eTrex/eMap/Geko 201/301 Nokia yhdistelmäkaapeli (3VDC) tupakansytyttimeen

Kaapeli on tarkoitettu käytettäväksi Nokia Communicator 9200 sarjan laitteiden kanssa. Kaapeli on varustettu D9-urosliittimellä ja se kytketään Communicatorin PC-sarjakaapelin DLR-2L D9-naarasliittimeen eli G-20970 tulee Nokian kaapelin jatkoksi. Nokian PDA-laitteiden sarjaportit eivät ole suoraan yhteensopivia GPS:n (tai PC:n) kanssa ja tämän takia Nokian omassa kaapelissa on signaalimuunnokseen elektroniikkaa, jonka käyttöjännite saadaan tupakansytytinadapteriin toteutetusta jännitteen muuntimesta.

Tupakansytytinadapterissa on sisäänrakennettu hakkurityyppinen DC/DC konvertteri, lähtöjännite on säädetty 3,15V (+-0,05V), syöttöjännite 10-35V. Adapterista tuleva jännite menee myös GPS:lle, joten GPS ei kuluta käytön aikana paristoja. Hyvälatuinen adapteri on varustettu 500mA sulakkeella.

Kaapeli soveltuu mm. käytettäessä Genimap Navigator ohjelmistoa ja Garminin GPS:ää ja se toteuttaa Genimap Navigatorin FAQ-sivuilla esitetyn kytkennän.

Kaapelia ei voi käyttää GPS:n PC-datakaapelina eikä se toimi Communicatorin kanssa ilman tupakansytyttimestä saatavaa käyttöjännitettä.

Suorien virta- ja datakaapeleiden mitat ovat vakiona 1,5 m, saatavana lisähintaan 1,50 €/m myös pitemmillä kaapeleilla.

Tämä kaapeli sopii ainoastaan malleille Garmin eTrex, eMap ja Geko 201/301.
G - 30970    - L O P P U U N M Y Y T Y -

Takaisin luettelosivulle