PC yhdistelmäkaapeli (5,0VDC) PS/2-porttiin

Kaapelilla yhdistät Garmin GPS:n tietokoneen sarjaporttiin sekä saat GPS:lle virran kannettavasta tietokoneesta ajoneuvossa tai veneessä. Lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan tai siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle. Kaapelilla voit suorittaa myös valmistajalta saatavien ohjelmistopäivitysten lataukset GPS:ään. Kaapelissa on vakiona 9-napainen D-liitin, vaihtoehtoisia D-liittimiä on useita.

Adapteri ottaa käyttöjännitteen GPS:lle kannettavan tietokoneen PS/2-portista. Porttiin liitetään tavallisesti ulkoinen näppäimistö tai hiiri, jos portti on varattu, tarvitset lisäksi haaroituskappaleen.

Kaapelin vakiomitta GPS:n liittimestä PC:n sarjaportin D-liittimeen on 1,2 m, D-liittimestä PS/2-porttiin menevän johdon mitta on 0,3 m. Kaapeli on mahdollista saada haluttaessa max. 2,0 m + 0,3 m mittaisena (jako voi olla muukin, mutta maksimi kokonaispituus on 2,3 m).

Tämä adapteri sopii ainoastaan malleille GPS 12, GPS 38 ja GPS 40. Säästää jatkuvassa käytössä hankintahintansa hyvin nopeasti paristojen ostotarpeen vähenemisenä.
G - 20060 Huom. malli loppuunmyyty ja poistettu valikoimista 19.09.2002!

Takaisin luettelosivulle