuoden profeministi" tai
"Vuoden naisasiamies"

Mikäli näin ei tehdä, ja koska uusien sääntöjen mukaan tuo palkinto voidaan myöntää myös naiselle, niin käytössä oleviin palkinnon kriteereihin sopivia kandidaatteja olisivat mielestäni ainakin Anne Moilanen, Pia Puu Oksanen, Kaarina Kailo ja Akuliina Saarikoski.

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia".
Huutonaurua!
Orwellilainen uuskieli elää vahvempana kuin koskaan!


Kari Uotille vaan kovasti

Glowing | 21.08.2009 17:52

Kari Uotille vaan kovasti terveisiä mainiosta valinnastaan.
etunimi.sukunimi.at eduskunta.fi

spostikorjaus

Nimetön | 21.08.2009 18:18

kari.uotila, jos haluaa palautteen menevän perille.

Tosin tuskinpa herran pää kääntyy oudosta profeministisestä vakaumuksestaan.

Onko valhetelu maan tapa?

Nimetön | 21.08.2009 18:49

Kun lukee White Ribbonin sivuja siellä on järkyttäviä eli tyypillisiä feministisiä valheita suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta. Jeff Hearn myös valehtelee Amnestyn vihakampanjan "Joku raja" sivuilla.

Täytyyhän palkinnon antajien tietää näistä valheista, ja silti palkinto annetaan.

Mitä voi tasa-arvoa ja totuutta kunnioittava kansalainen tehdä? Miten toimia näitä yhteiskunnan vihollisia vastaan?

Veroja ei voi jättää maksamatta, joten sitä osallistuu tahtomattaan valhekampanjoihin ja vihanlietsontaan TANE:n, NYTKIS:en ja sen sellaisten kautta. No, Amnestyn tukemisen voi sentään lopettaa ... vai -- kauhea ajatus herää -- onko Amnestynkin vihanlietsonta rahoitettu verovaroilla?


Lapselta lailla kielletty isä - kiitos Jeff Hearn.

Antti Heiskala | 21.08.2009 21:56

jmit: "Niin annettiinhan miehentyö-palkinto kerran sellaisellekkin miehelle, joka oli tehnyt väitöskirjan isänsä murhanneesta pojasta."

Ei vaan isänsä murhanneesta pojasta kirjan kirjoittanut mies sai "Vuoden Isä"-palkinnon, jonka silloinen "tasa-arvoministeri" Tuula Haatainen myösi, isänpäivänä, vain kuukausi sen jälkeen kun eduskunta ( mm. kaikki vihreiden kansanedustajat ) oli äänestänyt lapselta isän jo lailla kieltävän lain puolesta.

et sillee, meillä
tasa-arvon mallimaassa,
haistakaa paska,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

PS. "Tasa-arvoasiain" neuvottelukunnan puheenjohtaja Heidi Hautala voisi muuten erota.

 Kari Uotila, ei vakuuta miehen työt.

rivot palkitsijat, rivo palkinto | 22.08.2009 1:20

Lopettakaa koko miesjaosto. Parempi olisi olla ilman kuin tuollainen rivo kapolauma.

"Tasa-arvo"tutkimuksen sanastoa

Matti | 22.08.2009 11:31

Käännöksiä niile, joille uutisessa käytetyn sanaston ymmärtäminen aiheuttaa vaikeuksia:

kriittinen miestutkimus = feministisistä lähtökohdista nouseva naistutkimuksen alalaji, usein lähellä parodiaa

sukupuolistuneen väkivallan = vain miehet harrastavat väkivaltaa. Jos naiset niin tekevät, se on patriarkaatin ja yhteiskunnan vika

profeminismi = ideologinen näkökulma, todellisen tasa-arvon irvikuva

miehen työ = naisnäkökulman, naisten yhteiskunnallisen vallan ja kuvitteellisen uhriaseman edistäminen miesten ongelmista välittämättä

Jeff Hearn - lapseen ja mieheen kohdistuvaa väkivaltaa

Antti Heiskala | 22.08.2009 13:37

Jeff Hearn 21.8.2009
/ Profeminismiehet:

