LOL   -------------  www.lapsenoikeus.info  --------------------------  antti.heiskala@lapsenoikeus.info  ------------------------------------------  LOL - PÄÄSIVULLE
Antti Heiskala
15.2.2009


vastineeni /

Anne Moilasen VÄKIVALTA-Manifestit

Fundamentalistifeministi Anne Moilasen Tulta munille!- radio-ohjelmasta käytyyn keskusteluun kirjoittamani, mutta kerta kerran jälkeen SENSUROIDUT kommenttini.
Carelesstalk
kuva lisätty 11.9.2009


kommenttini:


"Tulta munille!"-valheet SUOMALAISESTA PERHEVÄKIVALLASTA

Olisin halunnut laittaa tämän kirjoituksen "Tulta-munille!"-Moilasen perheväkivallasta valehtelevan "manifestin" osioon, mutta sinne ei ilmeisesti enää saanut kirjoittaa, joten, kyllä tämä on enemmän kuin paikallaan nyt ainakin täällä. Muutama painava sana Yleisradion läpiasenteellisesta, propagandistisesta ohjelmapolitiikasta siis.


"Tulta munille!" ja SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA


"Tulta-munille!"- Anne Moilanen / Kodin Kuvalehti :

"Naisiin kohdistuva väkivalta on järkyttävin miehinen alistuskeino. Siihen puuttumista vaikeuttaa se, ettei siitä saisi puhua sukupuolittuneena ilmiönä. Miehet käyttävät väkivaltaa, koska ovat hukassa toimeliaiden ja kyvykkäiden nykynaisten kanssa. Miehen valta-asema horjuu, koska nainen ei enää tarvitse häntä elättäjäkseen. Suomalainen mieskulttuuri ihannnoi väkivaltaa keinona ratkaista ongelmia."

Sopivasti, väkivaltafeministi Anne Moilaselle, Helsingin Sanomat julkaisi juuri seuraavan artikkelin:

"Naiset tekevät lähisuhteiden törkeistä pahoinpitelyistä 40 prosenttia

Väkivaltaisen naisen on vaikea saada apua. Viranomaiset torjuvat tai vähättelevät usein apua väkivaltaiseen käytökseen tai ajatuksiin hakevaa naista, selvisi Ensi- ja turvakotien liiton projektissa. Lähisuhteissa tapahtuneista törkeistä pahoinpitelyistä 40 prosenttia on naisten tekemiä, liitto kertoo."

.....................

"ihmettelyjä", tiedotteita

TIEDOTE
Vihreät Naiset ry
Gröna Kvinnorna rf
The Green Women’s Association

..."Vihreät Naiset ry ihmettelee RAY:n päätöstä kanavoida merkittäviä summia lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn suunnatuista varoista valtakunnalliselle lastensuojelujärjestölle,"....

( No, samaan surullisen kuuluisaan "ihmettelyyn" osallistuivat kollektiivisesti käytännössä kaikki merkittävät feministiset naisjärjestömme sekä eduskuntapuolueiden naisryhmät, ja sen oli masinoinut mitä ilmeisimmin valtakunnan virallinen "tasa-arvo"koneisto yhdessä valtakunnan ylimmän johdon kanssa )

....................

ja sitten vähän toisenlaisia tiedotteita


SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA
tilastoja viime vuosilta


Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos.

"Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi --------------------- tekijä

lapsen ikä ----- äiti --------- isä --------- muu

alle 1 v --------- 73 % ------- 23 % ------ 4 %

1- 4 v ----------- 63 % ------- 29 % ------- 8 %

5-14 v ---------- 41 % -------- 53 % ------ 6 %"

....................

uusimpia tilastoja:

"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10
Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1 "

.....................

oma laskelmani:

Kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta

YHTEENLASKU

( puoliso- ja lapsiin kohdistuvan väkivallan tilastoa suhteutettuna saman mittaiseen ajanjaksoon )

"Vuonna 2003 kuoli 13 naista aviomiehensä surmaamana ja 5 miestä aviovaimonsa surmaamana, 2004 4 miestä ja 15 naista, 2005 3 miestä 11 naista." ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos )

- eli, kolmen vuoden aikana kuoli siis 39 naista ja 12 miestä aviopuolisonsa tappamana.

Lisätään tuohon sitten se mistä on virallisesti vaiettu - ja josta vaikenemista mm.yllä mainittu Vihreät Naiset ry:n tiedote yritti - edelleen - käytännössä kaikkien merkittävimpien naisjärjestöjen ja "tasa-arvo"elimien kanssa yhdessä - ylläpitää. Täysin häikäilemätöntä ja häpeämätöntä lasta ja lapsen ihmisoikeuksia vastaan suunnattua toimintaa ):

"Ajanjaksolla surmattiin kaksikymmentäviisi alle 15-vuotiasta lasta, neljätoista poikaa ja yksitoista tyttöä. Heistä viisitoista (60 %) oli joutunut äitinsä ja yhdeksän (36 %)isänsä surmaamaksi, yksi (4 %) sai surmansa Myyrmannin pommi-iskussa." (1.6.2002 - 31.12.2005 ) ( lähde : Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos OPTULA : Henkirikollisuus Suomessa )

- eli 3,5 vuoden aikana äiti tappoi lapsensa 15 tapauksessa, isä 9 tapauksessa .

