eTrex/eMap/Geko 201/301 PC yhdistelmäkaapeli (3VDC) tupakansytyttimeen
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Kaapelilla yhdistät Garmin GPS:n tietokoneen sarjaporttiin sekä saat GPS:lle virran tupakansytyttimestä ajoneuvossa tai veneessä. Lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan tai siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle. Kaapelilla voit suorittaa myös valmistajalta saatavien ohjelmistopäivitysten lataukset GPS:ään. Kaapelissa on vakiona 9-napainen naaraspuoleinen D-liitin.

Adapterissa on sisäänrakennettu hakkurityyppinen DC/DC konvertteri, lähtöjännite on 3,15V (+-0,05V), syöttöjännite 9-35V. Suorien data- ja virtakaapeleiden vakiomitta on 1,5 m. GPS:n ja PC:n dataliittimen välinen kaapeliosuus on saatavana lisähintaan 1,50 €/m myös pitemmällä kaapelilla (max 8,0 m).

Tämä adapteri sopii ainoastaan malleille eTrex, eTrexH,eMap ja Geko 201/301.
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Onko tietokoneessasi kuvan mukainen sarjaportti?

Kaapelin voi kytkeä vain kuvan mukaiseen 9-napaiseen urosliittimeen. Porttia ei välttämättä lainkaan ole varsinkaan kannettavissa tietokoneissa. PC-koneiden tavallisimpien liitäntäporttien tunnistamiseen opastavan kuvan löydät täältä.

Jos koneessasi ei ole sarjaporttia, tarvitset USB-porttiin kytkettävän USB-kaapelin tai adapterin, jossa on sarjakaapeliin sopiva liitin.
Kts. lisätiedot USB-kaapeli G-30910 tai adapteri G-90090.
G - 30020 32,00 €

Takaisin luettelosivulle