LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
 24.11.2009

Arkista aherrusta
( aa-kerho :a)

.
( Haukkukaa nyt sitten tämäkin kirje, kertokaa kuinka sillä ei ole mitään merkitystä, ja kuinka Heiskala on _____________________________________ - voit itse täyttää tuon tyhjän alleviivatun kohdan, armas profeministimies, femma ja muu suuri viisastelija )Sofi Oksanen saunapuhtaana
Laitoin tämän siten myös Iltalehden päätoimittajalle Kari Kivelälle:----- Original Message -----
From: Antti Heiskala
To: J... T......
Cc: merituuli.saikkonen@sanoma.fi ; janne.virkkunen@sanoma.fi
Sent: Tuesday, November 24, 2009 1:26 PM
Subject: Sofille lisää palkintoja - lisää tarinoita "suomalaisesta miehestä"Hei,

Eiköhän Helsingin Sanomien olisi syytä alkaa taas lobata Sofille vähän lisää palkintoja jo yksin tästä J... T... nyt kirjeessään mainitsemasta syystä. Ihan mielenkiinnosta kysyisin päätoimittaja Virkkuselta kuitenkin, että kuinka hän itse sijoittuu tuohon Sofin herkkään ja saunapuhtaaseen mielenmaisemaan "asehullusta ja itsemurhia tekevästä, vaimojaan hakkaavasta suomalaismiehestä", onko kuvaus hyvinkin osuva? - "Oksasen mukaan suomalaisnaiset tulevat helposti tapetuiksi."

Päätoimittaja Janne Virkkunen hyvä, kyllä sinä voisit joskus antaa myös reaalimaailman näkyä lehdessäsi, myös näissä asioissa, minä voisin aivan hyvin avustaa sinua tuollaisen artikkelin tekemisessä, olenhan kuitenkin selvästi alan paras asiantuntija tässä maassa. Muuta ei päätoimittajan tarvitsisi tehdä kuin laittaa asiansa oikeasti osaava ja journalismin perusperiaatteita kunnioittava toimittaja ottamaan minuun yhteyttä. Kuinkas tehdään?


ystävällisesti, kuten aina
mies joka on kuin onkin olemassa,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info


.....................................................................................................


----- Original Message -----
From: ..... T......
To: Antti Heiskala
Cc: ....jne.. merituuli.saikkonen@sanomafi ; janne.virkkunen@sanoma.fi
Sent: Tuesday, November 24, 2009 10:29 AM
Subject: Re: ( oikoluettuna ) : KANTELU JULKISEN SANAN NEUVOSTOLLE / En ole perunut kanteluani / Helsingin Sanominen perheväkivaltaa koskeva uutisointi / 4.11.2009 / kaksi juttua.


Hei!

Alla olevasta uutisesta huomaatte, millaista Suomikuvaa nämä feministisiskomme levittävät. Esitetyllä asialla ei ole juuri mitään tekemistä todellisuuden kanssa, mutta sehän ei siskoja haittaa.

....... ( en julkaise tätä saamaani kirjettä kokonaisuudessaan, koska en ole ehtinyt vielä kysyä lupaa julkaisemiseen )


Lainaus:
"En osaa sanoa positiivista Suomesta"
Tiistai 24.11.2009 klo 09.03

Sofi Oksanen haukkuu suomalaiset Tanskan televisiossa.


KRIITIKKO Kirjailija Sofi Oksanen haukkuu suomalaisia Tanskan television ohjelmassa. (RAINE LEHTORANTA / AL)Onko Suomi tosiaan näin kauhea paikka?
Kyllä 34% EI 66%
Ääniä 2583Onko Suomi tosiaan näin kauhea paikka?

Kirjailija Sofi Oksanen tekee Tanskan televisiossa omalaatuista matkailunedistämistyötä. Sunnuntai-iltana nähdyssä ja edelleen kakkoskanavan nettisivuilta löytyvässä Deadline-ajankohtaisohjelmassa Oksanen kertoo käsityksiään suomalaisten sielunmaisemasta.

- Suomalainen unelma on omakotitalo järven rannalla kaupungin keskellä, kaksi lasta, kultainen noutaja ja vene. Sen unelman takana juodaan paljon viinaa ja käytetään paljon väkivaltaa, Oksanen sanoo ohjelman aluksi.