Suhteutetaan aviopuolisoiden surmat saman mittaiseen ajanjaksoon kuin lastenkin surmat ( 3,5 vuoteen )
39 / 3 vuotta = 45,5 / 3,5 vuotta
12 / 3 vuotta = 14 / 3,5 vuotta

lisätään saatuihin puolisosurmien suhdelukuun / 3,5 vuotta lasten surmat / 3,5 vuotta
45,5 + 9 = 54,5 / miehet ( suhdelukuja )
14 + 15 = 29 / naiset

Tuon perusteella vastaisivat miehet 65 % kuolemaan johtaneesta perheväkivallasta, naiset 35 %. :staVastuussa olevat ministeriöt

Tulos ei taida olla ihan sitä mitä meille jatkuvasti jopa valtion virallisessakin tiedoituksessa propagoidaan, vaikka asioiden todellinen laita tiedetään, ja mitä sitten kuulutetaan aina ulkomaille asti, jopa ulkoministeriön voimin, onhan mm. UM kunnostautunut työntämällä myös muutaman viimeisen UM:n Lapsen oikeuksien valvontaraportin täyteen "Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa" ja "Naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa". ( !!! )

Sitä ei ulkoministeriön "valvonta"raportissa sitten muistettukaan mainita, että YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen "suomennos" on siellä UM:n nurkissa ...parhaillaan.. uudelleen suomennettavana - kun sain kuin sainkin Suomen Unicefin tuon "suomennoksen" pitkin hampain viimein UM:lle uudelleen suomennettavaksi lähettämään - siis sen jälkeen kun huomasivat, että olin kääntynyt asiassa myös jo kansainvälisen Unicefin puoleen, apua lapsillemme pyytäen. Ensin ilmoittivat täällä, etteivät he ryhtyisi mihinkään toimiin.
Tästä asiasta ei tainnut UM Lapsen oikeuksien "valvonta" "raportissa" ollakaan sitten mitään mainintaa? UM oli tuolloin Erkki Tuomiojan komennossa ja sinne asia on haudattu, ettei tule ystävälleen Tarja-pressalle harmeja.

.....................

Vihapropaganda ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Suomalaisten ihmisten tasa-arvoisuutta - sukupuolesta tai iästä riipumatta, sekä yhtäläisiä ihmisoikeuksia, sukupuolesta tai iästä riipumatta - vastaan toimivat ns. "valtavirtafeministit" ovat jo kauan sitten lähteneet valheiden tielle, omia jopa täysin laittomia etuoikeuksiaan itselleen ajaakseen, lapsia ja miehiä alistaakseen. Keinona on mm. mittatilaustyönä Naistutkimuksen laitoksilla tehdyt "tutkimukset", joita sitten propagoidaan joka tuutista - vuodesta toiseen - ihmisten täydelliseksi aivopesemiseksi, vilpillinen menettely lainvalmistelun yhteydessä jne. jne. Anne Moilasen ja YLE:n radio-ohjelma "Tulta munille!" ei ole tässä pitkässä surullisessa jatkumossa suinkaan mikään poikkeus.

Tutkintapyyntö

Olenkin sitä mieltä, että alkaa olla jo korkea aika tehdä tutkintapyyntö myös Yleisradion ohjelmapolitiikan tasapuolisuudesta ja sen lainmukaisuudesta. On kysyttävä, miksi Yleisradion ohjelmapolitiikka tähtää puhtaan äärifeministisen vääristeltyyn "tietoon" perustuvan vihapropagandan tuottamiseen, todellista tietoa ja Yleisradion lain mukaista tehtävänantoa vastaan.

toimintaa ihmetellen - ja sitä että se saa jatkua vuodesta toiseen, valtakunnan ylimpien vastuussa olevien viranomaisten tietäen, ihmetellen,

Antti Heiskala
lapsenoikeus.info


Anne Moilanen - Vuoden 2009 väkivaltafeministi

 Julkaistu Pe, 13/02/2009 - 20:45 ylen_femma


Anne Moilanen: "Vuoden 2009 feministi on huolestunut myös naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja vaatii, että väkivallasta puhutaan nimenomaan sukupuolittuneena ilmiönä."

huoh.

"Suomi on läntisen Euroopan väkivaltaisin maa, jossa miehet hakkaavat ja tappavat omia puolisoitaan läjäpäin. Silti ei saisi sanoa, että mies lyö – ja kun sitä ei saa sanoa, mikään ei muutu! Totuus on, että Suomen väkivaltaiset miehet tarvitsevat apua"

Mikään ei todellakaan YLE:ssä vuosien saatossa muutu. Upean, "toimeliaan ja kyvykkään" Päivi Istalan manttelinperijä on löytynyt: tulta-munille-moilanen.

