LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE----- Original Message -----
Sent: Monday, April 20, 2009 11:07 PM
Subject: Poliisin vastuu

 20.4.2009
Antti Heiskala
.................
................
 
HELSINGIN POLIISILAITOS 
 Poliisin vastuu  


Arvoisa rikosylikonstaapeli Jouni Niskanen,  

Haluaisin esittää teille kysymyksen:  Miten toimittaja Anne Moilasen, valtion varoin kustannetussa valtakunnanlaajuisessa mediassa -Yleisradiossa - esittämät väitteet käyvät yhteen alla esitettyjen verifioitavissa olevien faktojen kanssa?  Sallitteko Yleisradion esittävän ohjelmissaan myös  väitteen, että "suomalaiset naiset tappavat lapsia läjäpäin"? -  Sallitteko tämän myös tapahtuvan?....................
 
 
Uusimpia tilastoja:


"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10
Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1 "


.....................Kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta


YHTEENLASKU

( puoliso- ja lapsiin kohdistuvan väkivallan tilastoa suhteutettuna saman mittaiseen ajanjaksoon )"Vuonna 2003 kuoli 13 naista aviomiehensä surmaamana ja 5 miestä aviovaimonsa surmaamana, 2004 4 miestä ja 15 naista, 2005 3 miestä 11 naista." ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos )

- eli, kolmen vuoden aikana kuoli siis 39 naista ja 12 miestä aviopuolisonsa tappamana.


Lisätään tuohon sitten se mistä on virallisesti vaiettu ( ja josta vaikenemista - ja tutkimisen estämistä - yllä esitetty Vihreät Naiset ry:n tiedote yritti  - edelleen - käytännössä kaikkien merkittävimpien naisjärjestöjen ja "tasa-arvo"elimien kanssa yhdessä - ylläpitää - täysin häikäilemätöntä ja häpeämätöntä toimintaa lasta vastaan ):

"Ajanjaksolla surmattiin kaksikymmentäviisi alle 15-vuotiasta lasta, neljätoista poikaa ja yksitoista tyttöä. Heistä viisitoista (60 %) oli joutunut äitinsä ja yhdeksän (36 %)isänsä surmaamaksi, yksi (4 %) sai surmansa Myyrmannin pommi-iskussa." (1.6.2002 - 31.12.2005 ) ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos OPTULA : Henkirikollisuus Suomessa )

- eli 3,5 vuoden aikana äiti tappoi lapsensa 15 tapauksessa, isä 9 tapauksessa .


Suhteutetaan aviopuolisoiden surmat saman mittaiseen ajanjaksoon kuin lastenkin surmat ( 3,5 vuoteen )
39 / 3 vuotta = 45,5 / 3,5 vuotta
12 / 3 vuotta = 14 / 3,5 vuotta

lisätään saatuihin puolisosurmien suhdelukuun / 3,5 vuotta lasten surmat / 3,5 vuotta
45,5 + 9 = 54,5 / miehet ( suhdelukuja )
14 + 15 = 29 / naiset


Tuon perusteella vastaisivat miehet 65 % kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, naiset 35 %. :sta
...................
 
 


 


Anna Maria Mäki: Vauvat ja väkivalta 


..... ”Vauvojen väkivaltainen kohtelu yleistyy” (HS 5.4.08). Artikkelin mukaan kaksi prosenttia vauvoista joutuu parin ensimmäisen elinvuotensa, osa jopa elinkuukautensa, aikana pahoinpidellyksi. Suomessa syntyy vuosittain 58 000 vauvaa. Siitä kaksi prosenttia on 1 160 vauvaa. Joka vuosi. (Kallonmurtumalapsien keski-ikä on kuusi kuukautta, sen lisäksi esiintyy reisi-, sääri- ja kylkiluumurtumia sekä rintakehäruhjeita.)


Toiset kaksi prosenttia vauvoista joutuvat ”vain” laiminlyödyiksi: nälkiintyneiksi ja likaisissa vaipoissa makaaviksi. Kaltoin kohdeltu vauva muuttuu apaattiseksi, tuijottavaksi, totiseksi. Hän välttää katsekontaktia ja vetäytyy yksikseen, aloitteellisuus, kontaktit ja kyky yhteiseen leikkiin puuttuvat."
 
 
 
 
 
 
Poliisin vastuu - sinunkin
 
 
 n. 600 aivovaurioituvaa  lasta -  joka vuosi
 
 
Suomessa syntyy vuosittain n. 600 lasta pysyvästi aivovaurioituneena sen vuoksi, että raskaana olevalla naisella tulee eräiden "tasa-arvoa" peräänkuuluttavien tahojen mukaan olla oikeus vaikka sitten ryypätä vapaasti.
 
On kuitenkin niin, että jos poliisi ei suostu toimimaan, tässäkään asiassa, mitenkään - ei vaikka Suomen valtion allekirjoittama ja sitä juridisesti sitova ihmisoikeussopimus - YK:n lapsen oikeuksien sopimus - selkeäsanaisesti edellyttää lapselle "oikeudellista suojaa / suojelua, niin ennen syntymää kuin syntymän jälkeenkin"  - on myös poliisi syyllinen ihmisoikeusrikokseen lapsia vastaan - siis rikokseen jo ihmisoikeudellisella tasolla. 
Ei varmaankaan mikään ihan pikku juttu.terveisin,
antti heiskala