LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
9.10.2007

----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: juha.holma@psyka.jyu.fi
Cc: .........................................
Sent: Tuesday, October 09, 2007 2:17 PM
Subject: Fw: KUVIA Paha-isä -kirjasta - mikäli eivät edellisestä postista auenneet Re: Paha isä -kirja / Kaapatut lapset ry -Ensi- ja turvakotien liitto vastaa

----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: jyrki.tarkkonen@gmail.com ; ritva.karinsalo@etu.inet.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; sinikka.monkare@ray.fi ; riitta.lampelto@etu.inet.fi ; mikko.savelainen@etu.inet.fi ; helena.niemi@etu.inet.fi ; auli.ojuri @etu.inet.fi ; mikko.oranen@etu.inet.fi ; hannele.torronen@etu.inet.fi ; susanna.kalavainen@etu.inet.fi ; eeva.myllys@etu.inet.fi ; tarja.moilanen@sopukka.inet.fi ; jussi.pulli@etu.inet.fi ; sirpa.hopiavuori@etu.inet.fi ; ari.pusa@etu.inet.fi ; merja.rankinen@etu.inet.fi ; antti.heikkinen@etu.inet.fi ; hanna.hamalainen@unicef.fi ; tiina.perkiomaki@unicef.fi ; raisa.sulamaa@unicef.fi ; kirsti.dalman@unicef.fi ; Inka Hetemäki ; mia.granqvist@unicef.fi ; veera.videnius@unicef.fi ; emili.osara@unicef.fi ; mari.hakojarvi@unicef.fi ; tuuli.lahti@unicef.fi ; liisa.susiluoto@unicef.fi ; sanna.merilainen@unicef.fi ; sara.park@unicef.fi ; karolina.roiha@unicef.fi ; santeri.ihalainen@unicef.fi ; minna.karvinen@unicef.fi ; helena.laukko@ykliitto.fi ; irja.avonius@ykliitto.fi ; hanna.juntunen@ykliitto.fi ; joonas.sarvamaa@ykliitto.fi ; mikko.sauli@ykliitto.fi ; kati.lyytikainen@ykliitto.fi ; marianne.kaspi@unicef.fi ; susanna.mcglynn@unicef.fi ; niina.laajapuro@amnesty.fi ; ilpo.kiiskinen@amnesty.fi ; matti.virtanen@yle.fi ; presidentti@tpk.fi ; tuija.brax@eduskunta.fi ; matti.vanhanen@eduskunta.fi ; jyrki.katainen@eduskunta.fi ; marja.vuento@pronto.fi ; paivi.hirvela@om.fi ; hannele.valkeeniemi@yle.fi ; johannes.koskinen@eduskunta.fi ; tiina.astola@om.fi ; vappu.taipale@stakes.fi ; sirpa.taskinen@stakes.fi ; tytti.solantaus@stakes.fi ; pentti.kotoaro@unicef.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; oras.tynkkynen@eduskunta.fi ; miika.lehtonen@ulapland.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hs.kuukausiliite@hs.fi ; hs.paakirjoitus@hs.fi ; tomi.tyysteri@hs.fi ; reetta.merilainen@hs.fi ; kaius.niemi@hs.fi ; kimmo.pietinen@hs.fi ; pekka.kukkonen@hs.fi ; joanna.palmen@helsinki.fi ; joanna.palmen@hs.fi ; tapani.ruokanen@kuvalehdet.fi ; pirkko.makinen@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; varanka@mappi.helsinki.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; jari.sarasvuo@trainershouse.fi ; matti.apunen@aamulehti.fi ; matti.soinio@aamulehti.fi ; inka.leisma@ykliitto.fi ; esko.romppainen@ray.fi ; hannu.salokorpi@ray.fi ; alpo.rivinoja@ray.fi ; Antti Heiskala
Cc: mikko.savelainen@etu.inet.fi ; kaapatut.lapset@kolumbus.fi
Sent: Monday, October 08, 2007 2:00 PM
Subject: KUVIA Paha-isä -kirjasta - mikäli eivät edellisestä postista auenneet Re: Paha isä -kirja / Kaapatut lapset ry -Ensi- ja turvakotien liitto vastaa

Edellisen postini kaikki kuvat eivät ehkä auenneet joten tässä postissa uusi yritys:
 
 
Antti Heiskala
8.10.2007
www.lapsenoikeus.info
antti.heiskala@lapsenoikeus.info

 

Paha isä -kirja

ja kaksi sen tarinaa
 
 
Kaapatut lapset ry:n pienille lapsille tarkoitetussa Paha isä -kirjassa on siis ainakin kaksi tarinaa:
 
Toisessa jäteauton kuljettaja ottaa "Frida" -nimisen tytön tai naisen kyytiinsä ja pahoinpitelee  tämän metsässä ja hautaa sitten tämän elävältä. Tarinan mukaan kukaan ei enää koskaan kuule Fridasta mitään.
Toisessa tarinassa puolestaan isä ottaa tyttärensä autoonsa kyytiin ja vie tämän, ei suunniteltuun paikkaan, vaan metsään...
 