Miesten "perheväkivalta" sisältää myös miesten väkivallan lapsia kohtaan. Miesten väkivallan yhteydet heidän tuntemiinsa naisiin ovat moninaiset. Esimerkiksi, miesten väkivaltaan naisia ja äitejä kohtaan saattaa liittyä väkivaltaa näiden lapsia kohtaan, samaan tai eri aikaan. Väkivallan todistaminen, vanhempien tekemänä tai heitä kohtaan voi myös olla pelottavaa ja vahingollista lapsille. Lasten pahoinpitelyä voidaan käyttää keinona naisia vastaan tai lapsia voidaan käyttää hyväksi, jotta päästään pahoinpitelemään naisia.

Jeff Hearn

Tuo mies on kiireellisen avun tarpeessa.

...........

SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA
tilastoja viime vuosilta

Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos.

"Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ---------------------tekijä

lapsen ikä ---- äiti -------- isä ------- muu

alle 1 v --------- 73 %------- 23 %-------4 %

1- 4 v ----------- 63 %------- 29 %-------8 %

5-14 v ---------- 41 % -------53 % ------6 %"

.............

uudempia tilastoja:

"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10

Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1"

.......

Toivon, että tämä "tasa-arvo"asiain neuvottelukunnan Jeff Hearnille myöntämä häpeällinen "Miehen työ"-palkinto on se viimeinen pisara joka aloittaa "tasa-arvo"elimien aivan täydellisen remontin. Sitä ainakin lähden vaatimaan.

Tällaisenaan valtiolliset tasa-arvoelimemme ovat toimenkuvansa aivan täydellinen irvikuva - ja kaikki myös tietävät että näin on - valtiolliset Valehtelu- ja Syrjintäelimet.

Syrjinnän kohde on ollut mies, mutta pahinta jälkeä "tasa-arvoelimemme" ovat saaneet aikaiseksi lapsille. Turvattomuutta, oikeudettomuutta, välinpitämättömyyttä, ihmisoikeusloukkauksia, lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, johon ei apua ole ollut saavilla, kun "tasa-arvoelimien" on pitänyt omia (lesbo)feministisiä päämääriään ajaakseen kieltää mm. kaikki se kaltoinkohtelu jota lapset kohtaavat naisten taholta. Päämäärä ( lapsen isän ajaminen ulos perheestä - jo
toteutettu ) on pyhittänyt keinot, ja uhreja tulee satamäärin joka vuosi.

http://www.lapsenoikeus.info/naisjarjestojen-antamia-tiedotteita-vakival...

http://www.lapsenoikeus.info/haaste-julkiseen-vaittelyyn-suomalaisesta-t...

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLERILLE-lapsen-oikeuksien...

kirjoitti Suomen setavallassa,
mies joka ei tule koskaan saamaan mitään palkintoa, vaan todennäköisemmin "kamppailulajeja harrastavien" omien sanojensa mukaan "intellektuellien" profeministimiesten ( kuten Jouni Karhu ) antamia tappouhkauksia,
ei mies erityinen,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

The Mother of all Violence

Antti Heiskala | 23.08.2009 13:05

"The Mother of all Violence"

( Loin tämän käsitteen juuri nyt, ja olen siitä ylpeä. Mahtaako olla aiemmin missään käytetty, koskien lapseen kohdistuvaa väkivaltaa? )

The Mother of all Violence and Professor Jeff Hearn

Etenkin henkistä väkivaltaa suosiva professori Jeff Hearn puhuu muka perheväkivallasta, mutta kas vain kun professori ei "perheväkivaltaa käsitellessään" ota mukaan vielä tilastoja sodissa kuolleista/ tapetuistakin miehistä.
Perheväkivallasta puhuessaan professori Jeff Hearnille ei sen sijaan tule mieleenkään ottaa esille tilastoja siitä väkivallasta joka on väkivallan siemen: "The Mother of all Violence" - eli lapseen kohdistuva väkivalta.

