LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
 8.2.2007

----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: leena.luhtanen@om.fi ; tuula.haatainen@stm.fi ; presidentti@tpk.fi ; johannes.koskinen@eduskunta.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; tiina.astola@om.fi ; tytti.solantaus@stakes.fi ; vappu.taipale@stakes.fi ; sirpa.taskinen@stakes.fi ; vlaunis@utu.fi ; heta.gylling@helsinki.fi ; niina.laajapuro@amnesty.fi ; pentti.kotoaro@unicef.fi ; Inka Hetemäki ; irja.avonius@ykliitto.fi ; paivi.hirvela@om.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; Tomi Timperi ; varanka@mappi.helsinki.fi ; ben.zyskowicz@eduskunta.fioras.tynkkynen@eduskunta.fi ........................... Cc: tuula.tamminen@pshp.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hannele.torronen@etu.inet.fi ; helena.hiila@vaestoliitto.fi ; raisa.cacciatore@vaestoliitto.fi ; maarit.tastula@yle.fi ; matti.virtanen@yle.fi ; susanne.paivarinta@yle.fi ; ruben@moskito-tv.fi ; kari.tervo@tarinatalo.fi ; satu.miettinen@yle.fi ; jan.andersson@yle.fi ; mika.pettersson@stt.fi ; hs.paakirjoitus@sanoma.fi ; hs.politiikka@sanoma.fi ; hs.kotimaa@sanoma.fi ; hs.kulttuuri@sanoma.fi ; hs.sunnuntai@sanoma.fi ; hs.kuukausiliite@sanoma.fi ; nyt@sanoma.fi ; hs.tanaan@sanoma.fi ; janne.virkkunen@sanoma.fi ; reetta.merilainen@sanoma.fi ;........................@sanoma.fi ; kari.kivela@iltalehti.fi ; Juhaveli.Jokinen@iltalehti.fi ; petri.hakala@iltalehti.fi ; matti.apunen@aamulehti.fi ; kari.hokkanen@ilkka.fi ; sinikka.valikoski@etelapohjanmaa-lehti.fi ; jorma.hernesmaa@esaimaa.fi ; risto.uimonen@kaleva.fi ; juha.tolonen@kaleva.fi ; isto.laaksonen@satakunnankansa.fi ; juha.luotola@satakunnankansa.fi ; max.arhippainen@hbl.fi ; barbro.teir@hbl.fi ; henri.forss@hbl.fi ; tapani.ruokanen@kuvalehdet.fi ; ismo.silvo@yle.fipaivi.istala@yle.fi..................@mtv3.fi ; ...............@nelonen.fi ;..........@unicef.fi ........................@ykliitto.fi ; ...................@amnesty.fi ; amnesty@amnesty.fi ; ........................; eric.comet@gmail.com ; maria.guzenina@kolumbus.fi ; nina.af.e@kolumbus.fi ; j...............@stm.fi ;...............i@stakes.fi ; ..........@pakk.poliisi.fi ; marja.vuento@poliisi.fi ; ..............@poliisi.fi ;.............@om.fi ; .............@om.fi ; ralf.sund@sttk.fi ; jari.sarasvuo@trainershouse.fi ; ;...................................;
olli.haapala@utu.fi ; vlaunis@utu.fi ; heta.gylling@helsinki.fi
Sent: Thursday, February 08, 2007 12:47 PM
Subject: Oikeusturva-vaalilista / kansanedustajaehdokas Antti Heiskala / Uudenmaanläänin vaalipiiri / - "Kansanedustajat julistautuivat feministeiksi" / HS- keskustelut

Oikeusturva - vaalilista
Uudenmaanläänin vaalipiiri
kansanedustajaehdokas
Antti Heiskala
8.2.2007HS keskusteluista:

Kansanedustajat julistautuivat feministeiksiUseat eduskuntapuolueiden kansanedustajat ja ainakin yksi ministeri ja yksi puoluesihteeri julistautuivat keskiviikkona feministeiksi. Uuden feministisen aloitteen allekirjoittaneet poliitikot vaativat työn ja perheen yhteensovittamisen helpottamista, vanhemmuuden kustannusten jakamista kaikkien työnantajien kesken, samaa palkkaa samasta työstä, isyyden tukemista ja naisiin kohdistuvaan väkivaltaan puuttumista.

