LOL   -----------------------------  www.lapsenoikeus.info  ---------------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------  LOL-etusivulle
3.12.2009
Tunteiden ilmaisutapoja

Antti Heiskala | 3.12.2009


Sofi Oksanen ei kyennyt ilmaisemaan tunteitaan, ja löi sen vuoksi mieskansanedustajaa, kun tämä osoitti Oksaselle lämpimiä tunteitaan.


Sohvi-täti osoittaa estyneitä tunteitaan

:a[Sohvi-täti ja estyneet tunteet / Johanna Korhonen: Väkivallan marinoimat
http://www.hs.fi/keskustelu/V%E4kivallan+marinoimat/thread.jspa?threadID=218085&tstart=0&sourceStart=280&start=260


.

:a]

lisäys, tuulahdus Sofin maailmasta:

Sohvi-tädin kaappiSofin valinta


Sofi Oksanen kirjoitti: "Kokonaisvaltainen tyylin erotisoituminen oli minulle heti jotain, mistä tunnistin itseni. Olen antanut pakkeja väärien kenkien takia.

Räikein tapaus oli soma gootti, joka shoppauspäivänä teki heräteostoksen: beiget bermuda-shortsit. Ja nukkui ne jalassa yöllä. Eihän sellaisesta enää mitään tule.

Siksi tarkistan aina potentiaalisen ihmisen vaatekaapin ennen kuin uskallan miettiä sitä, onko suhteella tulevaisuutta vai ei. Ikävimmässä tapauksessa seuralaisella on vain yksi laskelmoitu vaateparsi minun miellyttämiseksi. Jos vaatekaapista löytyy latistavia yllätyksiä, pidemmälle ei kannata mennä. Treffeille nyt en edes päätyisi fetissittömän ihmisen kanssa."

... (-) ...

"Kun jalat vielä sidotaan mukaan, minut voi nostaa köysistä ilmaan roikkumaan. Painovoiman kumoaminen, fyysinen liikkumattomuus ja köysi tuntuvat ainutlaatuiselta yhdistelmältä.

Tiesin paketissa olemisen olevan vapauttava kokemus. Mutta mitä enemmän köyttä, sitä enemmän katharsista. Nawa shibarista tekee erityisen miellyttävää sitomisen totaalisuus. Esimerkiksi pelkistä käsikahleista ei minulle tule samaa tunnetta, koska ruumiin liikkeiden rajoitus ei ole niin totaalista kuin kunnon sidonnassa "- Sellainen oli Sofin valinta

http://www.image.fi/node/2064?sivu=1:ah so........................................................


LOL


LOL -ETUSIVULLE


.