LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
 16.5.2006


Antti Heiskala
16.5.2006

Antti Heiskala
...................
...................
..................
...................
..................


OIKEUSKANSLERINVIRASTO

Snellmaninkatu 1, HELSINKI
PL 20, 00023 VALTIONEUVOSTO
(09) 16001
(09) 160 23950

kirjaamo@okv.fi
Liite kanteluihini

14.11.2006

ja

9.2.2006


Juristeria


Porsaan mentäviä reikiä etsimässä
Lakiemme ja ihmisoikeussopimustemme kunnioittamista uusien lakien laatimisen yhteydessä ei voi ratkaista ( yksipuolisen ideologian ) porsaan mentäviä reikiä etsivä juristeria.

- kyse on ihmisten ihmisoikeuksista, yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta - ei kvanttifysiikan käsittämättömistä kummallisuuksista - yhteiskunnan toimivuudesta ja hyvinvoinnista - se ei voi tulla jäämään kiinni mistään "oikeusoppineen" lainkiertämisistä ja muiden yläpuolelle asettumisesta.

Laki lopultakin on paljon yksikertaisempaa kuin juristit haluavat meille uskotella, meillä on koneistomme ja allekirjoitetut sopimuksemme, jotka takaavat sen että yksittäisillä kansalaisella tulee olla mahdollisuus puolustaa laillisia oikeuksiaan, jopa ihmisoikeuksiaan - niin ikävää kuin se monista virkamiehistämme ja päättäjistämme onkin.

Meillä on jopa viranomaisia joiden tehtävänanto edellyttäisi ( ! ) sitä että he tekevät sen puolestasi.

Huomautus


Oikeusministeri Luhtaselle, oikeusministeriölle, tasa-arvovaltuutettu Romanoville ja oikeuskansleri Nikulalle:

Rikoslakimme kriminalisoi "virkatehtävässä tai julkisessa asemassa" "sukupuolen perusteella" "syrjinnän". ( 11 luku 9 § )

ohessa asiaani liittyvää postiani:

----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: leena.luhtanen@om.fi ; tuula.haatainen@stm.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; tiina.astola@om.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; presidentti@tpk.fi ................. osmo.soininvaara@eduskunta.fi ; oras.tynkkynen@eduskunta.fi
Cc: .............. ; varanka@mappi.helsinki.fi
Sent: Monday, May 15, 2006 2:13 PM
Subject: Juristeria, sopulit, Mauno Koivisto ja Lakia naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta rikkoneet


Antti Heiskala
15.5.2006

"kuin elokuvien lopussa?"Eric CometVain muutamat ihmiset tässä maassa asettuivat ( uskalsivat asettua ) tukemaan Eric Cometia hänen pyrkimyksissään saada oikeutta lapsilleen ja itselleen. Jopa minuun otettiin yhteyttä ja kehotettiin olla puhumatta Eric Cometin ja hänen lastensa kohtalosta - "seuraukset voisivat olla vakavat" .

- Toimin tietenkin juuri päinvastoin, ja laitoin asian näkyvästi esille kaikille niille foorumeille joille kirjoittelin. Ja puhuin asioista niiden oikeilla nimillä. Välillä tekstini sensuroitiin kokonaan - ilmeisesti samojen uhkauksien edessä, mutta sitten esitin niiden olevan vain hypoteettisia fiktiivisiä kertomuksia, joilla ei ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin ( kuten elokuvien lopussa! tekstit usein kertovat - hankaluuksien välttämiseksi )... niin taas meni läpi kuin vettä vain, ja asia eteni sittenkin.

Eric Comet - täysin alistetussa asemassa, ei ole liioiteltua sanoa - Suomen valtion raiskaama.Miehen Työ-palkinto Virtaselle!


Suurin kiitos, tietenkin, kuuluu YLE:n Matti Virtaselle, jolle jo ehdottelinkin TANE:n vuosittain myöntämää Miehen Työ-palkintoa! ( taisi tänä vuonna jäädä kokonaan myöntämättä - kumma juttu eikö v:a)in?


Sopulit

Yleensä ihmiset ovat ilmeisesti sopuleita, siinä presidentti Mauno Koivisto oli oikeassa toimittajien osalta - monet heistä vain surkeita pieniä opportunisteja, oman edun tavoittelijoita, myötäilijöitä - ilman heitä natsi-saksakaan ei olisi ollut mahdollinen - Cometin tapauksessakin vain muutama hassu uskalsi asettua häntä kirjoituksillaan puolustamaan, ja ottamaan vastaa sen mitä siitä hyvästä vastaansa sai - koko maa jonkinlaisen joukkopsykoosin vallassa. Ihme jengiä

Juristeria vs. muu substanssi


- Mitä ne ny olikkaa - ihmisoikeukksii? Joo niitä just.


