LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala
5.9.2009Lakisääteistä feminismiä


her careless talk  eli lakisääteisiä ihmisoikeusrikoksiaLakisääteistä feminismiä  - eli lakisääteisiä ihmisoikeusrikoksia"Jos minä olisin suomalainen mies Suomessa niin vaatisin tasa-arvovaltuutettujen viraston lopettamista/supistamista sekä miehityksen vaihtamista nykyaikaisempiin mies- ja naishenkilöihin!"  

( lainaus Aamulehden palstaltaSiponinjo
  )Vaan mitä hyötyä tällaisista vaatimuksista on, kun fundamentalistisen feminismin paineen alle tukehtunut 'vapaa' tiedonvälityksemme ne täysin järjestelmällisesti vaikenee.

Olemme keskellä valtavirta-feminismiä, lakisääteiseksi feminismiksikin kutsuttua totalitaritarismia: valtiofeminismiä - ihmisoikeusrikoksiin yllyttävää, mm. lapsia ja heidän isiä vastaan agitoivaa ja toteutettua valtion toimintaa. Siis selkeästi rikollista valtion toimintaa.

vrt. "Hedelmöityshoitolaki" ja  "Tulta munille" - Anne Moilanen, "Kuolema heterokulttuurille" - Akuliina Saarikoski ja Yleisradio. Hesarin lukemattomista annemarisipilöistä puhumattakaan.
Vertaa tätä sitten vielä esim. edellisessä kommentissani  ( huom. tällä sivulla  tuo kommentti alempana ) mainitsemieni opportunististen älypäiden kirjoittamiseen. uhhuh.


Täsmälleen tuollaisia vaatimuksia, mm. tasa-arvoelimiemme suhteen, olen esittänyt jo vuosikaudet, mutta kun virallinen media kaiken tämän - täysin aukotta - vaikenee, niin mitään ei asialle tapahdu. Näin ollen, olenkin siirtynyt sellaiseen toimintatapaan, joka tämän vaikenemisen sitten väkisin ainakin Internetissä läpäisee. Tutustumalla kotisivuihini huomaatte mistä on kyse.

Toivoisin, että näitä vaatimuksia uskaltaisi esittää edes muutama muukin, niin vaikeneminen ei olisi yhtä helppoa.

Alla linkki erääseen hyvin valaisevaan esimerkkiin tavasta jolla Suomen valtio toimii:
 ( siis jopa ihmisoikeussopimuksia väärentäen, presidentti Tarja Halosen ja koko muun valtiojohdon ollessa tästä kaikesta täysin tietoinen, presidentti Tarja Halosen ollessa tähän toimintaan todennäköisimmin jopa suoraan syyllinen, selkeään omaa etua tavoitellen toteutettuun lasta vastaan tehtyyn valtavan kokoluokan ihmisoikeusrikokseen. Kaikki luonnollisesti vaikenevat. 

Toiminnan sivutuotteena saamme sitten mm. noin 600 pysyvästi aivovaurioitunutta lasta / joka vuosi, kun lapselta piti, ihmisoikeussopimusten vastaisesti, ottaa pois hänelle Suomen valtiota juridisesti sitovalla ihmisoikuessopimuksella turvattu "oikeus oikeudelliseen suojaan / suojeluun, niin ennen syntymää kuin syntymän jälkeenkin" . )


Kantelu oikeuskanslerille YK:n yleissopimuksen lapsen oikeuksista suomennoksesta


( ja siitä mitä tästä väärennöksestä on lapsille seurannut )kukaan mitään välitä, sillä lapsella ei ole äänioikeutta,

"mies jota ei ole"
ei mies erityinen,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
.........................

Anti Heiskala
5.9.2009
Suomen setavalta  - nynnyjen kapomiesten luvattu maaTäysiä lampaita ovat, hävettää tavattomasti, niin suomalaisen miehen kuin naisenkin puolesta, etenkin median puolesta, median esiin nostamien älypäiden puolesta. Yhtäkään heistä en älyköksi kehtaisi mainita, liian pelkurimaisia, opportunistisia, mukavuuden haluisia tai jopa täysin sokeita sen suhteen mitä yhteiskunnassamme tapahtuu he ovat, heppoisia helppoheikkejä.