Lue lisää:   Helsingin Sanomat 1.2.2007 0:00
 


..................................................................................................

Alla omat kommenttini kyseiseen Helsingin Sanomien keskusteluun. Kuinka jo toivonkin "feministisen aloitteen" allekirjoittaneita kansanedustajia mukaan avoimesti käytävään yhteiskunnalliseen debattiin näistä meitä kaikkia hyvin lähelle tulevista asioista. Toivon vastauksia puheenvuoroihini etenkin lasten ihmisoikeuksien näkökulmaa painottaen. 
 
Muistutanpa vielä, että kuukauden päästä kisailemme samoissa koitoksissa, joten vastineita olisi hyvä jo alkaa viilailemaan, eikö vain. Tervetuloa!
Feminismiä eli "tasa-arvoa"
Antti Heiskala  |  4.2.2007 16:21


Lainaus tiedotteesta:

"Tiedote 29.1.2007

Kärkipoliitikot feministejä - Suomen feministinen aloite julkaistaan 31.1.

Feministipoliitikot ovat päättäneet julkaista feministisen aloitteen 31.1.2007. Feministinen aloite tarkoittaa sitä, että sen takana olevilla kansanedustajilla, ministereillä ja muilla kärkipoliitikoilla on halu ajaa sukupuolten välistä tasa-arvoa entistä voimakkaammin ja julistautua feministeiksi julkisuudessa.

"Miesten ja naisten välinen epätasa-arvo näkyy kaikilla elämänalueilla myös politiikassa ja siksi on tärkeää edistää feminismiä eli tasa-arvoa. Feministipoliitikot puolueesta riippumatta painottavat vahvasti vanhemmuuden jakamista ja keskeisin keino tähän on vanhemmuuden kustannusten tasaaminen" toteaa kansanedustaja, eduskunnan naisverkoston puheenjohtaja Heidi Hautala."

- Ihan niin kuin juuri syksyllä tehtiin! Mitenkäs se taas olikaan?
Se oli aivan samojen tyyppinen mielestä näin:


Ei lapsi isää tarvitse, vaan yksinäinen nainen, lesbo isättömäksi tehtävän lapsen!


.....................................................................................
"Feminismin tavoite" / Annika Lapintie
Antti Heiskala  |  4.2.2007 16:28


tiedote jatkuu:

"Miesten ja naisten välisen epätasa-arvon ilmentymä on myös parisuhdeväkivalta. Väkivaltaan liittyy edelleenkin häpeää ja muita asioita, jonka takia väkivallan uhriksi jäämisestä ei haluta kertoa julkisesti -- ei edes viranomaiselle" kansanedustaja ja Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Annika Lapintie nostaa esiin feminismin yhden tavoitteen. "

- mutta: tilastoa / Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos: "Ajanjaksolla surmattiin kaksikymmentäviisi alle 15-vuotiasta lasta, neljätoista poikaa ja yksitoista tyttöä. Heistä viisitoista (60 %) oli joutunut äitinsä ja yhdeksän (36 %)isänsä surmaamaksi, yksi (4 %) sai surmansa Myyrmannin pommi-iskussa." (1.6.2002 - 31.12.2005 )

- eli 3,5 vuoden aikana äiti tappoi lapsensa 15 tapauksessa, isä 9 tapauksessa.

Mutta mitenkäs se oikein olikaan? Nyt muistankin, se oli näin:


"Ei lapsi isää tarvitse, vaan yksinäinen nainen, lesbo isättömäksi tehtävän lapsen" .... ja tästä oli sitten tehtävä oikein "tasa-arvoa" kuvastava laki.

................................................................................
Tiedettä Rahkosen Repen häkistä
Antti Heiskala  |  7.2.2007 23:12


Turun yliopiston perinnöllisyystieteen dosentti Olli Haapala kirjoitti Hesarin pääkirjoitussivulla ( 29.1.2007) :

"Lapsen elämän kannalta sosiaalinen isyys on ratkaiseva ja biologinen isyys on biologisesti ja yhteiskunnallisesti vain sitä, että lapsen vanhemmat ovat ihmisiä."