Väitän, ettei meillä edes ole sellaisia juristeja jotka tämän yhteiskunnallisen kuvion osaisivat ja tuntisivat - heillä on ollut muuta tointa - olen keskustellut aika monenkin kanssa, eräänä heistä mm. ns hedelmöityshoitolain laatinut oikeusministeriön lainsäädäntöjohtaja Tiina Astola.

Juristit kyllä tuntevat miten oikeuslaitoksemme toimii, mutta asiantuntemus tämän yhteiskunnallisen vyyhdin suhteen on aivan muualla - ehkä lähempänä kuin aavistatkaan ( - täällähän haisee! )


Lakiemme ja ihmisoikeussopimustemme kunnioittamista uusien lakien laatimisen yhteydessä ei voi ratkaista ( yksipuolisen ideologian ) porsaan mentäviä reikiä laeistamme etsivä juristeria ;

kyse on ihmisten ihmisoikeuksista, yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta - ei kvanttifysiikan käsittämättömistä kummallisuuksista - yhteiskunnan toimivuudesta ja hyvinvoinnista - se ei voi tulla jäämään kiinni mistään "oikeusoppineen" lainkiertämisistä ja muiden yläpuolelle asettumisesta.


Laki lopultakin on paljon yksikertaisempaa kuin juristit haluavat meille uskotella, ja meillä on koneistomme ja allekirjoitetut sopimuksemme, jotka takaavat sen, että yksittäisillä kansalaisella tulee olla mahdollisuus puolustaa laillisia oikeuksiaan, jopa ihmisoikeuksiaan - niin ikävää kuin se monista virkamiehistämme ja päättäjistämme onkin. Meillä on jopa viranomaisia joiden tehtävänanto edellyttäisi (!) sitä että he tekevät sen puolestasi.Mahdoton vaatimus

Epäilenpä, että monet kuitenkin luulevat aivan liikoja oikeuskanslerinviraston tai oikeusministeriömme lainvalmisteluosaston tasosta, oikeuskanslerikaan ei kuitenkaan osaa vastata kuin "luonnon oikeudella". Ei ollut lainsäädäntöjohtaja Astolakaan kopea kun hänen laatimastaan laista hänelle huomautin - sen laittomuudesta, kiltisti kuunteli - jotenkin tuli sellainen olo kuin olisi ollut häpeissään.

Mutta laillisuusvalvonnan suhteen kaikki on päätetty jo etukäteen - ellei sitten nouse poliittista myrskyä - joka taas on mahdollista saada aikaiseksi vain osallistumalla keskusteluun ja olemalla aktiivinen asiassa. Ja vaatimalla lakiemme kunnioitusta - sellaista vaatimusta on mahdotonta torjua! ( kätevää! ) eipä niitä näytä muuten kunnioitettavan - edes lain laadinnassa, ei tipan tippaa.Kummaa jengiä

Hedelmöityshoitolakiesitys nyt jos jokin on ihmisoikeussopimusten vastainen, eipä asiasta juuri voi olla epäselvyyttä, samoin niin myös Perustuslakimme ( etenkin 6 § ), kuin Lakimme naisten aja miesten välisestä tasa-arvosta ( etenkin 7 § )

Myös rikoslakimme kriminalisoi "virkatehtävässä tai julkisessa asemassa" "sukupuolen perusteella" "syrjinnän". ( 11 luku 9 § ) Huom. oikeusministeri ja oikeusministeriö!Silmät syvältä suljetut

Silti kukaan ei tuntunut kiinnittävän hedelmöityshoitolakiesityksen laittomuuteen mitään huomiota - joten aloin meluamaan asiasta vähän joka puolella - Hesarikin lopulta julkaisi kirjoitukseni tästä laillisuusnäkökulmasta, painetunkin sanan puolella, kun kyselin miksei millään mennyt läpi - ensimmäisen kerran tuosta laillisuusnäkökulmasta yritin jo pitkälti yli vuosi sitten - sanoivat vielä viime talvena, että kun kukaan ei ollut sellaista näkökulmaa heille esittänyt! Julkaisivat sitten lopulta - aiemmin heillä oli kyllä ollut lehdessä jopa kirjoituksia joissa perustuslakimme sisältöä oli väärennetty, kirjoitus jossa perustuslakimme yhdenvertaisuuspykälästä sen manitsema ensimmäinen määre, jonka perusteella syrjiminen on kiellettyä, "sukupuoli", oli otettu pois ja tilalle laitettu "sukupuolinen suuntautuminen"!