Luonnollista on, että miehiin kohdistuvalla väkivallalla ei professori Jeff Hearnin laskelmissa "perheväkivallasta" ole sijaa. No, tähänkin löytyy selitys: Professori Jeff Hearnin mukaan isä ei varmasti perheseen edes kuulukaan, paitsi silloin kun häntä on syyllistettävä ja alennettava. Tämä ilahduttaa erityisesti tasa-arvoviranomaisiamme, ja nyt jo palkinnon arvoisesti!

:a[
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Jeff Hearnen käsitys totuudesta

Nimetön | 23.08.2009 13:50

Jeff Hearn:
"Yhteenvetona, kansainvälinen tutkimusaineisto, jonka professori John Archer, yksi johtavista väkivaltaa tutkivista psykologeista, on koonnut katsaukseensa, osoittaa, että väkivaltaan liittyy sukupuolinen epäsymmetria ja 90% kaikesta väkivallasta (julkisessa tilassa, kodissa ja sen liepeillä sekä läheisissä suhteissa) tekevät miehet."

John Archer:
"Together with previous meta-analyses involving aggregate CTS and injury data (Archer, 2000a), it supported the view of researchers such as Johnson (1995) and Straus (1997, 1999) that, in such general samples, perpetrators of physical aggression can be male or female. The present analyses extended the previous ones to indicate that it is not only low-risk acts that are perpetrated by women, but that a substantial minority of endorsements of ‘‘beat up’’ and ‘‘choke or strangle’’ involved women perpetrators [...] The present analyses indicate that men are among those who are likely to be on the re
ceiving end of acts of physical aggression."

Nyt odotamme, että Vihreän Langan tutkivat journalistit pistävät Jeff Hearnen tilille tai vähintään oikaisevat väitteet naisten väkivaltaisuuden marginaalisuudesta.

No joo, hehe, vitsi vitsinä. Ennemmin kai taivas putoaa niskaan kuin Vihreä lanka julkaisee feminismiin kriittisesti suhtautuvan artikkelin. Jatkakoon valehteluaan!

Mutta todella hienoa olisi, jos joku kriittinen ja totuuteen pyrkivä julkaisu kysyisi Hearneltä, miksi hän lietsoo valheilla rasististyyppistä vihaa suomalaista miestä kohtaan.

Samalla hän johdonmukaisesti pyrkii kätkemään naisten väkivallan, mikä johtaa tarpeettomaan kärsimykseen. Eiväthän viranomaiset usko naisten väkivaltaisuuteen vaan peräti palkitsevat tuon väkivallan piilottelijoita. Siksi he eivät osaa siihen puuttua vaan kohdistava huomionsa miehiin, jotka ovat "lähes aina todellisia syyllisiä" puolivirallisen totuuden mukaan.

Myös niillä, jotka vaikenevat feministien ja heidän apupoikiensa valheista, on verta käsissään. Media on selkärangaton, jos ei näihin valheisiin vihdoin puutu ...Vainko miehet ovat väkivaltaisia?

Nimetön | 23.08.2009 14:03

Hupaisasti juuri samoihin aikoihin, kun Hearnen valheellinen propaganda virallisesti ja Heidi Hautalan prestiisillä palkittiin, julkaistiin tutkimus, jonka mukaan poikaystäviään pahoinpiteleviä tyttöjä on moninkertainen määrä "päinvastaisiin" tapauksin verrattuna. Vielä suurempi ero oli tutkittaessa jatkuvaa väkivaltaa.

Mutta olisiko niin, että suomalainen nainen on poikkeuksellisen väkivaltainen? Ehkä Jeff Hearnen kulttuuripiirissä naiset tosiaan ovat enkeleitä.

John Archer on tehnyt asiasta satoja tutkimuksia tarkastelevan meta-analyysin. Sen mukaan tilanne tuskin on suuressa maailmassa kovin erialinen. Nainen nyt vain turvautuu väkivaltaan heterosuhteissa miestä useammin:

"Psychologist John Archer reviewed hundreds of studies and concluded, “Women were slightly more likely than men to use one or more act of physical aggression and to use such acts more frequently.” [Source: John Archer: Sex differences in aggression between heterosexual partners: A meta-analytic review. Psychological Bulletin, Vol. 126, No. 5, pages 651-680]"

Puistattavaaa on, että Vuoden Työmies Jeff Hearn on vedonnut juuri Archeriin väittäessään, että mies on syyllinen lähes kaikkeen parisuhdeväkivaltaan.