Väkivaltaa ja masennusta

Oksanen antaa synkän kuvan asehullusta ja itsemurhia tekevästä, vaimojaan hakkaavasta suomalaismiehestä.

- Lehdissä onkin koko ajan juttuja kuinka aviomies tai ex-poikaystävä on tappanut vaimonsa tai ex-tyttöystävänsä.

Oksasen mukaan suomalaisnaiset tulevat helposti tapetuiksi.

- Jopa EU on huomauttanut Suomea, että asian eteen ei tehdä tarpeeksi.
LOL ----------- www.lapsenoikeus.info ---------- antti.heiskala@lapsenoikeus.info --------- LOL-etusivulle
24.11.2009

Pari poimintaa teille jo aiemmin lähettämistäni posteista:Perheväkivalta Suomessa


--Venla Salmi & Martti Lehti & Reino Sirén & Janne Kivivuori & Mikko Aaltonen
http://www.optula.om.fi/uploads/3ey309hz08t.pdf
Optulan tutkimuksesta:

Saman ruokakunnan sisäiset henkirikokset 2007 - Uhrit
( absoluuttisia lukuja ) ( kuvio 7 )


Nainen 13

Mies 9

Lapsi 3Tutkimuksesta ilmenee myös, että naiseen kohdistuneista selvänä suoritetuista* puolisosurmista "joka seitsemännessä puolestaan oli kyse parantumattomasti sairaan uhrin surmaamisesta hänen omasta vakaasta tahdostaan."

Omana huomiona esittäisin vielä sen, että yllättävän pieneltä vaikuttaa nuo saman ruokakunnan sisällä tapahtuneet lapsen surmat kun muistelee viime vuosien uutisia.

Omana huomiona myös tämä: Saman ruokakunnan sisäisissä törkeissä pahoinpitelyissä ja henkirikosten yrityksissä naiset ovat jo käyneet vuoden 2006 kohdalla miesten yläpuolella ( kuvio 12 )

Lievemmissä väkivaltatapauksissa näyttäisi tuon Optulan tutkimuksen mukaan olevan niin, että miehet ilmoittavat niistä poliisille huomattavasti harvemmin.

"Lasten kodissaan näkemä väkivalta on useimmin lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, ei äitiin tai isään kohdistuvaa"....................
SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA

tilastoja viime vuosilta


Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos.


"Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ---------------------tekijä


lapsen ikä ------ äiti --------- isä --------- muu

alle 1 v --------- 73 %------- 23 %------- 4 %

1- 4 v ----------- 63 %------- 29 %------- 8 %

5-14 v ---------- 41 % ------- 53 % ------ 6 %"...................Uudempia tilastoja lapseen kohdistuvasta väkivallasta:"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10

Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1 "
Pari asiaan liittyvää linkkiä:

http://www.lapsenoikeus.info/HAASTE-mediapaivat-vaikeneva-kyla.html

http://www.lapsenoikeus.info/VASTINEENI-viite-8010_R_124395_09-tulta-munille-kampanja-ja-uhkailu.html

http://www.lapsenoikeus.info/vastineeni-tulta-munille%21-moilasen-vakivalta-manifestit.html
.....................

oma laskelmani:

Kuolemaan johtaneesta perheväkivallastaYHTEENLASKU

( puoliso- ja lapsiin kohdistuvan väkivallan tilastoa suhteutettuna saman mittaiseen ajanjaksoon )


"Vuonna 2003 kuoli 13 naista aviomiehensä surmaamana ja 5 miestä aviovaimonsa surmaamana, 2004 4 miestä ja 15 naista, 2005 3 miestä 11 naista." ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos )

- eli, kolmen vuoden aikana kuoli siis 39 naista ja 12 miestä aviopuolisonsa tappamana.