 

Paha isä- kirjan kuvia tässä ( huomaa, että kuvat  ja kertomukset ovat toisiinsa sidotut )                 ( kuvat / http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=2107 )


Paha isä -kirjasta  kuva 1

 / Kaapatut lapset ry:n Paha Isä -kirja

Paha-Isa11.jpg

Paha-Isa2.jpg 


Suuri kiitos Teille Jyrki T.............. asiaa ja toteutettuja käytäntöjä edelleen lisää valottavasta postistanne ja kansalaisrohkeudestanne.
 
 
 
Ensi- ja turvakotien liiton Ritva Karinsalolle ja Mikko Savelaiselle puolestaan esitän vakavan huomautuksen heidän tiedotuspolitiikastaan: 
 
Vastasitte siis kirjeeni johdosta, mikä oli sähköpostituslista sitä en tiedä, mutta jätitte ainakin minut  kokonaan vastauksenne ulkopuolelle. 
 
 Jätitte siis itse kysymyksen esittäjän kokonaan vastauksenne ulkopuolelle. Onko tällainen yleisemminkin se tiedotuspolitiikka jota Ensi-ja turvakotien liitto harrastaa. Mikäli näin on niin myös Ensi-ja turvakotien liiton tiedotuspolitiikka on syytä ottaa tarkempaan seurantaan, sen myöntämien avusten  ja muun toiminnan lisäksi.
 
Kuvaavaa toiminnalle on, että Ensi- ja turvakotien liitto pyrki nyt kieltämään koko "Paha isä"- kirjan olemassaolon. Tämän vuoksi laitankin nyt liitteenä muutamia kuvia kyseisestä Kaappaamme lapset ry:n lapsille tarkoitetusta opetusmateriaalista. 
 
Huomaa, että yksikään lapsi ei piirrä ( käskemättä )  ensin tarinaa "Fridasta" jonka jätteiden kuljettaja vie metsään, pahoinpitelee ja  hautaa metsään, ja sen jälkeen tarinaa isästään joka vie tyttärensä, sovitun paikan sijasta, samalla lailla metsään...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taustaksi, asiaan liittyen,
 
Kirjoitukseni Suomessa hyvin korkealta taholta lähtöisin olevasta nyt jo lapsen perusihmisoikeuksia polkevasta politiikasta :
 
 
 
 
 
 
  FUNDAMENTALISTISEN FEMINISMIN JA SETAN LIITTO

 
 
 

Pappina Tarja HalonenSuomessa on jo kauan siiten solmittu fundamentalistisen feminismin ja Setan  liitto, ja tämän LAPSILLE ja  HEIDÄN isilleen, tavallisille miehille,  tuhoisan liiton itseoikeutettuna pappina on toiminut armas "koko kansan" presidenttimme Tarja Halonen.

Tarja Halonen ei ole jättänyt kiveäkään kääntämättä sen eteen, että perhe voitaisiin määritellä vain naisen ja lapsen muodostamaksi yksiköksi, tai siis pikemminkin kahden naisen ja lapsen yksiköksi - "sitten lapsella vain on kaksi äitiä" - ja sen, että lapsella ei olisi mitään oikeutta omaan isäänsä.

Niin kuin ei enää olekaan, edes lain mukaan.
 

Sitä ihmettelen, että Setan homomiehet ovat hölmöyksissään nuolleet näiden .... kun heille on luvattu taivaspaikka, mutta mikä ihme se, siitä ei ole tarkempaa tietoa.


 
 
 
 
 
 
SETAN JA FUNDAMENTALISTISEN FEMINISMIN LIITTO
 
 
 
 
 

Suomalaisen feminismin kummitädit:
Tämä on mielestäni koko karmeuden lyhyesti ilmaiseva kommentti:


"Feminists who sleep with men are collaborating with the enemy. All feminists can and should be lesbians." *lainaus / valtiollisen TANE:n asiantuntija, juhlapuhuja Sheila Jeffreys*
Sheila Jeffreys tunnetaan siis suomalaisen valtiollisen fundamentalistisen feminismin arvostettuna kummitätinä, juhlapuhujana.