Tätä tietoapa tieteeltä olinkin odottanut, harvoin sitä mitään näin nerokasta, edes Asiantuntijoilta, saa lukea: "biologinen isyys on biologisesti ja yhteiskunnallisesti vain sitä, että lapsen vanhemmat ovat ihmisiä"

- Että lapsen vanhemmat ovat ihmisiä! Kas vain kun perinnöllisyystieteen dosentti oli tuonkin huomannut.

Välillä pitää kuitenkin aivan nipistää itseään, että ymmärtäisi ovatko nämä Hesarin pääkirjoitussivulla hedelmöityshoitolaista kirjoittaneet "lääketieteellisen etiikan asiantuntijat" ( Veikko Launis ), "käytännöllisen filosofian asiantuntijat" ( Heta Gylling ) ja "perinnöllisyystieteen dosentit" ( Olli Haapala ) itse ihmisiä ollenkaan, vai onko heidän vanhempansa kuitenkin mahdollisesti vaikkapa sieltä Rahkosen Repen häkistä peräisin, tuskinpa mitään eroa kirjoitusten tasossa ainakaan olisi.

Jotenkin tuntuu kuin Hesari olisi ollut häpeissään ja pesemässä omia käsiään, omaa vastuutaan lapsille nyt jo lainsäädännön tasolla tehdystä ihmisoikeusloukkauksesta, laittamalla jälleen tuollaisen täyden tomppelin kirjoittamaan ikään kuin perustelut lapsia vastaan tehdylle rikokselle, vielä näin jälkikäteenkin.

....................................................................................

Rosvoa ja poliisia
Antti Heiskala  |  7.2.2007 23:16


lisää ... Feminismiä eli "tasa-arvoa"
 

Ja pihaan kaarsi Rikollisauto tuli pillit huutaen...
 
Niin sanottujen tasa-arvoviranomaistemme kokoonpano - sukupuolijakauma - onko se todellakin elimien nimen mukainen?

En usko, että koko Suomessa edes on toista yhtä sukupuolisyrjivää työpaikkaa kuin "Tasa-arvovaltuutetun toimisto" tai "Tasa-arvoyksikkö". Jos edes tätä ei huomata, niin mikä sitten huomataan? Mitä pienintäkään järkeä tässä suomalaisessa "tasa-arvo"asetelmassa oikein on.

Huomaisivatkohan nuo ihan itse itseään varten keksimäänsä "tasa-arvoa" julistavat valtion palkkalistoilla olevat tädit ja heidän hännystelijänsä mitään outoa edes siinä, jos vaikkapa poliisiauton ovessa lukisi "Poliisi", mutta sitten sisällä kuitenkin istuisi vain rikollisia - ajellen tuolla "poliisi"autolla pillit soiden lain kunnioitusta maassamme ylläpitämässä? Tai huomaisivatko he mitään outoa jos oikeat poliisit ajelisivat autolla jonka ovessa lukisi "Rikollinen". Enpä usko.

...................................................................................


"oikeaa tietoa" seksuaalisuudesta:
Antti Heiskala  |  7.2.2007 23:52


eli se, että "heteronormatiivisyydestä on luovuttava"

... etenkin lisääntymisessä....vihreiden "periaate"ohjelma:

http://www.vihreat.fi/ periaateohjelma

Samaa sukupuolta olevien avoparien ja rekisteröityjen parien tulee saada vastaavat oikeudet sisäiseen ja ulkoiseen adoptioon, hedelmöityshoitoihin, juridiseen vanhemmuuteen ja tulonsiirtoihin kuin eri sukupuolta olevilla pareilla.”

”Varhaiskasvatuksessa ja koulussa on arvioitava toimintasuunnitelmien sukupuolivaikutukset, luovuttava heteronormatiivisista oppisisällöistä ja opetettava oikeaa tietoa seksuaalisuudesta ja sukupuolivähemmistöistä.”