Feminismi toimii samojen

Lasse Kallo (Kittilä) | 23.08.2009 15:33

Feminismi toimii samojen lainalaisuusien mukaan kuin muutkin ismit. Ismi muototuu enemmistön tarpeita palvelevaksi. Muussa tapauksessa ismi kuihtuu, kuolee pois.

Terveisiä Mäntyniemeen.

Sukupuolisyrjintäelimet ja valtion sukupuolifasismi lopetettava

Antti Heiskala | 23.08.2009 21:16

Vähintä mitä viime vuosikymmenien aikana nähdyn tasa-arvoelimien harjoittaman sukupuolisyrjinnän johdosta voidaan tehdä, on se, että koko tuo valtion rakentama irvikuvamainen "tasa-arvoelimet" -organisaatio laitetaan täysin uusiksi, ja niin ettei kukaan siellä nyt toimiva henkilö enää jatka virassaan.
Valtion toiminta näiden tasa-arvoelimien kautta on, ja on ollut, aivan puhdasta sukupuolifasismia. Näin ei voida jatkaa. Näin jatkettaessa, viitattaisiin edelleen kintaalla perustuslakimme yhdenvertaisuuden vaatimukselle, pyyhittäisiin sillä edelleen Suomineidon omahyväistä ja leveää ahteria, ja saman kohtalon kokisivat edelleen niin allekirjoittamamme ihmisoikeussopimukset kuin lastensuojelulakimme, eli jatkettaisiin rikollista virkamiestoimintaa.

Voisiko joku kertoa yhden ainoan syyn miksi Suomen valtio jatkaisi verorahoin tehtyjen ja agitoitujen ihmisoikeusrikosten tiellä?
Voisiko? Pitääkö pyytää oikein kauniisti?
Jonkun asiasta virkansa puolesta vastuussa olevan on kerrottava miksi tällä ihmisoikeusrikkomuksiin yllyttävällä ja niitä generoivalla tiellä tulisi jatkaa? Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen? Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Heidi Hautala? Naisjärjestöjen keskusliiton pääsihteeri Leena Ruusuvuori?

Täysin kohtuullista ja lakiemme vaatimaa on myös katsoa sitä minkälaisia rangaistuksia kenellekin vastuussa olevalle tulee nyt nähdystä toiminnasta antaa.
Arvoisat Pirkko, Heidi ja Leena, jos te ette kykene edes vastaamaan, niin on selvää, että tulen aloittamaan mahdollisimman tehokkaan kampanjan jolla teidät pyritään saattamaan ulos posteiltanne ja saamaan teidän nykyisille paikoillenne lainmukaiseen toimintaan kykenevät henkilöt. Tämän ON loputtava.

Eräänä päivänä saatamme kenties vielä aloittaa puhtaalta pöydältä, sellaiselta jossa ei keskitytä lasten ja heidän isiensä Syrjimiseen, ja omien etuoikeuksien maksimoimiseen. Vai onko tämä liikaa tasa-arvoelimiltä vaadittu.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
Aiheeseen liittyvää:


mahdollisuus komentoida
:
http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=248

eräs toinen sensuroitu keskustelu / Vihreä lanka

http://www.lapsenoikeus.info/natsikortti-ja-muita-vertauksia-runoilija-jarkko-tontti-vihrea-lanka.html


KIRJE 20.8.2009
Suomen "Amnesty", Jeff Hearn, Heidi Hautala ja TANE käräjille ihmisoikeusrikkomuksista?

KIRJE 22.8.2009
Kunnianosoitus Professori Jeff Hearnille - A Tribute to Professor Jeff Hearn


Die Neue Lesbensborn

Lakisääteinen feminismi ( Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu ) - Kevät Nousiainen - Syksy Laskiainen ja kuinka sitten kävikään - Jeff Hearn


LOL

LOL - PÄÄSIVULLE