Kaapelitehdas Valid HTML 4.0!
 

Etusivu

Garmin eTrex/eMap/Geko
Garmin GPS 12/38/40
Garmin muut kannettavat
Garmin kiinteät mallit
Magellan
PDA (HP, iPAQ, Palm)

Tilaukset ja tiedustelut
Toimitusehdot
Hinnasto PDF icon
Kuvagalleria

Yleistä kaapeleista
Palautteet
Usein kysytyt kysymykset
Linkit


Toimitusehdot

 • Valmistan kaapeleita tilauksesta yksittäin hinnaston (pdf) mukaisin hinnoin, yli 5 kpl eristä pyydä tarjous! Toiminta- ja tyytyväisyystakuu: jos et ole kaapeliin tyytyväinen, voit palauttaa sen minulle ennen maksamista.

 • Maksu suoritetaan kahden viikon kuluessa tilille, jonka tiedot tulevat toimituksen mukana lasku- ja viitepankkisiirtolomakkeella.

 • Lisään hintoihin postitse toimitettaessa postikulut 4,00/5,00 € / lähetys (<250g, max n. 2 kaapelia / <500g, max n. 4 kaapelia), suurempien määrien toimitukset postiennakolla postin hinnaston mukaisilla todellisilla kuluilla (+ postiennakkomaksu) tai ennakkomaksulla (vain todelliset postikulut, ei postiennakkomaksua).

 • Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia (ALV 24%), mutta arvonlisävero-osuus ei ole verotuksessa vähennyskelpoinen (AVL 3§). Myyjä ja valmistaja on Tmi Ari Torpström Y-tunnus 1764423-2, kotipaikka Siilinjärvi.

 • Toimitus lähtee yleensä tilausta seuraavana arkipäivänä, poikkeustapauksissa toimitusaika on korkeintaan 5 pv. Lähetän tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostille mahdollisuuksien mukaan jo tilauspäivänä.

 • Kaapeleiden mitat myös toiveiden mukaan (0,5 - 1,0 -) 1,5 m, yli 1,5 m lisähinta 1,50 €/m, max. 8,0 m.

 • Vakiona PC:n päähän 9-napainen D-liitin, saatavana myös vaihtoehtoisia kotelomalleja sekä 25-napainen D-liitin.

 • Tiedustelut/tilaukset voit tehdä lomakkeella, sähköpostilla ari.torpstrom@kolumbus.fi, tekstiviestillä tai soittamalla minulle (Ari Torpström) 040 8343 871. Jos asut Kuopion seutuvilla, voit tulla myös käymään luonani Siilinjärven Vuorelassa, osoitteeni on Rissalantie 42, 70910 Vuorela (N62°59,13 E27°41,33 [KKJ])

 • Garmin liittimet valmisti USA:ssa Larry. Larryn menehdyttyä useita vuosia sitten, uutta valmistajaa ei ole ilmaantunut, joten tarvikeliittimiä ei enää ole saatavissa. Suomessa liittimiä myi Markku (Linkit ovat vanhentuneet eivätkä toimi enää).

 • Toimitukset Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan postiennakolla 10,00 € / lähetys (max. 2 kaapelia), suurempien määrien toimitukset postin hinnaston mukaisilla todellisilla kuluilla (+ postiennakkomaksu). Jos toimituksen arvo ylittää Ruotsiin 35,00 € tai Norjaan tai Tanskaan 67,00 € hintaan lisätään kirjaamismaksu. Postin ehtojen mukaisesti vastaanottajalta voidaan periä ao. maan rahalaitoksen määrittelemä toimitusmaksu (esim. Ruotsissa SEK 90). Muualle Eurooppaan ja ulkomaille yleensä vain ennakkomaksulla tai sopimuksen mukaan myös postiennakolla tai laskulla.

  Lue saamani palautteet tai siirry tilaussivulle.