....ja niinhän se oli, että "sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio", ja perinnöllisyystieteen erityisasiantuntijan mukaan selvää myös on, että "biologinen isyys on biologisesti (ja yhteiskunnallisesti) vain sitä, että lapsen vanhemmat ovat ihmisiä"

Sukupuolen puolestaan määrittää tarkasti naistutkimuksen asiantuntijat Taampereelta, ja feministinen aloite, tietysti Tarja Halosen, Tuula Haataisen ja Tarja Cronbergin kanssa yhdessä, Rahkonen heidän kerkevänä ja tarkkana apurinaan, Minna Sirnö aivan kintereillään - sitten he antavat "oikeaa tietoa seksuaalisuudesta", siis sen, että "heteronormatiivisyydestä on luovuttava"... etenkin ihmisen lisääntymisessä....

... sillä "sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio", eikä "biologinen sukupuoli" vaikuta ihmisen ominaisuuksiin tai toimintaan mitenkään... aina välillä sopivasti vain... vaan tämän tekee hedelmöityshoitolaki ja asevelvollisuus yhdessä.
 

How convenient!


...................................................................................
Näin se käy, teinipoika Vanhanen.
Antti Heiskala  |  7.2.2007 23:56Tamperelaisen radikaalilesbofeministisen opinahjon kukkeimpia tuloksia:

Ensin miehestä - syyllisestä - tehdään mustamaalaavaa "tutkimusta" naistutkimuksen laitoksella ja sen alistamana toimivan "kriittisen" miestutkimuksen parissa, ja kas kummaa, kritiikin aihetta miehestä löytyi kuin löytyikin! - Syyllisiä ovat kaikki, kuin juutalaiset aikoinaan. Mukavaa tutkimusta feministisen aloitteen kansanedustajien kovaan käyttöön.

Ajetaan mies ulos perheestä - häntä nyt ei tarvitse "tasa-arvossa" edes hänen omat lapsensa. Päin vastoin. Tehty tutkimus todistaa tämän.


Sitten sanotaan vielä paremmaksi vakuudeksi, että "perinteinen ydinperhehän on jo käytännössä hajonnut ", nyt siis perusteeksi sille, kun kerrotaan, ettei lapsikaan minkäänlaista isää tietenkään tarvitse, vaan että lapsen maailmaa ja hänen ihmisoikeuksiaan voi muovailla kuinka vain huvittaa. Tämän tiedon kertoo meille osaava sukupuoliasiantuntijalesbo, kuten esimerkiksi tyypillisesti juuri tasa-arvoviranomaistemme puheissaan suosima Sheila Jeffreys.
Ja totiset suomalaiset juntit ottaa tämän kaiken totena, aivan oikean asiantuntijan lausumana. Mitään ongelmaa ei tällaisessa asenteessa ole. Ei pienintäkään. Päädytään sitten siihen, että kun mies kirjoittaa kirjan isänsä tappavasta pojasta, sama väki valitsee hänet "tasa-arvoministerin" johdolla Vuoden isäksi !  Näin se käy, muutama viikko sen jälkeen kun lapselta on ensin kielletty isä jo laissa.


Näin ollaankin päädytty uutta ennakkoluulotonta aikaa edustavaan ei -"heteronormatiiviseen" maailmaan, jota Suomessa etenkin "vihreät" ajavat, samalla kun tilailevat jonkun miehen sukusoluja itseensä ruiskutettaviksi - tämän he mainitsevat rakkaudeksi lasta kohtaan, siis sen, että he kieltävät lapsilta isän jo lähtökohtaisesti, hyväksikäyttävät miestä, vaativat tällaisen oikeuden lakiin, ja saivat, ääliöiden Suomessa. Toiminta on tietenkin rikollista etenkin lasta kohtaan, mutta siitäkö välittäisi edes Susaniensa perässä juokseva teinipoika-pääministerimme. Ehei! mitäpä tuollaisesta, ei se mediaakaan kiinnosta.
 
 

vaaliriemua ja kevättä jo rinnassa,
aina aurinkoisesti,
 
Oikeusturva -vaalilistan
puolueisiin sitoutumaton
kansaedustajaehdokas
 
 isä :a]
antti heiskala

........................................................

LOL


LOL -ETUSIVULLE.