Mutta miten olemme päätyneet tällaiseen räikeään tasa-arvovääristymään, suoranaiseen sukupuolifasismiin?

Esitän ns. "asiattoman" mutta tärkeän kysymyksen: Johtuuko tämä suomalaisen "tasa-arvon" räikeääkin räikeämpi lesbovääristymä lopultakin vain presidentimme Tarja Halosen omasta kiinnostuksesta ja harrastuneisuudesta seksuaalisen suuntautumisen suhteen?
 

Ja Setasa-arvosta. 
 
 
 
 
Suomalaisen feminismin kummitädit:
 
 


 
 
The Backside of Finland


Setalta ja sen kiivailta lobbareilta toivoisin edes hitusen kykyä kantaa vastuuta, tasapainoisuutta, siis muidenkin kuin vain heidän itsensä, itselleen, ajamien oikeuksien huomioon ottamista. Mutta sitä lienee turha odottaa, tätä ei ole Seta eikä Setan todellinen keulakuva "koko kansan" presidenttimme kyennyt tekemään, ei edes auttavassa määrin. Meillä on kaikesta päätellen miehiä ja lapsia vihaava presidentti - lapsia mikäli ne mitenkään liittyvät "väkivaltaiseen mieheen", siis "potentiaalisesti" keneen tahansa mieheen - jopa heidän perusihmisoikeuksistaan vähät välittävä presidentti, vaikkei hän tällaisten kulmahampaidensa yleensä annakaan aivan suoraan näkyä.

Olen aikoinaan ryhtynyt tähän hommaan ennen kaikkea puolustaakseni lapsen oikeuksia. Ne ovat todella uhatut tässä maassa. Lapset ovat tämän päivän Suomessa oikeudellisesti hyvin hyvin heikossa asemassa. Suurempiin linjoihin tällä kertaa sen enempää menemättä, esimerkki toteutetusta ja tuetusta "lapsen etua" edistävästä työstä maassamme:

Ymmärtääkseen mistä tässä usein on todellisuudessa kyse, ei tarvitse kuin vilkaista vaikkapa vain tuota, nyt esiin pulpahtanutta, valtiomme tukeman, Kaappaamme lapset ry:n tekemää ja lapsille tarkoitettuna opetusmateriaalinaan käyttämää Paha isä -kirjaa :


Isä ja tytär rinnastetaan jätteenä tytön/ naisen metsään murhaavaan ja hautaavaan jäteautokuskiin.


tämä näytetään lapselle kahdella toistensa kaltaisella sarjakuvakertomuksella. Kertomuksen nimi on : Paha isä.


Jos ihminen ylipäänsä on hereillä, niin jo yksin tuosta esimerkistä ymmärtää minkälaisten synkkien ja sairaiden aikuisten heille toteuttamien Grimmin satujen keskellä jotkut lapset joutuvat tässä maassa kasvamaan. Mitä painajaisia lapsille tarjotaan. Valtion tuella.

On hyvin sairasta, mielisairasta, että yhteiskunta tukee tuollaista lapsen elämän turmelemista, ja vastaavasti puolestaan vainoaa ja yrittää kokonaan vaientaa ne, jotka pyrkivät tuollaisen painajaismaisen menon lopettamaan. Heitä ei suostuta, ei haluta kuulla. Tällaisen annetaan vain jatkua, tai annetaan olla vain, ei välitetä, valehdellaan, ei välitetä, valehdellaan, ei välitetä. Tällainen järjestelmä ja sen ylläpitäjät ovat kylmiä ja kyynisiä ; ja sen suojissa ne aikuistet, jotka vain kehtaavat, joilla ei ole itselleen mitään rajaa, kähmivät itselleen kaiken sen minkä pystyvät. Lasku sitten lankeaakin lasten maksettaviksi. Järjestelmämme on vakavasti sairas.


Valehdellaan. Ei välitetä.


Lapset ovat ihmisiä. Yhtä lailla kuin kuka tahansa meistä, muista riippumattomine aivan omine henkilökohtaisine ihmisoikeuksineen. Ihmisoikeussopimimuksin turvatuin. Suomi pyyhkii sellaisilla vain perseensä.

Valehdellaan. Ei välitetä.