Otetaan nyt esimerkeiksi vaikkapa Jukka Relader, tai sensuuria rakastava Jarkko Tontti, kovin ovat miehet heppoisia, olematon kyky erottaa olennaisinta, nähdä kokonaisuuksia, mutta sitä suurempi mediamielistelyn halu, sopivainen ja sovinnainen urapyrky, täydellinen tavanomaisuus, tavallisen keski-ikäisen runoilijamiehen, Jyrki Kiiskisen, sanoin: "tavallisia suomalaisia keski-ikäisiä miehiä".  Sen verran ovat median esiin nostamat 'älyköt' näkemyksissään ja puheenparressaan kuitenkin näennäisen kriittisiä, että median hegemoninen feministitantta voi edes yrittää väittää heitä kriittisiksi. Itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa solmussa olevista lukemattomista estyneistä, mutta aggresiivisista, säännöllisesti tasa-arvoelimien palkitsemista, itseinhoisista kapomiehistä puhumattakaan. Säälittäviä opportunisteja kaikki tyynni. Mahdotonta on ymmärtää, mitä ihmettä naisetkaan voisivat tuollaisissa nynnyissä nähdä. Ehkä se ei haittaa heitä.


Suomen setavalta on vaikenevien luusereiden ja kapomiesten maa. Tästä enemmän juttua vaan sitten:

Jeff Hearn teki miehen työn - ( Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu )

miessakkien "Isyyden tueksi" -projekti - Mikko Kivinen ja Suomen tasavallan lasten presidentti


ja tuosta ( vähän juttua mm. ylen ylimielisistä femmoista ):

Hallituksen ihmisoikeuspoliittinen selonteko - ministeri Tuija Brax ja ihmisoikeusrikokset - vastineeni

Valtiota ihmisoikeusrikoksiin yllyttävät mediassaantti heiskala
www.lapsenoikeus.info..........................................................................................................................Sensuurista ja natseista:


25.8.2009  Jeff Hearn teki miehen työn -Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu

23.8.2009   
NATSIKORTTI ja muita vertauksia Jarkko Tonttikatso lisää Suomineidon morsiamesta tästä:

Tappajan nauru - "en voi suositella kenellekään Yleisradion lupamaksujen maksamista"

Suomineidon morsian - Akuliina Saarikoski ja kuolema heterokulttuurille / YLE


  Tuuliviiri yllä talon katon - Rosa Meriläinen palaa politiikkaan

Poliittinen lesbolaisuus - lesbofeminismi Suomessa - kytköksiä poliitikkoihimme

akuliina-saarikoski-on-seuraava-anne-moilanen-vihreasta-langasta-sensuroitu-keskustelu.html


LOL


LOL -ETUSIVULLE( PS.  Lähetin tämänkin postini ns. isoon jakeluuni, muista posteistani tutulle vastaanottajajoukolle, toki  tuija.brax@eduskunta.fi  itseoikeutetusti ensimmäisenä nimenä saajien joukossa, itse Presidentti-Tarja pian hänen kannoillaan, ministeri Tuija Braxin olisi muuten syytä erota, samoin ministeri Stefan Wallinin. Pressa taas joutaa linnaan.
 )lisäys:

Lakisääteinen feminismi ( Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu)
- Kevät Nousiainen - Syksy Laskiainen ja kuinka sitten kävikään - Jeff Hearn


hys-hys
    (  I don´t know nothing, I did not see or hear nothing. )


Alla kommenttini Johanna Korhosen kolumniin Hesarissa.JOHANNA KORHONEN - Kolumni: Kuka pelkää kynsilakkaa?Paha Audi-mies ja kynsilakka

Antti Heiskala | 13.9.2009 11:48

Ensin naistoimittaja pyytää miestä vertaamaan naista autoon ja sitten, kun mies tekee niin kuin nainen toivoo, saa sovinisti potkut. Hieno maa, hienot ihmiset. Ja älykkäät.

...................


mies ja lesbo

Antti Heiskala | 13.9.2009 12:00 

Johanna,

Niin, eikös se olekin sopivaa. Huutaa radiossa kuolemaa heterokulttuurille! – kuten patriarkaalisen Saarikoski-isin pikku Akuliina, hyvää palkkaa vastaan, Yleisradiossa tekee.

Sopivaa ja hienoa on myös huutaa kuinka aasinaivoiset suomalaismiehet hakkaavat ja tappavat naisia Suomessa läjäpäin. Tulta munille- Moilanen muuten vielä palkittiinkin tuosta yhteisillä rahoillamme idioottimaisesti syytämästään, valheita toistelevasta vihapropagandastaan.
........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE


.