eTrex/eMap/Geko 201/301 PC yhdistelmäkaapeli (3VDC) PS/2-porttiin
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Kaapelilla yhdistät Garmin eTrex/eMap/Geko 201/301 GPS:n tietokoneen sarjaporttiin sekä saat GPS:lle käyttöjännitteen tietokoneesta myös ajoneuvossa tai veneessä. Lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan tai siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle. Kaapelilla voit suorittaa myös valmistajalta saatavien ohjelmistopäivitysten lataukset GPS:ään. Kaapelissa on vakiona 9-napainen D-liitin, vaihtoehtoisia D-liittimiä on useita.

Adapteri ottaa käyttöjännitteen GPS:lle [kannettavan] tietokoneen PS/2-portista. Porttiin liitetään tavallisesti ulkoinen näppäimistö tai hiiri, jos portti on varattu, tarvitset lisäksi haaroituskappaleen. D-liittimen kotelon sisälle on toteutettu jänniteregulaattori, joka muuntaa PC:stä saatavan +5V jännitteen GPS:lle sopivaksi 3,15V (+-0,05V). Regulaattori on varustettu oikosulku- ja ylilämpösuojauksella.

Kaapelin vakiomitta GPS:n liittimestä PC:n sarjaportin D-liittimeen on 1,5 m, D-liittimestä PS/2-porttiin menevän johdon mitta on n. 0,3 m. Muita mittoja saatavana rajoitetusti tilauksesta, pyydä erillinen tarjous!

Tämä adapteri sopii ainoastaan Garmin malleille eTrex, eTrexH,eMap ja Geko 201/301.
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Onko tietokoneessasi kuvan mukainen sarjaportti?

Kaapelin voi kytkeä vain kuvan mukaiseen 9-napaiseen urosliittimeen. Porttia ei välttämättä lainkaan ole varsinkaan kannettavissa tietokoneissa. PC-koneiden tavallisimpien liitäntäporttien tunnistamiseen opastavan kuvan löydät täältä.

Jos sarjaporttia ei ole, tarvitset USB-porttiin kytkettävän adapterin. Katso lisätietoja mallista G-90090.
G - 30060 34,00 €

Takaisin luettelosivulle