Käsittämätöntä porukkaa meillä - lakiesitys joka on monilta osin, ei pelkästään sisällöltään vaan jopa sanasta sanaan laiton ja eikä yksikään oikeus"oppinut " ymmärrä asiasta edes huomauttaa.
Sitten joku vääristelee perustuslakiamme valtakunnan ykköslehdessä - ei vastakirjoituksia oppineilta. Kummaa jengiä.


Ei anna laillisuusvalvonnan näkökulmasta syytä mihinkään toimiin


"Mutta laillisuusvalvonnan suhteen kaikki on päätetty jo etukäteen - ellei sitten nouse poliittista myrskyä "

Tarkoitin tuossa oikeuskanslerin osuutta, en tietenkään eduskunnan, joka on tässä asiassa paljon vartija, kanslerimme kun ei varmasti puuttuisi asiaan vaikka joku älyäisi ehdottaa, että lapsia voitaisiin tuottaa jonkun hampurilaisketjun raaka-aineeksi. - "Ei anna laillisuusvalvonnan näkökulmasta syytä mihinkään toimiin".
Kun ei niin ei, kaikki on hienosti. - Yksi hampurilainen kiitos!

a -antaa syytä toimiin:


Lakia naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta rikkoneet
( ja rikoslakia 11 luku §9 )
Tutkintapyyntö tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovista


On ollut vain minun laiskuuteni ja kauniiden ilmojen syytä, etten ( vielä? ) ole käynyt tekemässä tutkintapyyntöä tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovista, ja niistä muistakin "tasa-arvo"puljuista, Jouni Varankaa tietenkään unohtamatta - yhtenä pahiten virkatehtävänsä ja tehtävänantonsa unohtaneista ja Lakia naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta rikkoneista.

Näin nuo elimet eivät voi missään tapauksessa jatkaa. Tämä nykyinen pelleily kyllä loppuu ajallaan - kunhan säät huononevat.


Epätasa-arvovaltuutettu

Ns. tasa-arvovaltuutettumme pyrkii viimeiseen asti välttämään lausuntoja aiheisiin jotka paljastaisivat toiminnan todellisen tarkoitusperän ja luonteen, eli juuri päinvastaisen toiminnan kuin mitä hänen tehtäväkseen laissa tasa-arvovaltuutetusta on määritelty. Hän kai lukee sen laiksi epätasa-arvovaltuutetusta. Mutta ihmekös tuo kun hallituksen lakiesityksessäkin sanotaan, että ihmisiä ei suinkaan saa asettaa eriarvoiseen asemaan sukupuolen perusteella - mutta sukupuolten eroavaisuuksista johtuvista syistä saa kyllä!

En tiedä itkeäkö vai nauraa, mutta huomenna marssin ehkä poliisilaitokselle.


Lapsiasiavaltuutettu
Kuin sukassa

- eikä kuulunut hiiskaustakaan YK:n yleissopimuksesta lapsen oikeuksista

LAPSIASIAVALTUUTETUN TEHTÄVÄNANTO

( lapsiasiavaltuutetun omien sivujen mukaan )
lähde:http://www.lapsiasia.fi/Resource.phx/lapsiasia/perustietoa/index.htx


"Lapsiasiavaltuutetun tehtävät ja valtuudet

8.3.2006
Lapsiasiavaltuutettu edistää lapsen edun ja oikeuksien toteutumista yleisellä päätöksenteon ja lainsäädännön tasolla. Hän toimii yhteistyössä toisten viranomaisten, järjestöjen, lapsitutkimuksen sekä muiden lapsiasioita käsittelevien tahojen kanssa. Pyrkimyksenä on myös parantaa lapsipolitiikan toimijoiden keskinäistä koordinaatiota.

Lapsiasiavaltuutettu arvioi lasten oikeuksien toteutumista suomalaisessa yhteiskunnassa sekä seuraa lasten ja nuorten hyvinvointia ja elinolosuhteita.

Valtuutettu seuraa lainsäädäntöä ja muuta yhteiskunnallista päätöksentekoa lapsinäkökulmasta. Tärkeänä tehtävänä on kehittää päätösten lapsivaikutusten arviointia.

Valtuutettu tekee havaitsemistaan epäkohdista aloitteita sekä antaa lausuntoja, neuvoja ja ohjeita lapsia ja nuoria yleisesti koskevissa asioissa.

Valtuutettu pitää yhteyttä lapsiin, nuoriin ja lasten parissa työskenteleviin sekä välittää heiltä saamaansa t
Euroopan Ihmisoikeus Tuomioistuimenietoa päätöksentekijöille.

