ASUNTO OY PUKKILAN JALAVARANTA sijaitsee Pukkilan vanhan meijerin alueella Porvoonjokilaaksossa. Asuntoyhtiömme on perustettu kesällä 2005. Jalavaranta sijoittuu Pukkilan keskustaan omalle tontilleen Meijerinrantaan ja rajoittuu kauniiseen Porvoonjokeen. 

2000-luvun alkuvuosina silloiset toimijat toteuttivat rakennuksessa ansiokkaan saneerausprojektin, jonka viimeistelyä nykyiset osakkaat ovat menestyksellä loppuunsaattaneet. Saneeraus on toteutettu vanhaa kunnioittaen, jotta meijerinaikaiset tunnusmerkit ilmeessä ovat säilyneet. Osakkaat vaikuttivat itse rakennusvaiheessa kaikkiin materiaali- ja värivalintoihin. Yläkertojen sisäpinnoissa on käytetty paljon puuta ja upeat kattorakenteet on jätetty näkyviin. Asuntoyhtiön talous on kunnossa ja ulkoalue- ym. viihtyisyystekijöitä kohennamme edelleen pala palalta.

Jalavaranta nyt

Tutustu piha-alueidemme runsaaseen puu-,
kasvi- ja kukkavalikoimaan!

Pukkilan kunta
Pukkilassa asioiminen on mutkatonta, sillä halutessamme voimme liikkua kävellen, koska palvelut ovat lähellä. Kaupat, kahvila ja erilaiset terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalvelut, sekä taidenäyttelyt ja kesäteatteri löytyvät lähietäisyydeltä, samoin kirjasto, kirkko ja oman kunnan palvelut.

Pukkilassa aidot ihmiset, perinteet ja kulttuuri ovat jokapäiväisesti läsnä. Voimme elää elämää, joka on itsemme näköinen, jossa kiire ja pintapuolisuus eivät ole itseisarvo.

Täydennämme sivujamme. Jos sinulla on jotain historiatietoa rakennuksestamme, kuvia, juttuja tai asiakirjoja, ota yhteyttä
arto.luoma (at) kolumbus.fi, 0400 871822 tai 
aila.pukkila (at) kolumbus.fi, 0400 505 462

Asunto Oy 
Pukkilan Jalavaranta
Keskustie 23 C
07560 Pukkila

Asunto Oy Pukkilan Jalavaranta on Suomen Kiinteistöliiton jäsen.


© Pukkilan Jalavaranta/Pukkila Graafinen 2006-2008, kuvat Arto Luoma