Emme me aikuiset voi vain vahvemman oikeudella kävellä lasten yli. Kuitenkin mm. Seta toteuttaa ja propagoi kiivaasti juuri tuollaista täysin itsekeskeistä lapsen oikeuksien yli kävelemistä, täydellistä itsekkyyttä suhteessa lapseen, lapsen oikeuksiin. Syytänkin Setaa lapsen perusihmisoikeuksien kyynisestä kieltämisestä. Minä Minä Minä. Ja Minun Seksuaalisuuteni. Minä riitän yksin lapselle, Minä yksin riitän lapselle: ei hänellä mitään oikeutta isäänsä ole. Häneltä ei kysytä.

Valehdellaan. Ei välitetä.


"Täysin asiattomia" ovat puolestaan tässä maassa ne, jotka tähän lapsen oikeuksien polkemiseen yhdenkään poikkipuolisen sanan sanovat. "He jääkööt omaan arvoonsa".

Valehdellaan. Ei välitetä


Setan parhaat "asiantuntijat", kuten Hesarissa kanssani väitellyt Setan entinen puheejohtaja Jorma Hentilä, tai vielä pahempi: hölmön pöyhkeä OT "Täti Moonika" tyhjä takkinsa auki vuoret nuhjuisina ja kaiken paljastavana:"Missään ei sanota, että lapsella olisi oikeus omaan isäänsä"

"Missään ei sanota, että lapsella olisi oikeus biologisiin vanhempiinsa".
Tai kuten toinen Setan entinen puheenjohtaja "tasa-arvo"-Tarjamme, presidentti Tarja Halonen , otti vastuullisesti asiaan kantaa:


"sitten lapsella on vain kaksi äitiä"Siis valehdellaan.  Ei välitetä - Tältä pohjalta Suomessa siis säädetään jo täysin laittomia lakejakin.Tuollainen toiminta on kuitenkin lasta kohtaan selkeän rikollista, olkoon tämän ääneen sanominen sitten vaikka jälleen "asiantonta".

Suomi on outo maa: Jos sinulla on jotain tärkeää asiaa, sanotaan, että sellaisen esiintuominen on asiatonta. Sen sijaan, valheiden levittäminen suurelle yleisölle, kaikkien mahdollisten propagandavälineiden ja koneistojen tuella ja välityksellä, on, arvatkaapa mitä se on.

Se, on, asiallista.


Hyvä olisi, jos myös presidenttimme, Setankin suunnalla alettaisiin pikku hiljaa ajattelemaan edes hiukan myös niitä jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa itseään ja oikeuksiaan puolustamaan, siis lapsia, ei vain itseään. Tällä nyt toteutetulla linjalla saattaa käydä niin, että lopulta se kenen oikeudet jäävät eräänä päivänä jalkoihin jälleen, on se taho joka ei itse kyennyt muita lainkaan huomioon ottamaan. Nyt näyttää siltä, että Seta on ruvennut ruman presidenttimme valta-aseman kiihottamana itse heikompiaan alistamaan. Suomessa lapsen edun nimissä harrastettavaa rikolliseksi katsottavissa olevaa politiikkaa ja sen toimeenpanijoita halveksuen.


lapsenoikeusterveisin
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Missä silloin nukkuivat vallan vahtikoirat vaiti vallan pikku puudelit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

----- Original Message -----
Sent: Monday, October 08, 2007 11:32 AM
Subject: Re: Paha isä -kirja / Kaapatut lapset ry -Ensi- ja turvakotien liitto vastaa

Hei!

Kuten alla olevasta sähköpostista ilmenee, niin Mikko Savelainen lupasi, että teiltä saa lisätietoa liittyen Kaappaamme Lapset ry:n, anteeksi Kaapatut lapset ry:n toiminnasta. Tässä on muutama mieltäni askarruttanut kysymys.

Miten on mahdollista, että kyseinen yhdistys meni täysin yksisilmäisesti sellaisen vanhemman puolelle, joka oli syyllistynyt kansainväliseen lapsikkaapaukseen Outi Kosken tapaukseen liittyen?

Onko ETU tietoinen siitä, että Suomessa lapsikaappauksen tekevästä naisesta tehdään uhri ja sankari, mutta vastaavaan syyllistyvä mies saa 1,5 vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen. Näin kävi muuten myös Kerstin Campoyn tapauksessa. Kerstin sai jopa miljoona markkaa yhteiskunnan varoja yksityisoikeudellisen huoltajuuskiistansa käyntiin Yhdysvalloissa. Nämä rahat hän sitten ryyppäsi ja sai myös tuomion pahoinpitelystä lyötyään miestä puuparrulla päähän. Samaan aikaan Kerstinin kanssa Algeerialainen mies jätti niin ikään lapsensa palauttamatta ja sai 1,5 vuotta ehdotonta vankeutta. Outi Kosken kanssa samaan aikaan suomalainen mies jätti kuukaudeksi lapsen palauttamatta ja sai 1,5 vuotta ehdotonta vankeutta. Tapauksia on vaikka kuinka lisää.
Muistutan, että Suomen valtion toiminta on näiden kysymysten suhteen täysin rikollista.