Sama vanhoillinen ja homeinen Yleisradio pysyy vakaasti linjallaan, keskittyy valheiden levittämiseen ja suoranaiseen vihapropagandaan.

jee.

antti heiskala
lapsenoikeus.info

Erään vaietun aasiaivon puheenvuoro

Julkaistu Su, 15/02/2009 - 17:42 ylen_femma 


"Tulta-munille!"- Anne Moilanen / Kodin Kuvalehti :

"Naisiin kohdistuva väkivalta on järkyttävin miehinen alistuskeino. Siihen puuttumista vaikeuttaa se, ettei siitä saisi puhua sukupuolittuneena ilmiönä. Miehet käyttävät väkivaltaa, koska ovat hukassa toimeliaiden ja kyvykkäiden nykynaisten kanssa. Miehen valta-asema horjuu, koska nainen ei enää tarvitse häntä elättäjäkseen. Suomalainen mieskulttuuri ihannoi väkivaltaa keinona ratkaista ongelmia."

Valtion suurella rahalla rahoittama täysin valheellinen - ja täysin tietoisesti valheellinen - maassamme jo vuosikymmeniä joka tuutista syydetty "Naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta"- propaganda on järkyttävä fundamentalistifeministinen ( = "tasa-arvo" "valtavirtaan", ) alistuskeino.

Tämän jatkuvasti joka tuutista syötetyn valheellisen propagandan avulla maahan on saatu säädettyä jo tähän mennessä paljon täysin perustuslakimme, tasa-arvolakimme ja kv. ihmisoikeussopimusten vastaista lainsäädäntoä. Niin suureksi on valtion varoin ( nyt jo lakisääteisiksi! muutetuin feministijärjestöille annetuin avustuksin ) suomalaisten fundamentalististen feministijärjestöjen valta kasvanut, ettei yksikään viranomainen uskalla enää valvoa tämän toiminnan laillista puolta.

Vähemmistöä nimeltään Miehet vastaan on valtion sisään perustettu Suomen oloissa ennen näkemättömän kokoinen, ihan omaa elämäänsä elävä, verovaroin yllä pidetty, institutionaalisen, mieheen kohdistuvan, henkisen väkivallan koneisto, jossa tällä vähemmistöllä ei ole mitään sijaa, saati suunvuoroa, jota vastaan tällä koneistolla toteutetaan selkeitä ihmisoikeusrikoksia, samoin kuin lapsiakin vastaan. Ja tämän kerrannaisena tietenkin myös fyysisessä todellisuudessa. Yhtä hyvin niin lainsäädännössä kuin käytännön elämässäkin.

Kukaan ei valvo tätä toimintaa, jota kutsutaan fundamentalistisen feminismin "valtavirtaistamiseksi", ja joka siis maksatetaan myös sen uhreilla.

Vuoden 2009 väkivaltafeministin, Anne Moilasen, Tulta munille!- radiohjelma on tästä vain yksi vähäinen mutta näkyvä esimerkki. Paljon vakavampia asioita tapahtuu koko ajan kulissien takana kaikessa hiljaisuudessa. Lainsäädännössä. Kukaan ei välitä. Kukaan ei valvo. Kriittiset äänenpainot vaiennetaan.

Jopa Moilanen itse möläytti ( ajattelemattomuuttaan? ) Naisasialiitto Unionin heppoisessa Tulva-lehdessä, että suomalaisen feministisen liikkeen taktiikkana on ollut "vaieta kriittiset puheenvuorot kuoliaaksi." Mutta kun tämä ei ole aukottomasti onnistunut, alkoi hän agitoimaan "Sukupuolten sotaa" Suomeen. - vrt. Könskriget. Tilaa tälle heppoiselle journalistille järjestyi heti YLE:en. Kuinkas muuten.

Vuoden 2009 väkivaltafemininisti - Anne Moilanen - kirjoittaa "manifestissään" edelleen:

"Tulta munille aasinaivoisille miesasiamiehille!"

Asiaa syventääkseni kehotan lukijaa googlaamaan: Sheila Jeffreys, Tarja Halonen, Tuula Haatainen, Susanna Rahkonen, Tasa-arvoasiain neuvottelukunta!
Ja minunkin kotisivuni kannattaa googlata: lapsenoikeus.info, niin sieltä voi sitten katsoa mitä tämä aasinaivo on muuta tuuminut.

:a]

antti heiskala
lapsenoikeus.info

Grafiikka: Heidi Grönroos/YLE

Tulta munille!

Tulta munille! -ohjelman etusivulle

Suoraa puhetta feminismin takapajulasta. Osallistu keskusteluun tällä sivulla tai soita suoraan lähetykseen
p. 09 - 144 800.

YLE Radio 1 lauantaisin klo 12.15 - 13.57.


lisäys myöhemmin:


...........................


kastso lisää Suomineidon morsiamesta tästä:


Carelesstalk


Kuuma ryhmä: Johanna Korhonen, Anne Moilanen, Päivi Istala,


LOL


LOL -ETUSIVULLE