eTrex/eMap/Geko 201/301 Macintosh yhdistelmäkaapeli (3VDC) tupakansytyttimeen

Kaapeli on varustettu urospuoleisella Mini DIN8-liittimellä ja se liitetään Apple sarjaporttiin (Serial Port) tai Apple Macintosh modemi-/tulostinporttiin (Modem / Printer Port). Tupakansytytinadapterilla saat samanaikaisesti virran GPS:lle tupakansytyttimestä ajoneuvossa tai veneessä.

GPS toimii yleensä vain PC:lle tarkoitettujen ohjelmistojen kanssa. Näitä ohjelmia voidaan kuitenkin tavallisesti ajaa Macilla Windows-emulointiympäristössä (esim. Connectix VirtualPC). Lisätietoja ohjelman asetuksista ja käytöstä löydät mm. osoitteesta http://www.cycoactive.com/gps/gps_vpc.html

Adapterissa on sisäänrakennettu hakkurityyppinen DC/DC konvertteri, lähtöjännite on 3,15V (+-0,15V), syöttöjännite 9-35V. Molemmat kaapelit ovat suorat ja niiden mitat ovat vakiomallissa 1,5 m. Kaapelit on saatavana lisähintaan 1,50 €/m myös pitempinä (max 8,0m).

Tämä adapteri sopii ainoastaan malleille eTrex, eMap ja Geko 201/301. Säästää jatkuvassa käytössä hankintahintansa hyvin nopeasti paristojen ostotarpeen vähenemisenä.
G - 30820 Huom. malli poistettu valikoimista 22.03.2004, pyydä tarjous!

Takaisin luettelosivulle