eTrex/eMap/Geko 201/301 PC yhdistelmäkaapeli (3VDC) USB-porttiin
Huom. kuva on valikoimistasta poistuneesta mallista, kaapeli on väriltään musta Kaapelilla yhdistät Garmin eTrex/eMap/Geko 201/301 GPS:n tietokoneen sarjaporttiin sekä saat GPS:lle käyttöjännitteen tietokoneesta myös ajoneuvossa tai veneessä. Lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan tai siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle. Kaapelilla voit suorittaa myös valmistajalta saatavien ohjelmistopäivitysten lataukset GPS:ään. Kaapelissa on vakiona 9-napainen D-liitin, vaihtoehtoisia D-liittimiä on useita.

Adapteri ottaa käyttöjännitteen GPS:lle tietokoneen USB-portista. D-liittimen kotelon sisälle on toteutettu jänniteregulaattori, joka muuntaa PC:stä saatavan +5V jännitteen GPS:lle sopivaksi 3,15V (+-0,05V). Regulaattori on varustettu oikosulku- ja ylilämpösuojauksella. Kaapelin dataosuus liitetään normaaliin PC:n sarjaporttiin, USB-porttia käytetään vain käyttöjännitelähteenä, ei siis tiedon siirtoon. Kaapelia varten tarvitaan vapaa sarja- ja USB-portti.

Kaapelin vakiomitta GPS:n liittimestä PC:n sarjaportin D-liittimeen on 1,2 m, D-liittimestä USB-porttiin menevän johdon mitta on n. 0,3 m. Muita mittoja saatavana rajoitetusti tilauksesta, pyydä erillinen tarjous!

Tämä adapteri sopii ainoastaan Garmin malleille eTrex, eTrexH, eMap ja Geko 201/301.
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Onko tietokoneessasi kuvan mukainen sarjaportti?

Kaapelin voi kytkeä vain kuvan mukaiseen 9-napaiseen urosliittimeen. Porttia ei välttämättä lainkaan ole varsinkaan kannettavissa tietokoneissa. PC-koneiden tavallisimpien liitäntäporttien tunnistamiseen opastavan kuvan löydät täältä.

Jos sarjaporttia ei ole, tarvitset USB-porttiin kytkettävän adapterin. Katso lisätietoja mallista G-90090.
G - 30063 36,00 €

Takaisin luettelosivulle