Lapsiasiavaltuutetun erityisenä tehtävänä on edistää YK:n lapsen oikeuksia koskevan yleissopimuksen toteutumista sekä siitä tiedottamista Suomessa."Kuin sukassa

Vaan mitä tekeekään lapsiasiavaltuutettumme Maria Kaisa Aula kun Suomen hallitus esittää YK:n yleissopimusta lapsen oikeuksista rikkovaa uutta lainsäädäntöä?

- Ei mitään. Hän ei pukahdakaan. Hän ei tee yhtään mitään. Ei mitään, vaikka hänellekin on asiasta kyllä moneen otteeseen huomautettu - eikö hänen tehtävänantonsa, vastoin hänen omien sivujensa kertomaa, ollutkaan seuraava: "Lapsiasiavaltuutetun erityisenä tehtävänä on edistää YK:n lapsen oikeuksia koskevan yleissopimuksen toteutumista sekä siitä tiedottamista Suomessa."
?

Kun kaikki olivat oppineet ketkä ovat hirviöitä


Poliitikkomme ja lasten ihmisoikeudet

Ihmiskauppaa - palkkiona ääniä


Kysyttäessä, monet poliitikkomme kyllä saattavat yksityisesti myöntää, että lasten ja isien kohtelu ei ole kohdallaan tässä maassa, mutta mitään ei tehdä asian eteen, ei tikkua ristiin - sen sijaan on mukavaa kirjoitella vaikkapa kymmenettä tuhannetta poliittisesti korrektia kirjoitusta "miesten väkivaltaisuudesta perheessä" - eli vaikuttaa juuri vastakkaiseen suuntaan - heikentäen edelleen isien ja lasten mahdollisuutta saada tiukan paikan tullen vähääkään oikeutta tässä maassa, leimaten isät täysin perusteettomasti joksikin hirviöjoukoksi josta on hyväkin saada lapset erilleen - vaikkapa sitten kätevästi "tasa-arvoisen" ja "rakastavan", lapsen ihmisoikeuksilla pilkkaa tekevän "hedelmöityshoito"lain voimin.


Mitä väliä


Mitä väliä todellisesta maailmasta ja sen tapahtumista - kunhan vain oma äänestäjäkunta on ennakkoluuloineen samaa mieltä - ja onhan se, on oppinut tuhannennen samansisältöisen kirjoituksen kohdalla - sellainen kirjoittelu myy myös hömppälehtiä hienosti, kun kaikki ovat oppineet ketkä ovat hirviöitä. Niitä on hyvä sitten yhdessä kauhistella.


kauppatavaraa


Eikö eräitä suomalaisia poliitikkoja ja "journalisteja" yhtään hävetä se miten he lapsia nyt kohtelevat - kuin kauppatavaraa - siis todellista ihmiskauppaa - palkkiona ääniä, ja oma lehmä ojassa, vaikka kovaan ääneen ihmiskaupasta muissa yhteyksissä puhuvat.The Land of Thousand, well - Losers

Erinomainen asia on että Strasbourgista tuli Suomelle nyt tuomio. Tietenkin senkin piti tulla maan rajojen ulkopuolelta - niin tyypillistä tälle Tuhansien Vätysten Maalle.PS.

Kun susi tulee tulee oikeasti

Saatoin erehtyä viime viikolla kommentoimani Maria Guzeninan kolumnin kertomuksen aitouden suhteen - on enää vaikeaa erottaa kun susi tulee oikeasti.

Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut loukata, vaan vain tuoda esiin se kuinka vääristyneestä näkökulmasta näitä asioita on yleisellä tasolla lehdistössä yleensä käsitelty - tulee mieleen että se on aivan tietoista toimintaa - toisten poliittisten tarkoitusperien ajamiseksi.
Esim. keskustelussa tuosta hallituksen esittämästä hedelmöityshoitolaista on usein esitetty ajatus siitä, miten onnellisista onkaan kun lapsen ei tarvitse elää kauheassa "väkivalta-insesti -päihde-ydinperheessä", eikä tuntea isäänsä, eli niin kaukana todellisuudesta oleva väite kuin vain mahdollista, tilastojen ja tutkimuksen valossa.
POIKANI

Kun oma poikani oli kuuden vanha, hän närkästyi lasten elokuvassa olevaa asetelmaa, jossa poika pelkäsi isäänsä:

"Tää on ihan älytöntä - Hei isi tuu kattoon! Mitä järkeä tossa nyt on, miten tuo poika muka isäänsä voisi pelätä?"Olen vain lopen kyllästynyt tähän sukupuolisfasistiseen isien ja lasten välisen suhteen alentamiseen ja likaamiseen - alistamiseen. Ja niinpä olen ajatellut asialle jotain tehdäkin, ja teen. JURISTERIA

ystävällisesti
antti heiskala


........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE
.