LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
 21.9.2005


----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: paivi.romanov@stm.fi
Cc:
..........................@eduskunta.fi oras.tynkkynen@eduskunta.fi ;.............@om.fi ; ..................@demari.fi ; ........@kuvalehdet.fi ; .............@yle.fi ; ............mtv3.fi ; ; ..........@stakes.fi
Sent: Wednesday, September 21, 2005 9:16 AM
Subject:postia Tasa-arvovaltuutetulle - lainsuojattomat


21.09.2005Arvoisa tasa-arvovaltuutettu Romanov,Ajatus siitä, että tasa-arvo ja tasa-arvolaki koskisi ainoastaan naisia on TASA-ARVOLAIN VASTAINEN. Tämä on täysin selvä asia.

Mutta, edellisestä huolimatta, vieläkö kieltäydytte valvomasta tasa-arvolain miehillekin antamaa suojaa? Arvoisa tasa-arvovaltuutettu Romanov, vieläkö tosiasiallisesti kieltäydytte tutkimasta, valvomasta, jopa huomaamasta, miehiin kohdistuvia tasa-arvoloukkauksia, jopa silloin kun teille miehiin kohdistuvista tasa-arvoloukkauksiin puuttumattomuudestanne kerta kerran jälkeen huomautetaan.

Sellaiseen teillä ei teille tasa-arvolaissa määritellyn tehtävänne mukaan ole mitään oikeutta.


vastaustanne 1.10 -2005 mennessä odottaen,
Antti Heiskala

PS. saatan kirjeeni julkiseksi

Liitteeksi kirjoitukseni /
http://www.helsinginsanomat.fi/keskustelu/thread.jspa?start=590&messageID=410304#410304

Antti Heiskala


Sukupuolenvaihdosleikkaus


21.9.2005 9:44


Setan sivustojen antia:

"Lehdistötiedote: Uusi tasa-arvolaki koskee myös transsukupuolisia - SETA ei kuitenkaan ole vielä tyytyväinen

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 1.6.2005

UUSI TASA-ARVOLAKI KOSKEE MYÖS TRANSSUKUPUOLISIA
– Seta ei kuitenkaan ole vielä tyytyväinen

Tänään voimaan astuva uusi tasa-arvolaki kieltää sukupuolen korjaukseen perustuvan syrjinnän yhtenä sukupuoleen perustuvan syrjinnän muotona. Valtaosa sukupuolivähemmistöistä eli transihmisistä on kuitenkin yhä selkeän syrjintäsuojan ulkopuolella.

Setassa iloitaan siitä, että uuden tasa-arvolain perusteluihin on nyt ensimmäistä kertaa sisällytetty sukupuolen korjaukseen perustuvan syrjinnän kielto. Tämä on merkittävä myönteinen uudistus transsukupuolisille ihmisille. Kaikki, mitä tasa-arvolaissa säädetään sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä, koskee nyt myös sukupuolen korjausprosessissa olevia tai sen läpikäyneitä ihmisiä.

...."


lainsuojattomat


Ja nyt kuitenkin täälläkin monet ovat, ja ilmeisesti aivan vakavissaan, esittäneet ettei tasa-arvolaki koskisi miehiä. Tällainen tulkinta on myöskin tasa-arvovaltuutetun käytännön tasolla suosima.

Onko niin, että tasa-arvolaki koskee miehiä vasta jos he tekevät sukupuolenvaihdosleikkauksen naiseksi?
hellurei ja hellät tunteet.

:aI

........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.