Eli kuten tunnettua olimme siis melkein kahden ja puolen vuoden jälkeen taas Keuruulla keikalla, tällä kertaa oikein ravintolassa. Kauheata töhötystö oli ennen keikkaa, roudaaminenkin alkoi jo neljältä eli käytännössä puoli viideltä. Seisemän poistuimme Inehmon kanssa huvipaikalta, Inehmo kävi suihkussa ja sen jälkeen menimme meille Pappilanniemeen, jossa nautimme teetä ja kuuntelimme levyjä, mm. Dreamboatia, Johnny Cashiä ja M.A. Nummista.

Soundtsekkiä pääsimme tekemään joskus lähempänä puolta kymmentä, mutta siinäpä ei sitten meillä kauaa nokka tohissut, soitimme molemmat kappaleet ja postuimme takahuoneeseen. Varsinainen keikka alkoi sitten noin kymmentä vaille yksitoista ja tällä kertaa oli sitten historiallinen setti siinä mielessä, että soitimme vain omia kappaleita eli yhtään TK:ta ei ollut ohjelmistossa. Biisilista näytti tällaiselta:Alppimaisema/Haistan elimesi/Sirius/Makupalat/Lahti/
Lääkäri/Ulkomailta/Prahan kevät/Kesä/Punainen helvetti/Psykedelia/Tuulee/Rumia ruumiita/
Liukuhihna/Syyskuu ja sydän.

Kovin paljoa ei väkeä ollut vielä tässä vaihessa, lähinnä muiden bändien soittajia ja muutama muu, tuntuivat kuitenkin tykkäävän. Omastakin mielestä soitto sujui todella hyvin, Anssi äänitti koko shown datille eli täytyy siltä vielä tarkistaa asia. Keikan jälkeen pääsi sitten jo pöhnäämäänkin, ennen keikka nautin noin puolitoista tuoppia, ja hyvin tuntui viina nousevan päähän. Varmasti vaikutusta oli noin kuukauden mittaisella raittiudellakin. Krapula oli myös ihan siedettävä, mutta sen takia tämä kirjoitushomma siirtyi sunnuntaille.

Ja minkälaisia oli ne muut bändit? Hurdy Kurdy meni ihan kokonaan ohi takahuoneessa istuksiessa, muita orkestereita (Dreamboat, Blindman ja Lothar) kävin vähän vilkaisemassa ja ihan hyviähän ne olivat.