eTrex/eMap/Geko 201/301 PC datakaapeli
Kuva on linkki isompaan kuvaan.
Kaapelilla yhdistät Garmin eTrexin, eMapin tai Geko 201/301:n tietokoneen sarjaporttiin, käytön aikana GPS toimii omilla paristoillaan. Siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle tai lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan. Kaapelin tarvitset myös päivittääksesi GPS:ään valmistajalta saatavat ohjelmistopäivitykset. Kaapelissa on vakiona 9-napainen D-liitin, vaihtoehtoisia D-liittimiä on useita.

Kaapelin vakiomitta on 1,5 m, saatavana myös lyhyempänä tai lisämaksusta 1,50 €/m max 8,0 m mittaisena.

Garminin liittimessä on kytketty myös GPS:lle menevä jännitejohdin, sen toinen pää löytyy PC:n avattavan D-liittimen sisältä, siihen voidaan myöhemmin yhdistää käyttöjännitteen syöttö ulkoisesta lähteestä GPS:lle. Jos käytät omaa jännitelähdettä, muista varmistaa, että jännitteen arvo on 3,15V +- 0,15V ennen käyttöä, liian korkea jännite yleensä rikkoo laitteen.
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Onko tietokoneessasi kuvan mukainen sarjaportti?

Kaapelin voi kytkeä vain kuvan mukaiseen 9-napaiseen urosliittimeen. Porttia ei välttämättä lainkaan ole varsinkaan kannettavissa tietokoneissa. PC-koneiden tavallisimpien liitäntäporttien tunnistamiseen opastavan kuvan löydät täältä.

Jos koneessasi ei ole sarjaporttia, tarvitset USB-porttiin kytkettävän USB-kaapelin tai adapterin, jossa on sarjakaapeliin sopiva liitin.
Kts. lisätiedot USB-kaapeli G-30910 tai adapteri G-90090.
G - 30010 19,00 €

Takaisin luettelosivulle