LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
3.5.2006

----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: leena.luhtanen@om.fi ; tuula.haatainen@stm.fi ; lapsiasiavaltuutettu@stm.fi ; mariakaisa.aula@stm.fi ; paivi.romanov@stm.fi ; tiina.astola@om.fi ; liisa.hyssala@stm.fi ; hannele.varsa@stm.fi ; presidentti@tpk.fi ; ben.zyskowicz@eduskunta.fi ; ...........................................@eduskunta.fi ; oras.tynkkynen@eduskunta.fi
Cc: tuula.tamminen@pshp.fi ; heikki.sariola@lskl.fi ; hannele.torronen@etu.inet.fi ; hannu.savola@sanoma.fi ; kimmo.oksanen@sanoma.fi ; maria.guzenina@kolumbus.fi ; jouni.sarkijarvi@ymparisto.fi ; helena.creutz@fimnet.fi ; katriina.nikkanen@stm.fi ; terttu.savolainen@stm.fi ; marja.tallavaara@stm.fi ; ismo.kainulainen@stm.fi ; jyrki.tarkkonen@garantia.fi ; vappu.taipale@stakes.fi ; sirpa.taskinen@stakes.fi ; matti.heikkila@stakes.fi ; juha.teperi@stakes.fi ; tytti.solantaus@stakes.fi ; miika.lehtonen@ulapland.fi ; hannu.sepponen@luukku.com ; niina.laajapuro@amnesty.fi ; anu.tuukkanen@amnesty.fi ; ilpo.kiiskinen@amnesty.fi ; matti.apunen@aamulehti.fi ; max.arhippainen@hbl.fi ; barbro.teir@hbl.fi ; kari.hokkanen@ilkka.fi ; sinikka.valikoski@etelapohjanmaa-lehti.fijorma.hernesmaa@esaimaa.fi ; risto.uimonen@kaleva.fi ; juha.tolonen@kaleva.fi ; isto.laaksonen@satakunnankansa.fi ; juha.luotola@satakunnankansa.fi ; tapani.ruokanen@kuvalehdet.fi ; ismo.silvo@yle.fi ; paivi.karkkainen@yle.fi ; ulla.martikainen-florath@yle.fi ; ari.jarvinen@yle.fi ; heikki.seppala@yle.fi ; gunilla.ohls@yle.fi ; minna.peltomaki@yle.fi ; ville.vilen@yle.fi ; heikki.vuohelainen@yle.fi ; helena.hiilivirta@yle.fi ; kari.manty@yle.fi ; juhani.nousuniemi@yle.fi ; matti.virtanen@yle.fi ; heikki.piuhola@mtv3.fi ; timo.laukkio@mtv3.fi ; merja.yla-anttila@mtv3.fi ; Juhaveli.Jokinen@iltalehti.fi ; henri.forss@hbl.fi ; markku.heiskanen@pakk.poliisi.fi ; Suvi.Ronkainen@ulapland.fi ; skeskine@abo.fi ; varanka@mappi.helsinki.fi ;
Sent: Wednesday, May 03, 2006 12:48 PM
Subject: IHMISOIKEUDET ja Repen häkki

Antti Heiskala
3.5.2006
 
 

Seksinmyyjiä  ja  SpermanostajiaNimimerkki Katja kirjoitti Helsingin Sanomien keskustelussa: "Espoolainen kansanedustaja Susanna Rahkonen, kaunis kolmen lapsen äiti on nettiblogissaan luvannut suudella jokaista miestä, joka kannattaa julkisesti hallituksen esitystä seksin oston kieltäväksi laiksi."


- Eli, kansanedustaja Rahkonen siis myy seksiä, ja koska hän yhdistää seksipalveluiden tarjoamisen työtehtäviinsä, on hän seksipalveluja tarjoava ammattilainen.


Ja toisaalta, kun kun hän esiintyy julkisesti myös alastonkuvissa, on hän selkeästi seksityön ammattilainen, joka tarjoaa itseään ( ilmeisesti äänten muodossa ) saatua vastiketta vastaan.
 
 
Ihan Taidetta
 
Vielä 50-luvulla Rahkosen rohkeat alastonkuvat olisivat olleet selvää pornoa. Mitä ne nyt ovat, siitä en ole varma  - taidekuvia? Mikä ihme niistä taidetta oikein tekisi?

Ilmaisnäytös

Entä mikä on itsensäpaljastelija?  Ilmaisnäytös?  Myyjä joka ilmoittelee aktiivisesti?  Vai mikä?
 

Kummallinen valo

Nimimerkki Katja jatkaa osuvasti: "Kun vielä muistetaan, että Rahkonen on koulutukseltaan juristi ja lakivaliokunnan jäsen, hänen ´naisen logiikkansa´ joutuu enemmän kuin kummalliseen valoon."IHMISOIKEUDET


Ei hätää - ett ögonblick!
 

Ruotsalaisen tasa-arvopolitiikan virallinen kanta: "Men är djur"
Tämän ainakin "humanisti" Susanna Rahkonen on sivistyneenä tasa-arvoihmisenä sisäistänyt täydellisesti.  

"Ihmisoikeuksia on kunnioitettava", mutta ei hätää, "men är djur" ...


Sen sijaan lasten ihmisoikeuksien polkeminen...hmm... niin... lapsethan eivät voi vastata itsestään...niinpä on ajateltava heidän parastaan... ja lapsen etu! toteutuu ... kun äidin kaikki mieliteot toteutetaan... Lapsi on ihmeen onnellinen kun äiti on onnellinen, vaikka sitten abortin tehtyään. Näin on kaikilla oikein hyvä!
 
 

Ai niin, yx ihan pikku juttu:
LAPSEN IHMISOIKEUDETSuomen valtion käsitys / STAKES / tutkimuskatsaus lainvalmistelun tueksi:

"Riippumatta äidin seksuaalisesta orientaatiosta, äidin  ja lasten suhde oli lämpimämpi jos perheessä ei ollut isää"
 Hallituksemme sutenöörinä
 
Ihmisiä ei voi ostaa eikä myydä,  niihän se on, ...
 

Niin että miksi hallituksemme juuri sellaista esittämänsä Spermanostolain muodossa esittää!   ( ilmeisesti myös kansanedustaja Rahkosen innokkaalla tuella - soraääniä ei ole kuulunut )  


 
 
 
ystävällisesti
antti heiskala
 
............................................................................................................ 

........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE.