LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
2.4.2009


Feminismin MOTTO:


"Henkilökohtainen on poliittista"Feminismin motto kertoo meille aivan suoraan, että "henkilökohtainen on poliittista", mutta kuinka ollakaan, juuri Johanna Korhosen päätoimittajuuden ollessa kyseessä näin ei sitten ollutkaan, silloin sillä ei ollut hänen mielestään mitään merkitystä. Ja sitten taas oli. Tässä teille eilen kirjoittamani, Anne Moilasen Yleisradiossa pitämästä "Tulta Munille!"- blogista heti sensuroitu kirjoitukseni:

.

Johanna Korhonen päätoimittajana

Ensi lauantaina toimittaja Anne Moilanen on nyt oikein MEDIAPÄIVILLÄ vetämässä Tulta munille!-ohjelmaansa, yhdessä samanmoisten Päivi Istalan ja Johanna Korhosen kanssa.

Vaan väittikö joku ihan oikeasti ettei päätoimittajan henkilökohtaisilla näkemyksillä, ajatusmaailmalla ja niistä kumpuavilla yksityiselämän valinnoilla olisi merkitystä median sisältöön. Johanna Korhonenko se niin väitti? Täysin järjetön väite, "jos" = kun hän niin teki.
Ette voineet olla tosissanne, mutta niinpä vaan moni tuonkin soopanne nieli. No nieli kai, kun te mediavaltanne turvin ette antaneet asiallisille kriittisille puheenvuoroille minkäänlaista mahdollisuutta tulla tasaveroisesti esiin. Ette silloinkaan.

Tämänkin kirjoituksen te 99,5 % todennäköisyydellä sensuroitte pois. ( - Ai miksikö? Siksi koska se ei vastaa teidän nimenomaan YKSITYISHENKILÖINÄ arvossa pitämää ajatusmaailmaa ja ideologiaa... että se niistä Korhosen jutuista. Nytkin YLE nosti hänet taas heti lemmikikseen. Turha kai kysyäkään miksikö.)

Vaan kyllä minä keinot siihen sensuuriinnekin keksin. Älkää te turhia huoliko.

.

.

Niin, mitäs sanotte tästä:

.

.

"YLEISÖPÄIVÄ:

YLE Radio 1 ylpeänä esittää: Tulta munille!

Suoraa puhetta feminismin eturintamalta Mediapäiviltä 102 minuuttia!

Anne Moilasen vetämä talk show virittää keskustelun
feministitoimittajien arjesta ennen ja nyt.

Miten sukupuoli vaikuttaa journalismiin, tai toimituksien itseohjautuvaan näkökulmiin,
toimittaja Johanna Korhonen?

Millaista oli olla naistoimittaja 60-70-lukujen Suomessa, tutkija
Heidi Kurvinen Oulun Yliopistosta?

Mitä on feministitoimittajan työ tänään ja mitä se oli ennen, toimittaja
Päivi Istala YLEstä?

Kuinka korkealla on lasikatto mediaurakehityksessä naisilla suhteessa päätoimittajuus, tutkijat Iiris Ruoho ja Sinikka Torkkola"

.

/ Mediapäivien 0hjelma / "Tulta munille!" / lauantai 4.4

.


Mr Nice,
antti heiskala ................................................


LOL

LOL -ETUSIVULLE.