Onko totta, että kyseisen yhdistyksen hallituksessa on henkilö, joka on syyllistynyt lapsikaappaukseen?

Onko totta, että kyseisen yhdistyksen johto on nimitellyt miehiä neekereiksi?

Kuinka monta prosenttia yhdistyksen tukemista "kaappausuhkaa" kokevista henkilöistä on naisia? Onko ETU tietoinen, että kansainvälisesti yli 80 % lapsikaappareista on naisia? Miksi "kaappausuhkaan" tukea saavat kuitenkin vain naiset?

Miksi Paha-isä-kirja on selkeästiu kuitenkin taitettu kirjan muotoon. On ilmeistä, että ko. teosta käytetään johonkin käyttötarkoitukseen. Mikä on tämä käyttötarkoitus?

Miten ETU voi pitää jäsenenään sellaista yhdistystä, joka on ollut avoimesti tukemassa vakavaa lapsen kohdistuvaa rikosta, eli lapsikaappausta?

Onko ETU tietoinen, että tutkimusten mukaan pitkäkestoinen lapsen kaapatussa tilassa pito aiheuttaa lähes poikkeuksetta ihmisen persoonallisuuden perusrakenteeseen asti yltävät elinikäiset vauriot?

Nähdäkseni Kaappaamme Lapset ry on yksi keskeinen lenkki siinä kun heteroseksuaalisesti suuntautuneesta lapsen geneettisestä isästä pyritään tekemään tarpeeton tai lähtökohtaisesti jopa haitallinen lapsen kasvussa.

Paha-isä kirjan täytyy olla joko suoraan aikuisen kirjoittama tai vahvasti manipuloidun lapsen tuottama. Jos kyseessä on lapsi, niin on syytä epäillä, että tuo lapsi on joutunut rikoksen uhriksi sillä tuollaisen tarinan syöttäminen lapselle täytyy olla kriminalisoitu.

Miten on mahdollista, että väitätte, että kirjaa ei ole olemassa, vaikka kirjan kannessa lukee "Sarjakuvakirja" ja kyseessä on sidottu teos?

Ja lopuksi. Haluaako ETU oikeasti profiloitua lapsiin kohdistuvia rikoksia tehtailevaksi ja sellaisten peittelyä harjoittavaksi järjestöksi? Espoon äärifeministisen turvakodin touhuja seuratessa ei voi välttyä tuollaiselta ajatukselta. Espoossa äiti murhasi hiljattain kolme lastaan. Miten asiassa pitäisi menetellä? Pitäisikö lasten isä nyt ohjata Espoon lyömättömään linjaan ja äiti turvakotiin? Muita palveluitahan ei Espoossa löydy.

Jyrki Tarkkonen5.10.2007 Mikko Savelainen <mikko.savelainen@etu.inet.fi> kirjoitti:
Hyvä vastaanottaja,

Olen pahoillani siitä, että joudun kuormittamaan sähköpostiasi, mutta Antti Heiskalan syytös vaatii pienen vastineen.

Antti Heiskalan mainitsemaa "Pahat isät –kirjaa" ei ole olemassa. Mainitut tarinat ovat peräisin Kaapatut Lapset ry:n toimintaan kuuluvien lasten piirtämistä sarjakuvista, jossa he kuvailevat tuntojaan.  Kaapatut Lapset ry työskentelee kaappausuhan alla elävien lasten kanssa. Näille lapsille piirtäminen on yksi tapa purkaa vaikeasti käsiteltäviä asioita eikä nämä sarjakuvamuotoiset piirustukset ole tarkoitettu julkisuuteen.
Lisätietoja asiasta antaa Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja Ritva Karinsalo.

Terveisin
Ensi- ja turvakotien liitto
tiedottaja
Mikko Savelainen
Asemamiehenkatu 4, 7.krs
00520 Helsinki
Puh. (09) 4542 4421 ja 040 5877 278
Faksi (09) 4542 4430
mikko.savelainen@etu.inet.fi

 

   LOL


 LOL -ETUSIVULLE

.