LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle


.

 Antti Heiskala
20.10.2007

Oikeusministeri Tuija Braxia huolestuttaa Helsingin Sanomat:

"Totaalikieltäytyjälle 196 päivää vankeutta Lahdessa"
"Yhdenvertaisuus huolettaa oikeusministeri Braxia"


Vaan mikä yhdenvertaisuudessa oikeusministeri Tuija Braxia (Neonvihreät) todellisuudessa huolettaakaan. Otaksun, että eniten huolettaa se mistä hän ei puhu:

Huolettaako oikeusministeri Braxia siis tosiasiassa kaikkein eniten se, että entä jos sukupuolia kohdeltaisiinkin Suomessa oikeasti tasa-arvoisesti, edes lain edessä, ja että myös hänen itsensä edustamallaan sukupuolella olisi samat velvollisuudet ja vain samat oikeudet kuin toisellakin?

Huolettaako oikeusministeri Braxia oikeasti se, että mitäpä jos sukupuolten välinen tasa-arvo, ja yhdenvertaisuus lakien edessä, todella oikeasti merkitsisikin jotain tässä maassa? Silloinhan niin oikeusministeri Brax, kuin myös puolustusvoimiemme ylipäällikkö Tarja Halonen, olisivat olleet, linnatuomiolla uhalla, pakotetut "miehistä väkivaltaa" edustavan koneiston, armeijan, riveihin, tai muutoin suorittamaan vastaava velvollisuus yhteiskunnalle.

Tästä aiheesta vielä miesten liian edullisiksi mainittuihin parturimaksuihin verrattuna vain pikku huomio: Tämä vain miehille, vain sukupuolensa perusteella syrjittynä, sälytetty ns. "yleinen" asevelvollisuus, siis pakko miehille, linnatuomion uhalla - ( tässä, yllätys yllätys! - tuo muutoin armaiden tasa-arvosiskojemme, ilmeisesti usein lesboutensa vuoksi, kovin kavahtama "biologinen sukupuoli" onkin taas kovin voimissaan! ) - edustaa miehiltä saamatta jäävää noin 1/30 osaa koko iän aikana kertyvistä ansioista.

Yksikään tasa-arvosiskomme ei hiiskahdakaan tällaisesta pikku asiasta surullisen sukupuolisyrjintään erikoistuneen apartheid-tasa-arvon Suomessamme. Kaikkein viimeiseksi niin tekevät nuo tasa-arvon nimissä todellisuudessa vain räikeää sukupuolisyrjintää aina vain lisäävät ja sitä järjestelmään, jopa lakeihimme, ajavat viralliset, käytännössä ( tosin vain lakiemme mukaan ) rikolliseen Syrjintään virkatoiminnassaan syyllistyvät, ns. "tasa-arvoelimet" ( sekä heidän kanssaan päivänvaloa kestämätöntä yhteistyötä tekevät rakkaat "sukupuolitutkimus"-"asiantuntijamme" ).Lisää "yhdenvertaisuutta" ja "tasa-arvoa" "oikeusministeri" Braxille:

Helsingin Sanomat kirjoitti:

"Totaalikieltäytyjälle 196 päivää vankeutta Lahdessa

Lahden käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona tamperelaisen opiskelijan kuudeksi ja puoleksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen asevelvollisuudesta kieltäytymisen takia."


Miten oikeusministeri Tuija Brax näkee Suomen kansalaisten yhtäläisten ihmisoikeuksien ja sukupuolten välisen tasa-arvon tässä toteutuneen?

Käsittääkseni "oikeusministeri" Braxin itsensä edustama sukupuoli saa maassamme hyvin harvoin vastaavan tuomion edes lapsensa vakavasta pahoinpitelystä tai surmaamisesta.
Braxia huolestuttaa yhdenvertaisuus:

Rakas Rahapussi ja lapset

Mikä muuten sitten estääkään naisille yhtäläisesti pakollisen siviilipalvelun, vankilan uhalla, yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti, tietenkin, kun nyt, kuinka ollakaan, taas löydetäänkin biologiasta - yllätys yllätys, jälleen - muka syy siihen ettei armeija sopisi naisille. Ja kuinka ihmeessä armeija sitten sopii sinne vapaaehtoisesti, toki pikkuisen paremmalla päivärahalla tietenkin, meneville naisille?

Oli miten oli, sopisiko naisille sitten, tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti, vankila, jos ei siviilipalvelukaan heiltä onnistu?


Muuten, jos ja kun ihmisiä asetetaan räikeästi eri asemaan ja Syrjitään vain sukupuolensa vuoksi ( nyt siis "biologiaan liittyvistä syistä" ... hohhoijaa: kun sukupuolen perusteella syrjiminen on kiellettyä... ja edelleen, millä muulla tavalla tässä nyt sukupuoli määräytyykään kuin biologisesti? ) niin miksi ihmisiä ei sitten saisi, aivan yhtä lailla, aivan yhdenvertaisesti, asettaa eri asemaan, täsmälleen samasta syystä: "biologiaan liittyvistä syistä" joka paikassa?

( välihuomautus: Suomen valtio on tässä asiassa yksinkertaisesti täydellisessä henkisessä vararikossa )

Mitä ihmeen virkaa lailla naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta ylipäänsä on jos ja kun ihmisiä saa syrjiä kuinka räikeästi tahansa "biologiaan liittyvistä syistä" - silloin kun syrjittävä on mies.Rakas Rahapussi - ja lapset, mikä rasite

Palkansaajien tutkimuslaitoksen projektitutkija Jenni Kelokumpu ja Elinkeinoelämän Tutkimuslaitoksen tutkija Sami Napari toteavat Taloussanomissa julkaistussa artikkelissa, että "Suomessa lapsilla on merkittävä negatiivinen vaikutus naisten palkkoihin" ja että "Isien pakoilu lastenhoidosta heikentää äitien palkkaa. Tutkijoiden mielestä palkkaeroa on vaikea kaventaa, elleivät isät osallistu nykyistä enemmän lastenhoitoon."


Vaan entäs tuo "yhdenvertainen" ja "lasten, miesten ja naisten lainmukaisen tasa-arvoisuuden suhteen aivan täysin tinkimätön" hedelmöitys"hoito"laki?

Kuinkas näiden laittoman "lain" voimin hylätyksi määrättyjen lasten isät laitettaisiin viettämään aikaa yksinäisten naisten ja lesboparien käyttöön siittämiensä lastensa kanssa, jottei vaan yksinäisen naisen ja lesboparin rahapussi jäisi pieneksi ukkojen siittämien lasten takia. ?

( välihuomautus: Suomen valtio on tässä asiassa yksinkertaisesti aivan täydellisessä henkisessä vararikossa )

Mitäpä "oikeusministeri" Brax tähän sanoo?kirjoitettu lasten oikeuksien ja tasa-arvon roistovaltiossa
20.10.2007
antti heiskala
www.lapsenoikeus.infoPS. Catoa mukaillen: Olen muuten sitä mieltä, että valtiollisessa "Tasa-arvoyksikössä" "miehiin ja tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä vastaava" ja maallemme tyypillisesti luonnollisestikin siis mm. isien oikeuksien liikettä "antifeminitisenä", "taantumuksellisena" ja "poliittisesti vaarallisena" pitävä erikoistutkija Jouni Varanka on erotetteva välittömästi tehtävistään, lukemattomien tehtävänantonsa vastaisten toimiensa, siis tekemiensä räikeiden virkavirheiden vuoksi........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.
.