Magellan PC datakaapeli
Kuva on linkki isompaan kuvaan.
Kaapelilla yhdistät Magellan GPS 3xx, SporTrakin tai Meridianin tietokoneen sarjaporttiin, käytön aikana GPS toimii omilla paristoillaan. Siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle tai lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan. Kaapelin tarvitset myös päivittääksesi GPS:ään valmistajalta saatavat ohjelmistopäivitykset. Kaapelissa on vakiona 9-napainen D-liitin.

Kaapelin vakiomitta on 1,5 m, saatavana myös lyhyempänä tai lisämaksusta 1,50 €/m max 8,0 m mittaisena.

Magellanin liittimessä on kytketty myös GPS:lle menevä jännitejohdin, sen toinen pää löytyy PC:n avattavan D-liittimen sisältä, siihen voidaan myöhemmin yhdistää käyttöjännitteen syöttö ulkoisesta lähteestä GPS:lle. Jos käytät omaa jännitelähdettä, muista varmistaa ennen käyttöä, että jännitteen arvo on 3,3..3,6V, liian korkea jännite yleensä rikkoo laitteen.


Huomaa, että kaapeli ei sovellu käytettäväksi yhdessä Magellanin telineitten kanssa liittimen rakenteen takia, kts. kuva.
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Onko tietokoneessasi kuvan mukainen sarjaportti?

Kaapelin voi kytkeä vain kuvan mukaiseen 9-napaiseen urosliittimeen. Porttia ei välttämättä lainkaan ole varsinkaan kannettavissa tietokoneissa. PC-koneiden tavallisimpien liitäntäporttien tunnistamiseen opastavan kuvan löydät täältä.

Jos sarjaporttia ei ole, tarvitset USB-porttiin kytkettävän adapterin. Katso lisätietoja mallista G-90090.
G - 50010 23,00 €

Takaisin luettelosivulle