Tarja ja mahtava joukko


Median annamarisipilät

"Pohjimmiltaan me kaikki haluaisimme olla ninamikkosia."

Helsingin Sanomien Viisas Kolumnisti ( eräs heistä ) Annamari Sipilä kirjoittaa 8.3.2009:

"Pohjimmiltaan me kaikki haluaisimme olla ninamikkosia."

"Me tavalliset ihmiset haluamme vastuunkantajia, joilla on vankka usko – oli se sitten mihin tahansa. Kaikesta näennäiskriittisyydestämme huolimatta haluamme katsoa johtajiamme ylöspäin. Suurin toiveemme on sanoa Nina Mikkosen (ja pohjoiskorealaisten) lailla, että heikkoja kohtiako, älkää nyt naurattako, niitähän ei meidän johtajassamme ole lainkaan."

- Ikään kuin nämä Hesarin annamarisipilät-rosameriläiset-johannakorhoset eivät itse olisi vuosikausia vannoneet, jankuttaneet päivät päästytysten puisevissa kolumneissaan, sellaisen ideologian nimiin, sellaisen johtajan nimiin, josta he eivät heikkoja kohtia ole löytäneet, eivät löydä. Kuin mitkäkin aasit, median annemariasipilät-rosameriläiset-johannakorhoset-sarinäreet - younameit. sokeataasit. Vähitenhän näiden mediassamme esiintyvien annemarisipilöiden tarkoittama "ninamikkonen" nykysuomalaista totalitaarista ajatusmaailmaa edustaa. Ja juuri siksihän häntä tuleekin yksinkertaisten toimittajatyttösten kilvan pilkata. Mutta tätä ei median annemarisipilä huomaa. Niin vakuuttunut hän yksioikoisesta, yksiarvoisesta, köyhästä opistaan on. Totalistaristin kuuluu nauraa ninamikkosille, ja siinä nämä mediamme idioottimaiset annemarisipilät - tultamunillemoilaset - johannakorhoset - sarinäreet - jamuurupusakki - kyllä onnistuvatkin yli odotusten.

Tökeröintä kuviossa on se, että ensin mediamme annemarisipilät järjestävät itselleen helpon uhrin mediaan kauhisteltavakseen, milloin kenenkin "mikkosen". Sitten annemarisipilät yhtenä naisena hyökkäävät tuon pahaa aavistamattoman olkiukkonsa kimppuun. Siinä kaikki. Siinä kaikki mihin he kykenevät. Vai milloin otettaisiin matsia? Ei milloinkaan. On selvää, että nämä mediamme heppoiset propagandamestarit tyytyvät tulevaisuudessakin heppoisiin olkiukkoihinsa. Heikon kimppuun on joukolla hyvä käydä. Mutta aika kehnoa se on, meinaan jos tuollaiset tultamunille-annemarisipilät elättelevät itselleen mahdollisuutta edes jonkinlaiseen itsekunnioitukseen. 

Siis kuule
median annemarisipilä, säälittävää on toimintanne, ei voi kuin todeta että te olette paljon pahempia "vahvan" johtajan, ideologian perässä juoksijoita kuin mainitsemanne ninamikkoset, juuri teidän kaltaisia pölvästejä Tulta munille toimittajia natsit tarvitsivat, ja juuri teidän kaltaisia myös fundamantalistifeministimme tarvitsevat. Ai niin mutta tehän olitte itse niitä.

 Hah, mikä juttu

erään annamarisipilän heppoinen kolumni Hesarissa


..
Median annemarisipilät

"Pohjimmiltaan me kaikki haluaisimme olla ninamikkosia."


Push-up poliitikko lottabacklund:

"Niin kauan kuin tasa-arvotyön hedelmiä käyvät deletoimassa kaiken maailman ninamikkoset ja muut, jotka ”vastaavat yhteisen linjan mukaisesti”

lisäys 13.3.2009


aina vaan lisää annemarisipilöitä,
( lukemattomista tultamunillemoilasista tai jarkkotonteista puhumattakaan - 
koska muuten saamme äänestää nämä  tultamunillemoilaset ja annemarisipilät pois mediasta? )Helsingin Sanomien Viisas Kolumnisti ( eräs heistä ) Perttu Häkkinen kirjoittaa 13.3.2009:

"Olen pitänyt Mikkosta hänen pidäkkeettömästä narsismistaan johtuen eräänä Suomen epäsympaattisimmista ihmisistä.
Siksi ilahduinkin kuullessani hänen paluustaan televisioon"


, tuon kirjoittaja oli siis joku hesarin perttuhäkkinen.


Kuten sanottua, yhdessä on hyvä käydä heikon kimppuun. Eiku olkiukot roihuamaan, ja mieli on lämmin.
antti heiskala