Lisätään tuohon sitten se mistä on virallisesti vaiettu ( ja josta vaikenemista - ja tutkimisen estämistä - yllä esitetty Vihreät Naiset ry:n tiedote yritti - edelleen - käytännössä kaikkien merkittävimpien naisjärjestöjen ja "tasa-arvo"elimien kanssa yhdessä - ylläpitää - täysin häikäilemätöntä ja häpeämätöntä toimintaa lasta vastaan ):

"Ajanjaksolla surmattiin kaksikymmentäviisi alle 15-vuotiasta lasta, neljätoista poikaa ja yksitoista tyttöä. Heistä viisitoista (60 %) oli joutunut äitinsä ja yhdeksän (36 %)isänsä surmaamaksi, yksi (4 %) sai surmansa Myyrmannin pommi-iskussa." (1.6.2002 - 31.12.2005 ) ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos OPTULA : Henkirikollisuus Suomessa )

- eli 3,5 vuoden aikana äiti tappoi lapsensa 15 tapauksessa, isä 9 tapauksessa .


Suhteutetaan aviopuolisoiden surmat saman mittaiseen ajanjaksoon kuin lastenkin surmat ( 3,5 vuoteen )
39 / 3 vuotta = 45,5 / 3,5 vuotta
12 / 3 vuotta = 14 / 3,5 vuotta

lisätään saatuihin puolisosurmien suhdelukuun / 3,5 vuotta lasten surmat / 3,5 vuotta
45,5 + 9 = 54,5 / miehet ( suhdelukuja )
14 + 15 = 29 / naiset


Tuon perusteella vastaisivat miehet 65 % kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, naiset 35 % :sta

Vastuussa olevat ministeriöt

Tulos ei taida olla ihan sitä mitä meille jatkuvasti jopa valtion virallisessakin tiedoituksessa propagoidaan, vaikka asioiden todellinen laita tiedetään, ja mitä sitten kuulutetaan aina ulkomaille asti, jopa ulkoministeriön voimin, onhan mm. UM kunnostautunut työntämällä myös muutaman viimeisen UM:n Lapsen oikeuksien valvontaraportin täyteen "Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa" ja "Naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa". ( !!! )

Sitä ei ulkoministeriön "valvonta"raportissa sitten muistettukaan mainita, että YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen "suomennos" on siellä UM:n nurkissa ...parhaillaan.. uudelleen suomennettavana - kun sain kuin sainkin Suomen Unicefin tuon "suomennoksen" pitkin hampain viimein UM:lle uudelleen suomennettavaksi lähettämään - siis sen jälkeen kun huomasivat, että olin kääntynyt asiassa myös jo kansainvälisen Unicefin puoleen, apua lapsillemme pyytäen. Ensin ilmoittivat täällä, etteivät he ryhtyisi mihinkään toimiin.
Tästä asiasta ei tainnut UM Lapsen oikeuksien "valvonta" "raportissa" ollakaan sitten mitään mainintaa? UM oli tuolloin Erkki Tuomiojan komennossa ja sinne asia on haudattu, ettei tule ystävälleen Tarja-pressalle harmeja.


.....................Vihapropaganda ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Suomalaisten ihmisten tasa-arvoisuutta - sukupuolesta tai iästä riipumatta, sekä yhtäläisiä ihmisoikeuksia, sukupuolesta tai iästä riipumatta - vastaan toimivat ns. "valtavirtafeministit" ovat jo kauan sitten lähteneet valheiden tielle, omia jopa täysin laittomia etuoikeuksiaan itselleen ajaakseen, lapsia ja miehiä alistaakseen. Keinona on mm. mittatilaustyönä Naistutkimuksen laitoksilla tehdyt "tutkimukset", joita sitten propagoidaan joka tuutista - vuodesta toiseen - ihmisten täydelliseksi aivopesemiseksi, vilpillinen menettely lainvalmistelun yhteydessä jne. jne. Anne Moilasen ja YLE:n radio-ohjelma "Tulta munille!" ei ole tässä pitkässä surullisessa jatkumossa suinkaan mikään poikkeus.


jne....
Antti Heiskala
www.lapsenoikeus.info

Rolling Eyes........................................................


Sofin valinta

Anja 0 kävi täällä

Patriarkaatti alistaa

Sukupuolitohtori Sari Nare ja naisviha - murhaoikeudenkäynnissä

Perheväkivalta Suomessa - tilastoja

Akuliina, vallankumous ja 13 vuotiaat tytöt

Nimittäin Akuliinan Hassu Hattu


LOL


LOL -ETUSIVULLE
.