Magellan PC yhdistelmäkaapeli (3,6VDC) USB-porttiin
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Kaapelilla yhdistät Magellan GPS 3xx, SporTrakin tai Meridianin tietokoneen sarjaporttiin sekä saat GPS:lle käyttöjännitteen tietokoneesta myös ajoneuvossa tai veneessä. Lue GPS:ltä realiaikaiset sijaintitiedot karttaohjelmaan tai siirrä reittipisteet ja reitit GPS:lle. Kaapelilla voit suorittaa myös valmistajalta saatavien ohjelmistopäivitysten lataukset GPS:ään. Kaapelissa on vakiona 9-napainen D-liitin.

Adapteri ottaa käyttöjännitteen GPS:lle [kannettavan] tietokoneen USB-portista. Kaapelin dataosuus liitetään normaaliin PC:n sarjaporttiin, USB-porttia käytetään vain käyttöjännitelähteenä, ei siis tiedon siirtoon. Kaapelia varten tarvitaan vapaa sarja- ja USB-portti.

Kaapelin vakiomitta GPS:n liittimestä PC:n sarjaportin D-liittimeen on 1,5 m, D-liittimestä USB-porttiin menevän johdon mitta on n. 0,35 m. Muita mittoja saatavana rajoitetusti tilauksesta, pyydä erillinen tarjous!

Säästää jatkuvassa käytössä hankintahintansa hyvin nopeasti paristojen ostotarpeen vähenemisenä.


Huomaa, että kaapeli ei sovellu käytettäväksi yhdessä Magellanin telineitten kanssa liittimen rakenteen takia, kts. kuva.
Kuva on linkki isompaan kuvaan. Onko tietokoneessasi kuvan mukainen sarjaportti?

Kaapelin voi kytkeä vain kuvan mukaiseen 9-napaiseen urosliittimeen. Porttia ei välttämättä lainkaan ole varsinkaan kannettavissa tietokoneissa. PC-koneiden tavallisimpien liitäntäporttien tunnistamiseen opastavan kuvan löydät täältä.

Jos sarjaporttia ei ole, tarvitset USB-porttiin kytkettävän adapterin. Katso lisätietoja mallista G-90090.
G - 50063 38,00 €

Takaisin luettelosivulle